Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tym razem to znowu ja + ban x2

jak rozpoznać wieczorem z daleka w parku czy dziewczyną która

Polecane posty

Gość olaboga ale dziwne
na słuch:D

Gość Don 0skaro..
po zapachu albo po szeleszczeniu kupa = zapach siku = szeleszczą liście okrapiane kroplami kobieceych siuśków

Gość mireniek
pomidor

Gość pamiętliwa bestyjka
nie da rady, zwłaszcza, że kucając może nie robić ani siku ani kupy tylko np. wycierać bucika bo wdepnęła w psie gówno

Gość mireniek
pomidor

pamiętliwa nie komplikujmy:) nie dodawaj więcej niewiadomych...załóżmy że w grę wchodzi tylko robienie siku lbo kupy... no czekam na dalsze propozycje... napisze tylko że zapach odpada bo odległość za duża. to z szeleszczeniem liści dobre. ale co jeśli kuca na trawniku?

Gość pamiętliwa bestyjka
ależ nic nie możesz ZAKŁADAĆ... życie to nie potwierdzenie założeń :P

no dobrze, zgoda, ale na potrzebę tego eksperymentu możemy wyizolować z tego nieprzewidywalnego świata o ogromną ilości niewiadomych, pewną część.. w tym przypadku dziewczynę sikającą LUB robiącą kupę w parku wieczorem oddaloną od miejsca obserwacji jakieś 100m

Gość pamiętliwa bestyjka
to ja wysiadam z tej zabawy nie zwykłam oceniać treści ksiazki po okładce

Gość pamiętliwa bestyjka
tym bardziej ograniczenie narzucone przez ciebie jest prostą drogą do zafałszowania wyniku

nieprawda. wynik nie będzie sfałszowany. jedynie nie będzie można go w sposób pewny odnieść do każdej kobiety kucającej w parku pod wieczór. ale na podstawie badań jakie tu mam zamiar z wasza pomocą przeprowadzić uda się mam nadzieję w przyszłości skuteczniej oceniać czy mamy do czynienia z robieniem siku czy kupy

Gość hahabuahah padlam
o bożże co za przyglup, widząc po temacie od razu wiadomo co to za zero, tylko sranie tego przyglupa interesuje, haha ludzie patrzcie typowy wyborca PO 🖐️ przez takich bydlakow w Polszcze jest coraz gorzej bo ich tylko sranie, pieprzenie obchodzi 🖐️

Gość poobserwowac dluzej i jak
po 20s wstanie to siku, a jak siedzi minute lub dluzej to kupa

Gość pamiętliwa bestyjka
taak., też jestem zdania, że jeśli chodzi o politykę pan głosował na po ewentualnie na palikota :D przyznasz się do swoich preferencji politycznych?

no i potem sie podetrze to mozesz zobaczyc z ktorej strony :P

Gość pamiętliwa bestyjka
poobserwowac dluzej i jak po 20s wstanie to siku, a jak siedzi minute lub dluzej to kupa a jak ma ostro upierdolony bucik wymagajacy dłuższego czyszczenia?

bestyjka, ty czyscisz buta z golym tylkiem? w pozie srającej na małysza? bo ja przyklekam/przykucam na jedno kolano jak wiaże/myje byta

" 10:46 [zgłoś do usunięcia] pamiętliwa bestyjka poobserwowac dluzej i jak po 20s wstanie to siku, a jak siedzi minute lub dluzej to kupa a jak ma ostro upie**olony bucik wymagajacy dłuższego czyszczenia?" juz ustaliliśmy że nie ma upierdolonego bucika😠 ale ta metoda faktycznie ma swoje wady gdyż obiekt obserwacji moze mieć np pełny pęcherz lub zapalenie pęcherza ... no ale po namyśle uznaję tę metodę:)

Gość Qrwa qlszowa
A po czym poznasz że dziewczyna robiąca ci nocą loda w parq to nie twoja mama albo córka?

Gość pamiętliwa bestyjka
juz ustaliliśmy że nie ma upie**olonego bucika nie to ty narzuciłaś/narzuciłeś warunki brzegowe które maja się nijak do kucania w parku

" 10:53 [zgłoś do usunięcia] Qrwa qlszowa A po czym poznasz że dziewczyna robiąca ci nocą loda w parq to nie twoja mama albo córka?" to akurat banalnie proste bo nie mam córki🖐️ pozatym nie wpychaj się ze swoim projektem badawczym do mojej wirtualnej pracowni:O

" 10:54 [zgłoś do usunięcia] pamiętliwa bestyjka juz ustaliliśmy że nie ma upie**olonego bucika nie to ty narzuciłaś/narzuciłeś warunki brzegowe które maja się nijak do kucania w parku" nie rozumiesz że mówimy tylko o dziewczynie kucającej w parku pod wieczór któa robi siku ALBO kupe???? pozostałych dziewczyn kucających w parku pod wieczór mój projekt badawczy nie obejmuje!

Gość Qrwa qlszowa
Ale mamę to chyba masz? Czy powstałeś qrwa z wielkiego wybuchu chaosu i mikrocząsteczek?

Gość mnie denerwuje do granic
proponuje rozpoznanie na podstawie podcierania - kilkukrotne z tyłu = kupa, pojedyncze z przodu = siku. Brak podcierania = brudas niewarty uwagi

" 10:58 [zgłoś do usunięcia] Qrwa qlszowa Ale mamę to chyba masz? Czy powstałeś qrwa z wielkiego wybuchu chaosu i mikrocząsteczek?" no właśnie nie wiem, po prostu pewnego dnia ocknąlem się przed kompem a na monitorze wyświetlona była strona forum kateferii no i tak już tu zostalem. co działo się wcześniej nie wiem

" 10:59 [zgłoś do usunięcia] mnie denerwuje do granic proponuje rozpoznanie na podstawie podcierania - kilkukrotne z tyłu = kupa, pojedyncze z przodu = siku. Brak podcierania = brudas niewarty uwagi" no odległośc i pora dnia mogą uniemożliwić rozpoznanie czy podcieranie odbywa się z przodu czy z tyłu ale w tej metodzie jest pewna bardzo cenna uwaga a mianowicie ilość ruchów ręku w okolicach poniżej pasa. już zanotowałem. teraz wystarczy tylko uzyskać dane o tym ile przeciętna kobieta mieszkająca w europie przeciętnie w takich sytuacjach wykonuje ruchów ręką. :)