Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nicniewiedzaca

jak Wam sie podoba?

Polecane posty

nie podoba mi się a poza tym jest mało praktyczna.... no chyba ,że ktoś lubi codziennie rano układać włosy przez godzine

felsuma - to nie ma być przytyk tylko dobra rada. nie maluj tak oczu bo dużo tracisz przez to. :) proponowałabym bardziej wytuszować rzęsy :)

Gość nicniewiedzaca
ktoś sie tu chyba pogubił i pisze sam do siebie :) znacznie_lepsza felsuma - to nie ma być przytyk tylko dobra rada. nie maluj tak oczu bo dużo tracisz przez to. proponowałabym bardziej wytuszować rzęsy felsuma86 to była rada po prostu mówie jak myśle nikogo nie chcę obrażać hahahaa

Gość nicniewiedzaca
teraz znacznie_lepsza napisze że i tak jestes piekna kobieta :):) to jet własnie sposób na kafeterii na dowartosciowanie się.. :)

ja na kafeterii jestem nowa, dopiero od paru dni i się powoli wkręcam w ten klimat a ta druga fryzurka juz lepsza, ale jak dla mnie i tak ciężka do ułożenia ja bym nie dała rady:)

nie rozumiem o co wam chodzi. napisałam felsumie żeby tak mocno i jaskrawo nie malowala powiek a ona mi po prostu odpisała że maluje rzęsy tylko ma je krótkie. a ta jej wypowiedz ze nie chce nikogo obrazac to chyba do autorki bylo, co nie? więc o co wam znowu chodzi? ?

autorko, zastanów się. będzie ci się chciało wstawać codziennie rano i układać tą fryzurę? bo jesli nie ulozysz jej perfekcyjnie, będziesz wyglądać okropnie.