Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szz

są tu jacyś faceci, którzy się znają na xboxie360?

Polecane posty

Gość szz

Nie spodziewam się odzewu w tym temacie, ale postanowilam spróbować. Na rocznicę kupiliśmy sobie z chłopakiem uzywanego xboxa. Był już przerabiany więc nie musielismy kupować oryginalnych gier (co jest dla nas ważne bo cienko u nas z kasą). Teraz chciałam zrobić mu niespodziankę i załatwić mu wymarzone skyrim. grę już załatwiłam, piracką ale wiem ze na oprogramowaniu ktore mam nie zadziała. Jak je zmienić? Wiem że powinno być 2.0 lub 3.0. Prosze pomóżcie panowie (i panie, jeśli znajdą się jakieś) ;-*

Gość gotuje się
a co na to google? :classic_cool:

tylko nie mów ze chcesz przeprobic, powiedz że xbox sie zepsuł, a jak zapyta co sie stało, to powiedz że czyta tylko te drogie gry:D

Gość szz
A google na to, że przerabianie jest nielegalne ;P Na forach o xboxie tematy o przerabianiu są banowane, o tym sie głośno nie mówi. Ajven, myslisz ze pracownicy punktów komputerowych często zajmują się takimi rzeczami? Nie chce zeby mnie wyśmiali i odesłali do sklepu z oryginalnymi grami. Chciałam to zrobić sama ale w sprawach technicznych jestem naprawde cienka :)

Gość junn
żałosne. :O ściągnęłaś pirata a teraz nadal źle bo nie chce działać. Uważaj bo MS lubi banować takie konsole.

Gość szz
ściągnęłaś pirata a teraz nadal źle bo nie chce działać. Uważaj bo MS lubi banować takie konsole. - Nie ściągnęłam pirata, kupiłam już przerobioną konsolę. A o tym banowaniu właśnie słyszałam, troche mnie to niepokoi. Btw, jak oni się mają dowiedzieć o przerobieniu konsoli? Nie wiem jak poprzedni właściciel, ale my jej nigdzie nie rejestrowaliśmy

Gość junn
mówię o piracie gry a nie spiraconym napędzie konsoli. :O a MS banuje konsole przy próbie wejścia do sieci. Więc w sieciowe gry nie pograsz.