Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość HollowHearted

Ktoś jeszcze siedzi sam,i myśli że nie powinno tak być?

Polecane posty

Gość HollowHearted

Zwiałam z zajec dodatkowych i siedze pod jakimis blokami.slucham muzyki i zastanawiam sie,czy to normalne ze jestem calkiem sama,podczas gdy w taki dzien jak ten ludzie wychodza z przyjaciolmi,chlopakami?:O niby jest mi ok,ale czegos czasem brakuje.

Gość grupowe dupczenie
ja mysle że nie powinna mnie boleć głowa, bo inni ludzie sie swietnia bawią a ja ledwo żyję, a jednak tak jest :O

Siedzę sama i też myślę, że nie powinno tak być. :( Mój nowy Kotełe przybywa dopiero za tydzień i bez niego jest pustawo. :(

Gość Keros33
brakuje bolca w gębie

Gość HollowHearted
Mały kotek :)?ja mam psa,ale siedzi w domu.mala rasa,ale jk jest tak goraco to wole jej nie ciagac bo sie meczy.tak samo deszczu nie lubi :D też brakuje wam czasem chodziaz 1 osoby,zeby gdzies wyjsc,cokolwiek,tak normalnie?

Tak. :) Zwyklutki burasek, takie lubię najbardziej. Nie, o dziwo ludzi mi jakoś szczególnie nie brakuje.

Gość Hollowhearted
Mi nie brakuje ludzi,tylko tkiej 1 mniej wiecej zaufanej osoby,bo mialam taka rok temu,skonczylo sie tez jakos rok temu już,i troche mi samotnie :O zawsze chcialam miec kota :D ale moj pies to ten z mysliwskich i na 100% bylby konflikt niestety

A, taka jedna osoba to chyba każdemu jest potrzebna, jakkolwiek mogliby się niektórzy samotnicy wypierać. Ale na takich czeka się i czeka, a najczęściej na te jedyne osoby wybiera się te niewłaściwe. :(

Gość Hollowhearted
O wlasnie o tym mówię.zastanawiam sie,czy oby napewno jest potrzebna.nie potrzebuję tabunów znajomych,nawet bym nie chciala,ale chodziaz jednej osoby.tak czasem smutno się robi.ale najwazniejsze ze tylko czasem ;) własnie trafilam wtedy na niewłasciwą osobe.:(