Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość primadonna ze spalonego teatru

Oto co dziś kupiłam - zaszalałam:)

Polecane posty

Gość -kiczowata
ta druga fajna!! mam bardzo podobną. A apropos Lady Love, to sorry, ale naprawdę nie ma dziewczyna figury do takiej sukienki i tyle :)

Gość el chulo.
Gość el chulo.
spoko,ja wyraziłem tylko swoją opinie.

jak sobie w niej foto szczele to ocenisz ;) :P a tak apropo, fajnie zjadaja u Was kase, u mnie ta kieca idzie po 15,99 a u Was 99,90

ha, moj facet wlasnie wrocil i przyniosl mi buty, bluzke i jeszcze jedna kiecke :) ale buty i kiecke ide wymienic na cos innego :P

Gość el chulo.
Kiedy będzie ta fotka,też chętnie zobaczę. A co do cen,to też to zauważyłem,w porównaniu do Hiszpanii to w Polsce straszne zdzierstwo.

Gość lady love jest żałosna
w dwie minuty facet przyszedł i zdążyła wszystko napisać co dostała, kłamczucha żałosny pustak :o:o

nie akurat przyszedl troche wczesniej niz 2 minuty temu, bo juz zdarzylam poprzymierzac i stwierdzic ze te 2 rzeczy nie sa dla mnie ;) ale racja, niech ci bedzie jestes klamczucha, lepiej sie z tym czujesz ? :D

żenująca jesteś, jakby ciuchy były całym światem. lecz się lepiej na bezpłodność, choć może lepiej jak pustaki się nie będą rozmnażać :D 🖐️

co wam się znowu dzieje? wy nigdy nie rozmawiacie o ciuchach, kosmetykach, o dupie maryni? a nie, przepraszam wy pewnie tylko o sensie ludzkiego życia, sytuacji w Czeczenii, reformie monetarnej i fizyce jadrowej :D

oj oj nie posraj sie z zazdrosci panienko ;) ps. jestem plodna ;) !!! wiec moze niedlugo ten pustak bedzie wychowywal rownie puste dziecko ( idiotka z Ciebie )

co innego normalnie gadać a co innego się przechwalać nagle w dwie minuty stwierdzać że facet obysypał ją ciuchami łał, kolejne jennifer czyli nic ciekawego bo bajkopisarek tutaj ostatnio od groma 🖐️

nie jesteś, bo sama czytałam kiedyś na jakiś topiku zresztą nieważne zlewam ciebie a ciuchy akurat może każdy kupić

przestancie się tak ciągle wszystkiego czepiać. boże. chyba musicie być naprawdę znudzone zyciem. mam już tego dosyc. wlasnie takie kobiety widuję na ulicach. szare, znudzone, zazdrosne, byleby tylko komuś dogadac. nie potraficie się z niczego cieszyć, non stop narzekacie. smutne. wspołczuję wam.

Gość sweqweqweqw
wez przykład z dziewczyn na topiku oszczędnosciowym: One to dopiero oszczędznie zyja... :p "la-lyla Aaa...pochwale się 1.spódnica 50zł 2.marynarka 100zł 3.tunika 60zł 4.marynarka 75zł 5.sukienka 50zł 6.baleriny 55zł 7.zegarek 130zł 8.bransoletka 30zł 9.torebka 120zł 10.koszula 45zł 11.spódnica 40zł 12.sukienka 35zł 13.tunika 55zł 14.sweterek 30zł Chyba tyle za to mam w czym teraz chodzić Dziewczyny, najgorsze jest to, że siedzę dzisiaj w pracy!! i w środę też!" http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4931503&start=3570

a nie pomyslalas o tym ze robilam badania? no wlasnie, wiec mordka w kubel :) taka bajkopisarka ze mnie ze hoho, nie wierzyliscie w nic co pisalam, a okazalo sie jednak ze mimo wszystko prawdomowna ze mnie babka ;) ok, nie mam czasu naprawde, nie chce psuc Wam rozmowy jezeli masz cos do mnie zaloz sobie moze osobny temat a nie zasmiecaj Powodzenia niedowiarku :)

Szkoda nerwów dziewczyny, będąc na tym forum trzeba brać pod uwagę, że tego typu Jennifer jest wiele. Wszystkie tylko leżą i pachną, są obsypywane wszystkim, oczywiście idealne jak ich życie :D Zresztą, szkoda czasu na to 🖐️ I wmawianie zazdrości jak zawsze, niestety ja mam swój styl, swojego faceta a widzę to samo co pomarańcza, tyle 🖐️ Najlepiej olać, bo projekty były i będą zawsze.

nox właśnie o to chodzi, z każdego postu ich tylko biją bezmyślne przechwałki i nic więcej, ale to chyba kwintesencja tego forum już :D racja szkoda nerwów

Gość to w ogóle głupi topik
co kto kupił :o

JA kupiłam strój kapielowy, dezodorant, balerinki, 3 koszulki, lusterko, torbe taką na zakupy i troszkę jedzonka ;D wydałam ok. 180zł na wszystko ;D