Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośka_wawa

Faceci - która kobieta atrakcyjniesza?

Polecane posty

Gość jestem kobietą i pierwsza
jest seksowniejsza

Gość najmadrzejszy na swiecie
zadna. jedna anorektyczka, a druga hipopotama

Gość anya rybyyk
chore czasy ze promowane sa albo anorektyczki albo grubasy. a co z normalnymi kobietami, tymi pośrodku? ciagle bitwy miedzy szkieletami a kaszalotami. w swiecie mody albo chude kosci, albo tona smalcu. a gdzie kurna normalnosc? czy trzeba wygladac aby byc okey jak ofiara Auschwitz lub baba prosto z obrazu Rubensa?

Moorland pytanie bylo do facetow chyba:) Poza tym kazda z nadwaga bedzie wciskac kity, ze druga jest atrakcyjniejsza bo ma ladna twarz, bo ma ladniejszy palec czy ucho. Pytanie jest zle zadane, bo sugeruje, ze ktoras z nich jest atrakcyjna. Otoz obie sa nieatrakcyjne.

oj wiem, ale musiałam napisać :P I mnie się mimo wszystko podoba ta druga (i nie mam nadwagi), bo ta pierwsza jest po prostu brzydka...z dwojga złego chyba wolałabym patrzeć na drugą (albo po prostu czułabym się lepiej stoją koło kobiety z widoczną nadwagą :D)

Gość na zachodzie? a jakie kraje
Ani ta ani ta

aha hehe. Nie no nie jest ta pierwsza az tak bardzo brzydka. Druga bylaby ok jakby miala troche mniej kg. Ok 10 w dol

mnie się ten typ "urody" nie podoba, poza tym widzę sporą ilość "blura" i jeżeli to nie pomogło.. chyba powinnam iść w końcu do tych książek....

No tak, ale ty jestes kobieta, a pytanie bylo do facetow. Jeszcze raz to powtarzam:) Kobiety zazwyczaj lecza swoje kompleksy przez takie ocenianki:) Mi tez sie ten typ urody nie podoba, nie mowiac juz o tym, ze wole brunetki:)

Gość 2222222222222222244
druga

hehe jasne

Gość zenek1234567
"jestem kobietą i pierwsza jest seksowniejsza" Jetem facetem i pierwsza jest kompletnie aseksualna a wszystko prze tą nie wiem czym spowodowana a widziana ostatnio coraz częściej popierdoloną miną.

Gość 2222222222222222244
Bez sensu piszecie: pierwsza, o ile popracuje nad ciałem, pierwsza o ile zmieni fryzurę druga o ile schudnie druga o ile zetnie włosy. Nie macie ich zmieniać i ulepszac, tylko wybbrać która lepsza. Bo w ten sposób nawet Ryszard Kalisz mógłby mi sie podobać, o ile zrzuciłby z 50 kg, ściął włosy na jeża, zmienił styl na sportowy i zapuścił bródkę.

Gość el chulo.
Zdecydowanie ta pierwsza lepsza i jak dla mnie wcale nie jest za chuda,ale na pewno już osiągnęła dolną granicę wagi.

Gość zenek1234567
... dziewczyny ! Nie róbcie z siebie terminatorow ! Proszę, mniej pozy, więcej naturalności. Jeśli nastoletnia dziewczyna patrzy spojrzeniem wyrachowanej kurwy to chocby była miss świata nie ma szans, odrzuci mnie na kilometr.

Gość zenek1234567
Aryjki, zwłaszcza farbowane.

a ja lubie spojrzenie "wyrachowanej kurwy"

To jest prawdziwa aryjka zenku, spójrz na jej silno błękitne oczy i na jasną skórę, zobacz na jej kości twarzoczaszki. Typowa, przepiekna aryjka.

Gość zenek1234567
naj... spójrz tu : http://1.fwcdn.pl/ph/30/27/33027/215241.1.jpg?l=1296406845000 Porownujac oba zdjęcia T-X ma więcej o niebo więcej sexappealu od naszej bohaterki, a dlaczego ? Bo nie udaje kogoś kim nie jest. Czysta natura. Bez zbędnego przerysowania. Jeżeli ktoś coś udaje to albo jest dobrym aktorem albo komedia klasy d

"zadna. jedna anorektyczka, a druga hipopotama" Popieram. Dwa skrajne przypadki zestawione ze sobą.

Gość meen...36
Druga kobieta ze zdjecia jest atrakcyjna kobieta ,ten kto pisze ze jest spsionym wielorybem co powie o kobietach około 100 kg?. ona wyglada jak wiekszosc kobiet chodzacych po ulucach ,i nie ma nic wspolnego z spaslakiem.Natomiast 1 jest wychudzona anorektyczna i pasuje tylko i wyłacznie do młodych dziewczynek ,nastolatek.. Jezeli idzie o to cos i seks to tylko druga bez zadnego odchudzania,kazdy dojrzały facet ktory pragnie seksu w dobrym wydaniu z dobrym ciałem wybierze sexy brunetke,ma wszystkie atuty kobiecosci. Mozna powiedzec co najwzyej ze jest kragła ale nigdy spasiona,co jest dla niej duzym plusem