Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość primadonna ze spalonego teatru

Oto co dziś kupiłam - zaszalałam:)

Polecane posty

bo ja nie mam za dużo kasy, kończę studia i zawsze staram się kupić więcej i taniej, co nie znaczy że są to rzeczy tandetne

Gość oszalałam na pkt.tej różowej :
ta pierwsza ZAJEBISTA :> myslicie, ze niskiej osobie o zgrabnych nogach by pasowała? plus szpilki of course..?:>

Gość SYLWIA 12345qazxsw
Z góry wielkie dzięki !!

Gość SYLWIA 12345qazxsw
Siema wszystkim, założyłam się z kumplem o kratę piwa, że wygram konkurs na facebooku! Potrzebuje Waszej pomocy w tym przedsięwzięciu... Polubcie proszę komentarz użytkownika Sylwia Kaszuba na tej stronie: http://www.facebook.com/photo.php?fbid=201207 719989782&set=a.195264650584089.39098.195096597267561&type=1 &theater Z góry wielkie dzięki !!

antyperspirant:)

ja dzisiaj skuszona opiniami na youtube kupiłam sobie podkład rimmela, okazało się, że jest u mnie promocja i podkład i korektor z tej samej serii w zestawie za 200kc, czyli na polskie 35 złotych bałam sie czy to nie będzie szajs, za taką kase.. ale fakt zarąbisty, chyba najlepszy jaki miałam, a miałam o wiele droższe :D

Gość to ja dzisiaj tez bylam na
zakupach :) Kupiłam 4 pary rurek (brązowe, niebieskie, czarne i nude), 2 tuniki, 3 pary legginsów bawełnianych (za parę dałam prawie tyle co za spodnie :o no ale nie lubię żadnych elastanów itd :o) i szpilki w kolorze nude :) Rozwaliłam prawie pół wypłaty :o No ale przytyłam (w końcu) i muszę wymienić garderobę.

Gość no to i ja sie dopisze
marynarka 3 sukienki buty 2 pary okularow jeansy bluza dla faceta kurtka i buty dla dziecka drobne kosmetyki i pare gadzetow jak grzebyki dodajace objetosci wlosom itd

Gość oszalałam na pkt.tej różowej :
Wojno a cóż to za podkład? I co "daje"?:>

Gość hm...P
bluzka śliczna ale wymaga odwagi żeby w niej wyjść..