Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qwertyyy

Relacja córki z ojcem - normalna ???

Polecane posty

Gość twradoo trzaa
....Sama mam syna i to duzo młodszego, więc wydawało mi się, że może przesadzam... ale ostatnio facet w sytuacjach intymnych zaczął mówić do mnie "córeczko"!!!!!!!! np (az wstyd mi to napisać) " pokaż jak córeczka ssie tatusiowi .... OMG!!!Ten tekst jakby wypowidzial nawet BEZDZIETNY facet to by byl u mnie skreslony, i nabralabym podejrzen do jego preferencji

Gość klikaklkia
"czesc normalnych tu osob otworzyla mi oczy - " buahaha otworzyla ci oczypowiadasz??:D ludzie przesyancie karmic tego zalosnego podstarzalego trolla

Gość qwertyyy
weszłam na złydotyk.pl tam jest lista placówek świadczących pomoc dzieciom wykorzystywanym seksualnie... zadzwonię na niebieską linię - powinni mi pomoc a przynajmniej potraktowac powaznie i ocenic cała sytuację. Pewnie beda wiedzieli jak zareagować..

Gość jak chcesz pomoc dziecku?
"córeczko"!!!!!!!! np (az wstyd mi to napisać) " pokaż jak córeczka ssie tatusiowi " TY SIE JESZCZE NAS PYTASZ CZY ZACHOWANIE FACETA JEST NORMALNE? jakis dewiant jak cos nie gorszego :oJak masz zamiar pomoc tej dziewczynce? mam nadzieje ze nie zostawisz tego od tak sobie odchodząc od nich pozostawiając dziecko w oblesnych lapach

Gość qwertyyy
nie, nie zostawie małej bez pomocy... ale to moj ostatni post w tym temacie, nie zamierzam znizac sie do poziomu co niektorych.. dziękuje wszystkim pozostałym

Gość jak chcesz pomoc dziecku?
aha,jakos nie wierze w twoją ingerencje.Toksytczna dobrze przyuwazyla ze tylko zamarwialas sie o swojego syna, a tamtej dziewczynce nic nie wspomnialas z troską.Bac to sie powinnas nie tylko o twoje dziecko

Gość twradoo trzaa
dopiero tutaj ludzie musieli tobie napisac co sie robi w takich sytuacjach bo sama na to nie wpadlas? jestes naprawde jakas ograniczona.Jesli nie przekolopryzowalas to jest czysto przesdadne zachowanie typa odrazu rzucające sie w oczy ze cos z nim nie hallo

Gość moim zdaniem nikt w tej
sprawie nie bedzie chcial pomoc, bo nawet nie widzialas tej malej

Gość nie wiem czemu
wolałabym żeby to jednak było prowo :o wierzę zresztą, że jest to bardzo bardzo głupia prowokacja :O

Gość kolejny temat z którego
zapewne provo, zastanawia mnie Wasza ograniczona interpretacja tego całego tematu, krótko mówiąc nudy!!

autorzy takich prowokacji wspinają się czasem na wyżyny a Wy z góry oklepujecie tylko jedną interpretację, ludzie trochę pomysłowości!!

Gość twradoo trzaa
a dla ciebie równiej provokacją był info na onecie jak ojciec molestowal prze 10 lat dwie corki?, takze uwazasz ze to bylo provo? myslisz ze takie sytuacje sie nie zdarzają?

myslisz ze takie sytuacje sie nie zdarzają? myślę, że się zdarzają

Gość twradoo trzaa
a czy zdrowy facet na umysle walilby tekstami o coreczce ktora ssie jemu fiuta? to ci nie daje nic do myslenia??

Autorko powinnaś koniecznie powiedzieć o tym co tu pisesz jej matce bo to na bank pedofil jśli prawdą jest to co piszesz a dziecko nie widzi granicy którą przekracza jej ojciec bo jej ojciec ją kocha i ona jego również pomimo doznawanej krzywdy .Nie zostaw tej sprawy i działaj.