Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xx4

Mój chłapak chce żebym była jego sprzątaczką i kucharka!

Polecane posty

Gość xx4

Witam. Mam dość dziwny problem ale pewnie nie obcy innym osobą. Jestem z chłopakiem dwa lata (dodam że przez pewien czas nie zachowywał się wobec mnie ok ale po 2 miesiącach sytuacja się ustabilizowała). W październiku zamieszkaliśmy ze sobą w mieście gdzie studiujemy. początkowo było ok aż do momentu kiedy zmieniliśmy mieszkanie na kawalerkę. Można powiedzieć, że wszystko leży w moich rękach pod względem porządku, prania i gotowania. Mój chłopak nie powiedział mi tego bezpośrednio ale widzę po jego zachowaniu że muszę wszystko sprzątać, gotować, prać (dodam że ręcznie) itd.. Jeśli sam musi coś zrobić to okazuje przy tym wielką łaskę. Są sytuacje że wracam z zajęć popołudniu a on przy wejściu daje mi powiedzmy że "grafik" i rozporządzenia co mam robić, co posprzątać, wynieść śmieci, gotować itd... Ludzie k***a! Sam przesiaduje całymi dniami przed komputerem, ja wracam zmęczona po ciężkim dniu a on wydaje mi polecenia, jak czegoś nie zrobię i spadnie to na niego to się obraża i wypomina kilka dni. Mam 20 lat, myślałam że mieszkanie z facetem to przyjemność.. no ale. Tez bym czasami chciała wejść do mieszkania i bez stresu się położyć, odpocząć. Dodam jeszcze ze mnie kontroluje, nie pozwala wychodzić samej ze znajomymi, nawet ma problem jeśli się spóźnię o kilka min. Najchętniej chciałabym się wyprowadzić ale mamy umowę a poza tym nie wiem jak mu to powiedzieć. nie chcę się rozstawać ale po prostu zwyczajnie odpocząć i zacząć dbać o siebie a nie robić wszystko na przymus..

Gość xx4
i co najważniejsze połykam bez mrugnięcia okiem