Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Seks z ojcem kolegi.

Seks z ojcem kolegi.

Polecane posty

Gość Seks z ojcem kolegi.

Muszę się kogoś poradzić bo źle się czuję z tym co zrobiłam. W weekend poszłam spacerkiem w odwiedziny do mojego kolegi. Przywitał mnie jego ojciec i powiedział, że syn jest na imprezie z kumplami. Ogólnie znam się z jego ojcem, zawsze gdy przychodziłam do kolegi trochę z nami pogadał. Jego ojciec jest po rozwodzie. Trochę starszy ale jeszcze nie stary, rozumiecie.. Zaprosił mnie do środka na coś do picia. W sumie nie miałam nic ciekawego do roboty więc się zgodziłam. Poszliśmy do kuchni i wypiliśmy coś mocniejszego. Patrzył się na mnie w taki wyjątkowy sposób, że serce zaczęło mi mocniej bić i jakieś dziwne podniecenie mnie naszło, trochę się niewinnie macaliśmy. W końcu doszło do luźnej rozmowy, wypiliśmy coś jeszcze i tak wyszło, że zaczęliśmy się całować, on też był już podniecony i gotowy. Zabrał mnie do sypialni i tam przeszliśmy od razu do rzeczy. Seks z nim był naprawdę pikantny, jeszcze nikt mi nie robił tak dobrze. On też czuł się spełniony, powiedział mi, że od czasu rozwodu z żoną nikogo nie miał. Głupio mi teraz na sumieniu i przed kolegą i coś czuję, że na jednym razie się nie skończy.

Gość Laluniazwrocka
Pisz se te opowiesci, prawiczku, pisz...

Gość n123321
laluniazwrocka - hahahahahah :D:D