Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pannamlodakrk

Gdzie w Krakowie po suknię ślubną

Polecane posty

Gość pannamlodakrk

Hej dziewczyny mam ślub w październiku i nie mam pojęcia gdzie warto szukać sukni ślubnej , pomóżcie !

Na ul.Długiej ;-) Tam jest pełno salonow z sukniami... Jest tez taka krawcowa (mozna zmierzyc suknie) na piętrze po lewej stronie jesli bys weszla od strony rynku w tą uliczke ;-) Na wystawie w oknach widac suknie - sa piekne. Tam sie dzwoni na domofon i oni otwieraja ogolnie kiedpsie miejsce i troche balam sie tam wejsc ale tam byly najladniejsze suknie wg. mnie :-)

Gość pannamlodakrk
Super dzięki zapoznam się z Tą ulicą a nie wiesz może gdzieś jeszcze ?? Pozdrawiam :)

Gość pannamlodakrk
Nie chce w Moenie byłam hmmm wystrój salonu piękny gorzej z sukniami Nabli nie znam przejade się bo właśnie taką chciała bym koronkową sukienkę , a coś jeszcze bardziej na obrzeżach bo słyszałam , że w Prokocimiu też jest znacie może ??

Siostra znajomej sobie tam zamówiła całą z włoskiej koronki - 3 tys. Ślub w lipcu. Szyją podobno i na wymiar i dopasowują już gotowe, można też zamówić z przeróbkami własnymi. Tyle wiem od znajomej ;) A i mówiła, że lepiej się wcześniej umówić.

Gość pannamlodakrk
Dzięki za ,info :)a słyszałyście o takim salonie Evita w Hucie jakiś nowo otwarty , jestem ciekawa jak tam jest :P

pannamlodakrk - chyba Ty powinnaś wiedzieć najlepiej, jak tam jest, w końcu w innym temacie napisałaś, że kupiłaś już tam sukienkę za 1800 zł:P