Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Grubaska 1112

SCHUDLAM 2 300 W 4 DNI KTO ZE MNA ? CZAS SIE WZIASC W GARSC !

Polecane posty

Go艣膰 Grubaska 1112

WITAM nazywam sie Natalia zawsze bylam otyla bardziej ubita ale po ciazy stalam sie potworem 122kg po cesarce schudlam ale podczas wychowywania dziecka poprostu sie roztylam 4 dni temu powiedzialam sobie dosc odstawilam ziemniaki pieczywo biale makarony slodycze jem miesa gotowane lub grillowane duzo salatek ogorkow kapusty kiszonej jogurtow naturalnych twarogow chleb chrupki typu wasa i w przeciagu 4 dni schudlam 2300 ale jednak mam z czego chudnac zamierzam ta diete stosowac jak najdluzej planyje wazyc ok 90 na dobry poczatek jak dojde do tej wagi to postaram sie dalej chudnac poprostu chce zobaczyc na wadze 2 cyfry. Naprawd nie ma co sie oszukiwac ziemniaki chleb slodycze itp to bomba kaloryczna wiec kto sie zawezmie i sprobuje stosowac tej diety razem ze mna? razem razniej ;-)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Grubaska 1112
Hej wide ze jednak nikt nie jest zainteresowany walczyc aze ze mna no trudno. Dzis znowu ponad kg mniej na wadze jestem strasznie szczesliwa przez 4 miesiace mam nadzieje ze schudne chociaz z 25 kg najlepsze jest w tym to ze poprostu stalam sie bardzo stanowcza a nigdy taka nie bylam mam nadzieje ze to pozwoli mi uzyskac prawidlowa wage :) bede sobie tutaj zapisywala moje osiagniecia jesli ktos bedzie mial ochote pogadac to chetnie odpisze :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 olaboga ale dziwne
nie wiem czemu sie dziwisz, ze nikt nie pisze - skoro pierwszy post napisa艂as w nocy a drugi o 10 rano;) daj ludziom pospac - niekt贸rzy maj膮 dzi艣 wolne;) poza tym baaaardzo cie偶ko si臋 czyta tekst pisany bez znak贸w przestankowych. gratuluj臋 efekt贸w ( ale zapewne wiesz, zo to na razie woda? ) i zycz臋 wytrwa艂o艣ci :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Grubaska 1112
Wiem, wiem ale mimo to sie strasznie ciesz臋 juz widac jakies efekty tym razem si臋 nie poddam bede walczy艂a z moim 偶o艂膮dkiem , poniewa偶 nie che juz wygl膮da膰 jak s艂o艅 co do pisma postaram si臋 o tych znakach nie zapomina膰, lecz czasami tak szybko sie rozpisz臋 ,偶e o nich zapominam Pozdrawiam i dziekuj臋 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wiadomo ,偶e woda
ale kazdemu zawsze musi najpierw zleciec woda bo inaczej nie zacznie spadac t艂uszcz ,wie膰 nie wiem czemu kazdy si臋 czepia ze to tylko woda . no ale to kolej rzeczy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Grubaska 1112
jestem ciekawa ile tej wody ze mnie zejdzie ktos sie zna ? jak to jest ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wiadomo ,偶e woda
woda to tak 3-4 kg przewaznie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Grubaska 1112
czyli ze ta woda to juz w sumie ze mnie zeszla bo schudlam juz ponad 3 kg. Modle sie obym tylko wytrwala ale tak szybko sie nie poddam. nie chodze glodna jak narazie a jem w wiekszosci tylko warzywa :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 haahahhahhahaaaaaaaaaaaaahaaaa
i co topik umar艂?

Udost臋pnij ten post

gratuluje zaparcia! na pewno ci sie uda , podstawa to mniejsze porcje , duzo ruchu i jedzenie do 18 - pisz jak tam efekty A ile masz wzrostu i jaki wiek ?? zycze powodzenia !

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Grubaska 1112
lece bo lece hej mi艂o , 偶e napisa艂a艣 mam 20 lat 171 wzrostu nie wiem , czy jeszcze mi cos z wagi polecia艂o ,bo postanowi艂am w膮yc sie co tydzie艅 zeby widziec lepsze efekty :) o ile takie b臋d膮 , rbi艂am sobie badanie krwi na pewe tabletki lekarz mi je przepisze i podobno stabilizuja wag臋 i sie po nich nie tyje

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Idealna-Dieta.eu
witajcie :) widzia艂am ostatnio fajn膮 stronke o odchudzaniu, autor ciekawie pisze i my艣le, 偶e daje dobre rady, zobaczcie sami: www.idealna-dieta.eu

Udost臋pnij ten post