Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cover like Vover

W jakim wieku straciłyście swoje dziewictwo? I z kim?I czy żałujecie?

Polecane posty

Gość Cover like Vover

Ja miałam 14 lat, był to "przyszywany wujek" - przyjaciel taty z wojska. Kiedyś jak był pijany to zaczął mnie lekko podszczypywać, więc ja nie oponowałam i jakoś tak wyszło :) Ale nie żałuję, a wręcz przeciwnie. Jestem mu wdzięczna do końca życia bo z nieśmiałej dziewczynki, stałam się odważna i prawdziwą kobietą.

Gość mialam 18 lat,
z moim terazniejszym facetem.

Gość aAAAAAAAAAhhhhhhhhh
15 lat, wycieczka szkolna, spiły mnie koleżanki i się oddałam koledze z klasy. Czy żałuje...teraz po latach chyba mogę wreszcie odpowiedzieć że nie. Dojrzałam wtedy.

Gość dalajkalajka
A ja 16 lat :P I18 mojej siostry, jej kolega :P Było ok :)

Gość gildia345
21 żałuje bo bez miłości,a seks bez miłości jest taki pusty...

Gość QwQ RtR
13 i to była porażka bo prawie jak gwałt :-O Kolega rodziców :-O

Gość Fermonnka
14 lat, dyskoteka szkolna, chlopak z sasiednej klasy, bylo tak sobie, nie zaluje

"dzieciaki zaczynają zabawy w okolicach seksu w tkaim wieku ale pierwszy raz w sensie strata dziewictwa to w polsce srednia wynosi 18 lat!!!" Skąd masz taką średnią? Ja tez chodziłam do gimnazjum i przed jego skończeniem 3/4 dziewcząt było już nieźle prze....nych. Co dyskoteka kible były zawalone parami które to robiły w każdej kabinie. I aby nie było - piszę o stolicy.

Gość dziewczyna_________16
Mialam wtedy 16 lat, moj chlopak 18.Bylo wspanale, chociaz dzis czesto sie z tego smiejemy, jak nieporadnie zabieral sie wtedy do roboty...

Gość utkaa
ja miłam 14lat.Poznałam partnera przez kuzyna kumpelki no na początku miałam własnie byc z tym kuzynem ale jakos wyszło i jestem z \'B\' jestesmy juz ze soba 3lata bedzie 26 sierpnia jak ten czas szybko leci strasznie sie kochamy niewidzimy nic poza soba już niejedna chciała zniszczyc nasz zwiazek ale doszla do wniosku ze niema sensu bo sie za mocno kochamy.\'B\' jest i moim chłopakiem i najlepszym przyjacielem,a kłotnie jakos sie nam udaje rozwiązac... życie bez niego dla niego i z im niemia łby znaczenia tak bardzo go kocham ps.teraz bedziece pisac,jezu 14 lat!!! nie kochani wiedziałam ze jak to mowia to\'ten jedyny\' oczarował mnie oczami,oczarował mnie samym sobą wspaniały facet zrobi wszystko o co prosze jest zazdrosny ale to normalne tez jestem i to nawet bardziej niz on,gdy mnie cos boli albo mam doła on chociażby był 10km odemnie przyjedzienawet i przybiegnie juz raz tak bylo 5km przeszedł biegnąc do mnie nigdy go nikomu nieoddam nawet zdrada nierozwiaze naszego zwiazku kiedyś mi napisał\"nawet chmury niezacmia naszej miłości\"i tak jest do teraz niepiszcie teraz ze to taka szczenieca milosc ze co moge o zyciu wiedziec majac 17lat a powiem wam dużo bardzo dużo miłośc i bycie kochaną mnie nauczyło co to znaczy zycie aaa i po poł roku z nim poszłam do łóżka...nieczekałam do ślubu poniewaz bylam i jestem ateistka religia dużo chce zabronic kocham Go

Gość ten kot jest bez sensu
mam 22 lata, nie straciłam, nie żałuję :classic_cool:🖐️

Gość Santiago 15
straciłam dziewictwo w wieku 14 lat....dokładnie za jakoś 2 tyg kończę 15 ..a 2 tyg temu straciłam dziewictwo..po pierwszym razie był jeszcze 2 i 3 raz..i nie żałuje niczego ..znałam się ze swoim chłopakiem ponad 8 miesięcy...i nadal z nim jestem.. szczęśliwa

Gość wytrzymałam tylko
W wieku 14 lat z chłopakiem z którym byłam 2 lata. Było super tylko że w wieku 15lat zaszłam z nim w ciążę i już nie było tak kolorowo.

Gość A myślałam że będę pomocna...
Być dziewicą w wieku 18 lat to porażka i wstyd

Gość ejak Ewelka
Mieś 18 lat i być dziewicą -trzeba być niezłym paszczurem...

20 lat, z moim obecnym mężem miałam wcześniej poważny związek na koncie, ale jednak nie byłam pewna czy to to, miałam dziwną barierę i cieszę się, że jednak do tego nie doszło bo dzięki temu mogę powiedzieć, że mój mąż to jedyny mężczyzna w moim życiu :D

Gość ghhghghgh
jak ktoś robił loda to nie jest już dziewicą :O sama błonka nie świadczy o czystości

Gość Załamana ponownie
Ja straciłam w wieku 16 lat i uważam że to już było PUŹNO

Gość olga233333333333333333
Hahahah w wieku 15 lat to ja laski robiłam i nic wam do tego

Gość paląca się wpisze
błonę straciłam z marchewką w wieku 19 lat, pierwszy seks jak miałam 20, c moim chłopakiem, nie żałuję, myślę że to dobry wiek, nie za późno (te teksty o 18-letnich dziewicach jako paszczurach wsadźcie sobie w skarpety ) i nie za wcześnie :)

Gość nemo96374
do utkaamoja kuzynka straciła dziewictwo z przyszłym mężem miała wtedy tylko 12 lat on tyle samo,świata poza soba nie widzieli,dzisiaj mają po 29 lat i są po rozwodzie,bo on stwierdził że się nie wyszumiał,a ona na to przystała bo miłość gdzies uleciała. Ja człowiek się wiąże w tak młodym wieku to niestety nie ma to prawa przetrwać,ludzie dorastają i się zmieniają.Najlepiej z ożenkiem poczekać minimum do 25 lat jak juz się wie czego się chce od zycia

Gość MARLENA 28
Ja w wieku 16 lat.

Gość yyyy21
Ja też 14 lat, szybko poszło, i już.

Gość rabbit junk
Mam 18 lat, też nie straciłam i nie żałuję :)