Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qwertyyy

Relacja córki z ojcem - normalna ???

Polecane posty

Gość qwertyyy

Potrzebuję chłodnej obiektywnej oceny ludzi z zewnątrz.... Spotykam się z facetem, który jest po rozwodzie. 2x w tyg i na weekendy zabiera do siebie swoją 8 letnią córkę...Ostatnio zaczęła mnie trochę niepokoic ich relacja... O co mi chodzi : - on kąpie córkę - śpi z nią, opowiada mi jak fajnie się do niego przytula - pali jej w nocy świeczki (cała sypialnia jest zastawiona zapachowymi świecami) -kiedy są razem a on do mnie pisze smsy, te smsy zawsze wyglądają w sposób następujący " idziemy spac" " lezymy w łozku" " oglądamy film" "wykąpalismy się" " idziemy się kąpac" " wypluskaliśmy się w wannie" "bylismy na obiedzie" "bylismy na basenie - kupuje jej olejki Thalgo do masażu i ją nimi masuje. (8 lalce!) - ciągle opowiada mi ja że wszedzie chodzą za ręce i ona ciagle siada mu na kolanach. -ostatnio zaskoczyło mnie to, że facet ma ogolony brzuch i klatkę piersiową - bawił się z córką w gabitet kosmetyczny - kupuje jej markowe kosmetyki - tusze do rzes, cienie do powiek - ogólnie robi jej drogie (bardzo dla 8latki) prezenty - np biżuterię. Sama mam syna i to duzo młodszego, więc wydawało mi się, że może przesadzam... ale ostatnio facet w sytuacjach intymnych zaczął mówić do mnie "córeczko"!!!!!!!! np (az wstyd mi to napisać) " pokaż jak córeczka ssie tatusiowi " Załamałam się... Zaczynam się bać o własne dziecko. Przesadzam ? czy słuszenie sie niepokoje ?

Gość qwertyyy
no właśnie tak mi to zaczyna wyglądać :(

Gość prawda w oczy kłująca
biedna córka. wiej !

Gość qwertyyy
wierz mi, ze chcialabym zeby to byla prowokacja:(

Gość od 38 tygodnia sie rodzi
o ile to nie prowo to c os z nim na 100% nie chalo,ma jakies ciagoty pedofilskie,z drugiej strony baba zadko pozbywa sie dobrego faceta wiec jak tamta sie z nim rozwiodla to miala pewnie powod

Gość qwertyyy
nie kazał...z drugiej strony ja jestem zawsze dosc monco wydepliowana, choc nigdy nie do konca.

Gość wiej, ale przedtem gdzieś to
zgłoś, bo z daleka jedzie pedofilem :o

Gość qwertyyy
facet ma 40 lat :(

nie jest to normalna relacja.Nie jestem pruuderyjna ale wyczuwam w tym duuzy nesmak i podtekst erotyczny ,mimo jak wspomnialam, pruderyjna nie jestem, ale na odleglosc smierdzi mi tu ....

//"córeczko"!!!!!!!! np (az wstyd mi to napisać) " pokaż jak córeczka ssie tatusiowi /// Zayeebiscie "podniecający" tekst, nie ma co, normalnie bym sie zrzygala jakbym to uslyszala :o

Gość qwertyyy
mnie na poczatku sie wydawalo ze to normalna silna więź ojca i corki... niestety pewne sygnały nie dawały mi spokoju i nie dały się dłużej lekceważyć, teraz mam jeszcza Waszą opinię... Pytanie co ja mam z tym zrobic...? Zgłosc gdzie? Facet jest na wysokim stanowisku - obawiam sie ze szybciej sie dowie ze cos sie dzieje w jego spawie niz oficjalnie naprawde zacznie...

Gość qwertyyy
to właśnie ten teks mnie tak zmroził... nie zrzygałam się chyba tylko dlatego, że byłam w ciezkim szoku..

Gość tikutika
z pewnych rzeczy nie wypada sobie robić jaj, więc jeżeli spłodziłaś/ eś takie prowo, to współczuję bezmyślności.

Gość qwertyyy
TO NIE JEST ŻADNE PROWO- ZROZUMCIE JA TEŻ MAM DZIECKO I TEŻ SIĘ O NIE BOJĘ.... Piszę bo potrzebuję opini ludzi z zewnatrz, ja tkwie w tym układzie i wiem, że obiektywnie ocenić tego nie mogę... Mam 33 lata i nie w głowie mi durne prowokacje.

autorka nie zdaje sobie sprawy ile problemów poprzez taki wpis wrzucony do neta moze z tego powstać.Są specjalne sluzby centralne do bezpieczenstwa w sieci co scigają i namierzają roznego typu takie wspisy i zajmują sie takimi sprawami.Nie mozna na takie sytuacje byc biernym,.Jesl to prawda, autorko jestes kompletna porazką że nie łączysz faktow i nadal nic nie robisz w tym kierunku,tylko martwisz sie o swojego synunia, a tamta dziewczynka to co? że nie twoje dziecko to już masz jej w dupie tylko twoim syneczkiem sie zamartwiasz?? a jesli i to glupi zart to autorka sobie nawet nie zdaje sprawe ile dzieci ciepi jako ofiary pedoifiili i to wcale nie jest smieszne ani zabawne

zaczynasz sie bac o wlasne dziecko no tak ,szkoda ze jeszce nie zaczelas sie bac o "tamte" dziecko czyli jego córke..Może czas najwyższy zacząc sie bac o dwojga dzieci a nie tylko o swoje

Gość biznes łomem
to nie jest normalne zachowaniew, boję się myślec co on robi tej dziewczynce, a znasz tę małą? nie możesz od niej czegoś się dowiedzieć?

Gość jesli masz możliwość
to wypytaj jakoś delikatnie ta jego córkę jak sie bawi z tatusiem, czy ja gdzies dotyka itp. Ale jak juz napisałam DELIKATNIE i zobaczysz czy mała Ci cos powie. Ewentualnie zadzwoń do jakiegos tel zaufania-tam są psychologowie, więc może ci podpowiedzą jak pytac dziecko,żeby uzyskac takie informacje.

Gość no sorry ale to prowo
normalna kobieta wiedziałaby co zrobić z tą sytuacją. Ratowałaby 8latkę, bo na 99% ojciec to pedofil

Gość tikutika
ja ci nie wierzę. zbyt, to niewiarygodne i grubymi nićmi szyte: - akurat facet by się tak afiszował z takimi zachowaniami- bardzo nieprawdopodobne z psychologicznego punktu widzenia, -kupowanie kosmetyków do makijażu, to nie jest typowe zachowanie pedofila, tylko jakiejś pryszczatej znudzonej nastolatce może się wydawać, że chodzi o to by upodobnic dziecko do dorosłej kobiety, gdy jest dokładnie na odwrót i atrakcyjne jest, to że dziecko jest dzieckiem opamiętaj się, bo zaraz ktoś prześle ten temat we właściwe miejsce i będziesz musiała przed starymi świecić oczami

Gość qwertyyy
Nie znam jego corki... nie pozanal nas bo jak sam powiedzial... " ich wiez jest tak silna ze ona nie dopuszcza za bardzo osob trzecich miedzy nich" i chwila moment... martwie sie o te mala... ale pewnie rzeczy pojawiły sie na tyle niedawno ze dopiero teraz zaczełam myslec o tym, że to jednak jest chore.. ale ona tez ma swoja matkę, babcie..- tak sie zastanawiam - mozliwe zeby nikt nic nie zauważyl?

Gość klikaklkia
buhahahua nie wierze, ze ludzie sa tak glupi i to lykaja prowo szlo dobrze,dopoki autorka nie wyjechala z 2 ostatnimi zdaniami ktore calkowiecie ja obnazyly. prowo na poziomie "jem kupe", ale widze ze ludzie sie wkrecaja :D

Gość tikutika
taa.. dzieciaka nigdy na oczy nie widziałaś, nie znasz, ale doskonale wiesz co tatuś z nią robi, co jej kupuje i jak się z nią bawi, bo nie wystarczy mu, że jest pedo, jeszcze lubi sie tym chwalić.. żal..

Gość ojojku
możliwe, bo przed innymi ma wieksze powody sie ukrywać. Z matką tej dziewczynki pewnie nawet nie bardzo rozmawia skoro sie rozstali. Moze zreszta faktycznie nic poza przytulaniem sie nie dzieje.. tylko ze przytulanie z jego podejsciem jest chore. Jedno jest pewne - nie wchodz w ten związek. Jesli masz mozliwosc to spróbuj skontaktowac sie z jej matka.. tylko moze nie mów ze jestes jego kobieta bo nikt cie nie wyslucha.

Gość twradoo trzaa
provo czy nie, ale na takie zachowanie i sytuacje jesli ktos jest swiadkiem trzeba reagowac Zalzycielko tematu a ty jak myslisz???? relacja jego z corką jest normalna czy nie?? odpowiedz sobie i tutaj nam a nast napisz jak masz zamiar dzialac.To jest wazna odpowiedz akurat

Gość qwertyyy
to nie jest prowo niestety, ale nie zamierzam z wami dyskutowac. czesc normalnych tu osob otworzyla mi oczy - i tym bardzo dziekuje. Reszte pozostawiam bez komentarza...

Gość tikutika
rodzice powinni ci zabrać komputer z pokoju i pozwalać na pół godziny dziennie pod nadzorem, bo nie zasługujesz na więcej. kretynka