Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miśka<3

Czy jest szansa,że będziemy razem?

Polecane posty

Gość miśka<3

Zakochałam się w chłopaku z mojej klasy.Jest idealny.Blondyn z niebieskimi oczami,po prostu cudo!Zakochałam się w nim nieodwołalnie!Utrzymywałam to w tajemnicy,ale po czasie zwierzyłam się przyjaciółce i kilku koleżankom.Niestety on się o tym dowiedział.Nie odzywał się do mnie,ale to norma,bo od samego początku ze sobą nie rozmawialiśmy.Tylko kiedy dowiedział się o tym,cały czas się na mnie patrzył. Wszystkiego dowiedział się od mojej koleżanki.Wkurzył się strasznie,że jak mam odwagę to niech mu to sama powiem.Na drugi dzien poszłam do niego i powiedziałam mu wprost,że mi sie podoba.Zaczęłam po jakims czasie mówić mu 'cześc',starałam sie z nim rozmawiać.Zwierzałam się koleżankom,że ma cudowne oczy,że lubię jak się na mnie patrzy i takie tam.Jedna z nich oczywiscie mu o tym powiedziała.Nie wiem jak z nim porozmawiać,powiedzieć,że to prawda.Boję sie jego reakcji.Boję się,że mnie wyśmieje,ja nawet nie wiem,czy mnie lubi.POMÓŻCIE,PROSZĘ.Jak myślicie,powiedzieć,czy nie!!!!!!Czy jest szansa,że będziemy razem???!!!

Gość najmadrzejszy na swiecie
Powiedz, co ci szkodzi. Szansa ze bedziecie jakis czas razem jest. Szansa ze wasz zwiazek przetrwa jest mala, bo wiekszosc zwiazkow zawieranych w liceum, konczy sie na studiach.

Gość miśka<3
Dziękuję.Ja chodzę do Ia (gimn.) Ten chłopak jest cudowny.Ciągle o nim myślę,patrzę sie na niego na lekcjach.Staram sie odrabiać zadania domowe,bo on bardzo często ich nie ma,więc mu daje spisać.Ale to nic.Boję się tylko,że będzie chciał żebym dała mu spokój...

Gość miśka<3
Dziękuję.Ja chodzę do Ia (gimn.) Ten chłopak jest cudowny.Ciągle o nim myślę,patrzę sie na niego na lekcjach.Staram sie odrabiać zadania domowe,bo on bardzo często ich nie ma,więc mu daje spisać.Ale to nic.Boję się tylko,że będzie chciał żebym dała mu spokój...

Jak nie sprobujesz, to sie nie przekonasz. Chociaz nie wiem czy jest sens zebys brala sie za lenia i nieuka. Ale to twoja decyzja.

Gość miśka<3
to nie jest leń i nieuk.Po prostu zapomina o zadaniach domowych,każdemu się zdarza,nie?Ja też czasami nie odrabiam,chociaż nie tak często jak on.Ale mnie to nie przeszkadza.On i tak jest najcudowniejszym chłopakiem na świecie

Gość miśka<3
Piszcie,co byście zrobili na moim miejscu!Błagam,w was cała nadzieja...

Gość miśka<3
Dziękuję,ze się zainteresowałeś "NAJMADRZEJSZY NA ŚWIECIE".

Po prostu z nim porozmawiaj, albo napisz maila czy smsa jak sie wstydzisz.

Gość miśka<3
Tak tylko,że wtedy pomyśli,że nie mam odwagi z nim wprost porozmawiać...