Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anonim:

kobiety

Polecane posty

Gość koleś...
Do pewnego momentu pisał z sensem, a później destrukcja. Jezu jacy ludzie tutaj przesiadują. o_O

Gość KLAUDIA_36
,,Z moich obserwacji: -dlaczego kobiety gardza facetami slabszymi fizycznie, niezaradnymi, znerwicowanymi, wystraszonymi, slabymi psychicznie, do tego stopnia, ze gotowe sa rozszarpac takiego." Autorze, a co byś powiedział, aby ,,slabsza fizycznie, niezaradna, znerwicowana, wystraszona, slaba psychicznie" kobieta chciałaby np zostać Twoją żoną?

Gość anonim:
Klaudja pytanjem na pytanje ? no wjesz co :D W temacie chodzi mi o to, ze kobiety juz w dziecinstwie takowych osobnikow probuja zdyskredytowac, wrecz zagryzc. I dlaczego tak robia.

Gość KLAUDIA_36
Aj tam zaraz zagryźć :-) Kanibalami nie jesteśmy. Kobieta instynktownie szuka faceta, który da jej poczucie bezpieczeństwa :-)

Gość anonim:
klaudia. I oczywiscie, ze nie wybralbym taka jednostke. Niech sobie zyje swoim zyciem. Napewno bym pomogl takiej osobie i nie probowalbym nawet myslec o dobijaniu jej. Lecz na zone napewno nie.

Gość KLAUDIA_36
Mi się jeszcze nie zdarzyło dobić faceta ;-)

Gość anonim:
To byla przenosnia i zmieniasz niewygodny temat. Nigdy nie spotkalas sie z sytuacja, ze kobiety wysmiewaly w najlepszym przypadku, slabego-chorowitego, niezaradnego ??

Gość KLAUDIA_36
Nigdy nie spotkałam się z wyśmiewaniem. Spotkałam się tylko z kulturalnym odradzaniem:-) Ba ...nawet sama odradziłam :-)

Gość anonim:
Kobiety nie akceptuja slabszych jednostek. Koniec kropka. p.s. nawet nie potraficie uargumentowac dlaczego tak robicie. Gardzic wami to malo. Temat zamkniety.