Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kinomankaaaa

mam dość tych programów o tańcu, śpiewaniu i tego typu...chce wieczorem zobaczyć

Polecane posty

Gość kinomankaaaa

chcę wieczorem zobaczyć fajne kino, fajny film...a nie tylko te tańce srance, śpiewania itd i te niby gwiazdeczki co się znają na tym!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość zaplac abonament
popierame, dawniej na kazdym kanale mozna bylo o 20 i ok 22 obejrzec ciekawe filme, teraz tylko jakies chujowiny w stylu jak oni sie spinaja:o

Mam to samo tez bym sobie jakis fajny film obejrzala... no ale co zrobic ja przelaczam na tvn style. ;)

Gość zaplac abonament
a ja na MGM;)

Gość kinomankaaaa
płace abonament!!!!!!!!!!!!!!! a właściwie dwa....bo jeszcze rachunek za cyfrę plus...ale co tam.....ta głupia telewizja pokazuje te żenujące programy i tylko sms wyśli, wyśli sms....badziewie

Gość kinomankaaaa
seksu nie uprawiam bo mi cipka śmierdzi

Gość a co cie tu dziwi
moda ta przyszła do nas z za wielkiej wody chodzi o ogłupianie narodu niech patrzą na szaleńców tańcujących i komentujących i niech nasladują te szajby im głupsze społeczeństwo tym łatwiej nim manipulować

Gość kolczyk w uchu to nie to
dokładnie - mam takie samo zdanie na ten temat.

Gość Ninoczka33
Przecież w piątek tańczą tylko na Polsacie, w sobotę na zwykłym tvn i dwójce, a w niedzielę tylko na polsacie, nie wiem więc skąd autorka ma taki problem skoro pozostałych programów jest jeszcze ze 100 :o

Gość kinomankaaaa
podszywie spadaj!!!!!!

Gość zaplac abonament
to byla ironia;) dodam jeszcze, ze kiedy widze tych aktorow czy prezenterow skamlących o płacenie abonamentu mam ochote napluc w twarz tym hipokrytom:o🖐️

Gość kinomankaaaa
moja mama z tatą mają tylko podstawowe programy...nie stać ich na 1000 innych programów, abonament płacą i co..co im oferują....to jakieś badziewie ta tv polska

Gość duzo lepsze kanały są
ja polecam ale kino tam zawsze jest coś wartościowego, jak nie to jets jeszcze kino polska, zone europa i tvp kultura ;)

Gość xendźia
totalne ogłupianie narodu i jeszcze ci uczestnicy szow myślą o sobie że są utalentowani i będą dawać koncerty na całym swiecie , wmówili sobie i ich rodzina jest przeświadczona że sława, kupa forsy, uznanie i Beverly Hills a są zwykłymi rzeczami do wypromowania programu który bierze mase forsy za reklamy w przerwach i głownie jest to robione dla reklam w przerwach a oni są totalnymi beztalentami których pies z kulawą nogą nie będzie chciał ojszczać

Gość załamana/////////////
poipieram autorke w 100% a takze przedmowce ktory wspomnial o manipulowaniu ludzmi potem siedza tacy debile przed tv- ogladaja pamietniki z wakacji, big brothera i tance spiewance ...no a pozniej Ci sami debile glosują na PO i innych i szwabow...

Gość kinomankaaaa
a co myślicie o tym nowym programie i tych dzieciach niewychowanych....jest to normalne żeby iść do tv z swoim nie wychowanym dzieciakiem, nastolatkiem - prawie dorosłym człowiekiem.....co za głupi rodzice...porażka a propo wysyłacie smsy na te programy???

Gość el chulo.
Ja nawet nie mam telewizora,tylko kartę tv w kompie,oglądam wiadomości i f1 i nic więcej,bo tam leci taki chłam że szkoda gadać a filmy sobie ściągam z neta.

Gość skskswowuemm
ja nie wiem jaki idiota wysyła smsy chyba tylko rodziny i znajomi uczestników programu, nie głosuję na PO, lubie ogladać filmy ambitniejsze, tvn daje 3 razy do roku to samo, w ogole nie ogladam tvnu najgłupszy kanał z możliwych

Gość zaplac abonament
polsat nie lepszy od tvn, a i publiczna produkuje coraz bardziej zenujace programy:o

Gość kinomankaaaa
jakie zianteresowanie????????????? jakie????????????? oglupianie narodu!!!!!!!!!!!!!!!!! zmuszja nas do oglądania tego bo tylko to puszczają....wciskają nam to na chama!!!!!!!!!!!

Gość grupowe dupczenie
to nie oglądaj, ja nie oglądałam ani jednej serii tańca z gwiazdami, you can dance, ale moja koleżanka ogladała tzg wszystkie 100 serii i sie podniecała... bo ją taniec kręcił zawsze teraz moda na gotowanie, na sranie, urządzanie mieszkań dno dno dno tv to gówno

Gość zaplac abonament
a to dlatego, ze w dzisiejszych czasach wiekszosc ludzi to debile o IQ rownym kromki chleba:o Dawniej niejeden po zawodówce był inteligentniejszy od dzisiejszych "magistrów":o

Gość HR to cipy
teraz sie tworzy idiotyczne miejsca pracy, dział HR, kiedyś osoba wykonująca jakies konkretne obowiązki zatrudniała bądz nie, a teraz kazda byle gówniana firemka musi mieć HR bo jakże inaczej

Gość kinomankaaaa
co to HR?????????????? hehe chyba jaks glupia jestem ze nie wiem......

te wszystkie programy sa reżyserowane pamietniki z wakazji to na tvn te durne dzieciaki przecież w tych programch musi sie cos dziać tak samo geslerowa szopke odpierdala ale ogladam to bo fajne przepisy mozna wychaczyc. Kardaszianki to samo ale je akurat lubie oglądać są naturalne ale wiem że wszystko jest wyreżyserowane

Gość zaplac abonament
geslerowa nie tyle odpierdala szopke, co daje popis swojej ignorancji. dlaczego ona sie zabiera do gotowania z tymii kudłami bez czepka?

Popieram w 100 procentach, wszystko na jedno kopyto... Taniec z gwiazdami, tanic na lodzie, mast be the music, x factor, mam talent, you can dence, bitwa na głosy, the voice of poland... ileż tego badziewia jest, najgorsze że żaden z tych programów nie wyreował prawdziwej gwiazdy, jakiegoś zespoły który naprawdę by się liczył CI co wygrali to tylko stacje zmieniają i że niby już sa the best i gwiazdy... :O żenujące!!!