Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość el chulo.

Jest wam czasem przykro,że urodziliście się w Polsce?

Polecane posty

Gość vxccvxe
JA sie wogóle nie interesuje Hiszpanią , a wiem wiecej niż ty o tym kraju .. chcesz tam wyjezdzac mimo ze nie masz pojęcia co to za kraj . Załosne . http://wyborcza.biz/biznes/1,100896,11472308,Hiszpania__bezrobocie_w_marcu_w_gore__4_75_mln_osob.html

Gość vxccvxe
powtarzam po raz kolejny .. Powinienes być Talibem , a nie Hiszpanem

Gość asdfghjkl24
takie pieprzenie. To tylko od nas zależy, jak wygląda nasze życie. Ja mieszkałam 3 lata w Niemczech, rok w Hiszpanii, rok na Malcie, a teraz od roku mieszkam we Włoszech. W Hiszpanii było mi chyba najlepiej, ale nie wiem, czy bym chciała tam zostać na całe życie.Kiedyś uciekałam z kraju, byłam niezadowolona, a teraz zaczynam tęsknić i mimo wszystko chyba tam jest moje miejsce. Na wszystko przyjdzie czas, a póki co jestem zdania, że to my i ludzie, których w okół siebie skupiamy wpływają na nasze życie w danym miejscu. tak więc- weź się chłopie w garść.

Gość el chulo.
hahahha "vxccvxe" dla twojej wiadomości to mieszkałem tam 4 lata i ze względu na moją pracę zjeździłem ją trochę, więc dużo wiem o temp. Jeśli mówimy o środkowej Hiszpanii lub południowej to się zgadza temp. w lato dochodzi do 40 stopni w cieniu ale na północy jak np w Barcelonie lata są takie jak w Polsce,tyle że wcześniej się zaczynają ciepłe temp i dużej trwają.

Gość el chulo.
dłużej*