Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mr prooper

Wygrałem życie Odegrałem się na jednej lasce która mnie olała

Polecane posty

Gość mr prooper

dawno pare lat temu chodziłem za taką jedną której się wydawało że jest nie wiadomo jaką slicznością. Byłem z nią na randce i mnie po niej od razu olała bo pewnie za niska partią byłem. Potem się dorobiłem kasy wyszedłem ze stulejarstwa poznałem dziewczyne tę jedyna :) dzisiaj byliśmy w sklepie kupić troche ciuchów i o dziwo zobaczyłem ją z jakimś typem chyba to był już jej mąż. Była napalona na pewną fajną sukienkę która też spodobała się mojej dziewczynie. Jednak jej mężuś powiedizal ze jest ona za droga ( widać że to taki plebejski burak nie wiem co ona w nim widzi) ja kazałem przymierzyć tę samą sukienke mojej po czym ją kupiłem jak gdyby nigdy nic. Gdybyście widzieli minę tej krowy po prostu nie do opisania :D tym bardzije że mnie od razu poznała ale oczywiście sie nic nie odezwała. Ciekawe czy troche zaczęła żałować że mogła być ze mną zamiast z jakimś frajerem teraz pewnie byłbym w jej typie podła suka :classic_cool:

Gość mr prooper
:o

Gość grupowe dupczenie
zalosne :O

Gość mr prooper
nie chwale sie kasa

Gość ona jest lepsza od ciebie
tamta niezle musiala ci zranic ego ;) wybrała jego, a ty musiales sie jakas inna pocieszyć i teraz wy macie kase ale nie masz laski którą chciałes ;)

Gość Lord Adam Z.
Nalezalo jej sie :) Pytanie tylko czy aktualna twoja partnerka chcialaby by ciebie w wersji jakiej startowales do tamtej,czyli bez kasy....:)

Gość mr prooper
z kole3gami nasiuralismy do duzej miednicy i te nasze siki wylalismy na nia gdy szla na impreze ona mnie olala a ja ja tez

Gość mr prooper
tak to prawda swego czasu mnie zraniła ale nikim sie nie pocieszam Po prostu po jakimś czasie pojawiłą sie ta jedyna i nie poleciala wcale na moja kase bo dorobilem się wtedy jak byłem już z nią w zwiazku