Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Renia Janovsky

Przyjeżdżają sobie w każdą niedziele na obiadki .. Doradzcie Prosze

Polecane posty

Gość moja zona ma
..ma taka siostre. są u jej rodziców dzień w dzień z 2 dzieciakow, a jak jej mąz nie może to bierze mu obiad do domu. A moi tesciowie są tak ograniczeni ze nic im nie mówią "zeby sie nie obrazili". Pozostałe rodzenstwo (tez juz dorosłe) sie wkurza na to co ona robi, ale nic nie robią, tylko ja obgaduja i sie wkurzają. A ja mówie - jak rodzice sie zgadzają, to niech nie narzekają - proste. Są dorosli. Ty masz trudniejsza sytuacje, bo masz dwójkę dorastajacych dzieci, więc nie możesz po prostu powiedzieć "wiesz, jesteśmy sami, nie chce mi się gotować dla dwóch osób..." - kilka niedziel z obiadokolacją w domu i kawą w porze obiadu powinna naprowadzić ich na własciwy trop.

Gość no nie wierze
chcą być na wakacje ? To jest jakaś prowokacja - nie wierze ze to prawda. Jak moj ojciec mnie na niedziele zapraszal na obiad z rodzina, a wiedzialem ze moja mama byla w szpitalu w tygodniu i jest osłabiona, to nawet nei wziąłem pod uwage ze moglibysmy do nich pojsc. OCzywiscie obiad gotowalby tata a nie chpra mama, ale mimo to uwazam to za nieeleganckie

Gość Renia Janovsky
tak na wakacje chca byc i chcieli zostac na caly ten weekend ale sie nie zgodziliśmy Ich nie obchodzi ze jest nam cięzko finansowo

Gość renia tak z innej beczki
ile TY masz lat ?

Gość marika......
wiesz co slyszalam juz kilka razy jak tesciowe/matki narzekaja na dorosle dzieci i dalej im usluguja. pogadaj z nim - proste jak slonce, zadne aluzje, prosta rozmowa, to syn Twoj jest, a nie obcy czlowiek. nie wiem dlaczego tak sie z tym zbierasz. jak nie umiesz pogadac to przestan narzekac. swoim zachowaniem zgadzasz sie na taka sytuacje.

Gość Renia Janovsky
a dlaczego to pytanie o wiek ? czy to ma jakis zwiazek z tematem?

Gość Renia Janovsky
porozmawiam z nim napewno , wprost szczerze. nie ma wyjścia , musi byc rozmowa bo tak dalej byc nie może

ma :) to ile masz lat ?

Gość Renia Janovsky
50 mam lat

skoro kobieta zk toa mieszaka twój syn ma dizeci w wieku lat 15 to sama ma ok 32-35 , podejrzewam ,zę twój syn podobnie . Czyli ty urodziłaś syna w wieku lat 15- 17 ? wał jak wały chrobrego :D

Gość parram parram
nie cierpię, nie cierpię, nie cierpię braku dobrego wychowania. wstyd! pogadaj z synem i tyle.

Gość Renia Janovsky
mój syn ma 28 lat a jego kobieta ma 33 lata

taki sam wał z " ropozycja " nastolatów ,ze chcą spezić wakacje u was - czyli obcych ludzi , momo ,ze smai mieszkaja kilka km dalej :D a w czym niby tacy jestęscie atrakcyjni ,że tacy młodzi chłopcy sie tak do was pchają ?:D nie bardoz masz pojęcie o takich chłopakach panno prowokatorko :D

już wiadżej ka mlody chłop bierze sobie na głowę babę z dwójka dorastajacych dzieci ,z czego od jednego jest starszy o 13 lat :D

Gość Renia Janovsky
nie mam pojecia dlaczego oni sie tak pchają , mieszkamy w domu w malej miejscowosci a oni w bloku a z tego co wiem dzieci nie chetnie luba spedzac upalny czas w miescie , i wiedza tez ze w naszej miejscowosci jest kąpielisko czynne w wakacje , niewiem moze dlatego Naprawde nie mam pojecia, ale sie nie zgodzilismy zeby zostali

Gość Renia Janovsky
jaką sobie mój syn wybrał taką ma , widocznie sie zakochał i jest mu tak dobrze. a o szczegóły to juz musielibyscie jego zapytac a nie mnie. Pogadam z nim i rozwiążemy ta sytuacje . Mam nadzieje ze dojdziemy do porozumienia . dziekuje za wypowiedzi i WSZYSTKIE OPINIE . POZDRAWIAM

Gość nokhsaewka
Ej tam męża brat kawaler w wieku 30 lat wziął sobie jeszcze nie rozwódkę która miała 2 dziewczyny w wieku 13 i 14 lat myślałam że teściowa padnie a teraz ma najlepszą synową jedna warta drugiej.