Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zaintrygowany20120430

Pytanie do kobiet

Polecane posty

Mam 35 lat, wyższe wykształcenie (ekonomiczne, UJ), sporo kasy (ponad milion, który należałoby ukraść), nie boję się odbicia w lustrze podczas golenia, mam kilkanaście koleżanek z któymi wychodzę na piwo... DLACZEGO jestem sam? :o

Gość Lettuasja 27
Jesteś looserem :)

pewnie coś nie tak z Twoim charakterem albo nie potrafisz zagaić :P ale powiem Ci, że mam kilku kolegów w Twoim wieku, tez wykształceni, dobra praca, przystojni - i też nie mają kobiety może zbyt duże wymagania kiedyś mieli? za mało się starali? nie wiem ale współczuję, bo samotność to chyba nic fajnego, prawda?

Gość foolo X
też mam 35 lat i jestem sama a niczego mi nie brakuje

Gość po co Ci to?
Zaintrygowany20120430 kobieta to inwestycja z zerową stopą zwrotu

Foolo X a znasz odpowiedź na moje pytanie? :) Zagaić potrafię, charakter... no może nie najłatwiejszy ale nie biję, nie ćpam, nie szukam powodów do rozpierduchy... Tak tylko się zastanawiam, nie żebym się żalił czy poszukiwania wszczynał... ;)

Gość myszka 83
może robisz coś nie tak może wydajesz się trudny przeanalizuj wszystkie związki na pewno znajdziesz odpowiedz

Gość dzulietta743
DO Zaintrygowany20120430, szukasz kobiety >? Czy czekasz aż sama się znajdzie ? Może za dużo czasu poświęcasz na pracę , może musisz wyjść czasem z domu aby kogoś interesującego poznać...

może robisz coś nie tak może wydajesz się trudny przeanalizuj wszystkie związki na pewno znajdziesz odpowiedz

Gość ;)(;
myszka ale masz zółte zęby :O

Gość FastFucker
;)(; nie pierdol- dzide chapie po same coole na 100% :)

Gość ;)(;
moze masz malego?

Gość FastFucker
17,5 cm

czyli masz odpowiedź nie pokazywałeś wystarczająco, że Ci zależy i że chcesz z kobietą być na całe życie a to dla kobiet ważne a teraz już jesteś trochę hmm... dojrzały, a najwięcej wolnych kobiet jest w wieku do 27? a one niezbyt gustują w 35 latkach:P

Gość Anita...26
Wiesz co... chyba jesteś za porządny i stąd ta sytuacja :D

Gość bo uważasz, że piękny
mądry i bogaty - to już wszystko. A to dopiero początek...

ladna buzia, wyksztalcenie i grubo w portfelu?? reklame sobie robisz czysto ekonomiczna :) moze stad ta pustka??

Gość jestes sam bo
tak wybrales

ja ci wierze, ale tak to brzmi. piszesz ze bylo pare ale poszly sobie bo nie paliles sie do ozenku. wiem, wiem nie deklarowales go ale... i tu wersji jest kilka: - albo byles z kobietami dla ktorych warunkiem posiadania tych jakze cennych wartosci bylo malzenstwo, do ktorego sie nie paliles. - albo byly sobie zakochane babeczki, a ty traktowales zwiazki z nimi mniej powaznie niz one wiec postanowily odejsc i szukac szczescia gdzie indziej. Ja bym wolala golodoopca za przeproszeniem niz kogos kto jako najcenniejsze swoje walory przedstawia nienaganna uczelnie i zasobnosc portfela :)

Coralick, to co przedstawiłem, to- w mojej ocenie- najbardziej poszukiwane na tym forum cechy :) Mogę rozwinąć, że: jestem oczytany, mam szeroką wiedzę ogólną; są 3 tematy, w których nie pogadam (chemia, plotki, polityka), poza tym mam poczucie humoru (z siebie też potrafie się śmiać) i dystans do życia :) Myślę, że nie oszukiwałem nikogo z kim byłem w związku. Być może oczekiwania wobec mnie wynikały z wyobrażeń ale z pewnością nie z moich obietnic, deklaracji. Ech, do dupy to wszystko :(

Gość fbfbfcgb
wiec sądzisz ze jak wyjdziesz na piwo to ktoras z nich padnie ci na kolana i zaprosi na randkę??, jestes sam bo swarzasz tylko okazje aby sie z nimi spotkac i nic po za tym...

ja wiem ze chciales uslyszec co kobiety maja do powiedzenia ale to raczej nie jest dobre miejsce na rozwiazywanie takich dylematow :) tutaj kobiety szukaja rozrywki wiec trudno o jakas konstruktywna uwage. znam paru przystojniakow, byc moze nie z milionem ale z calkiem dobra kasa i po swietnej uczelni ale sa nuuuuudni jak flaki z olejem. nie twierdze, ze ty jestes ale bywa niestety tak ze fach ktory masz w reku przyslania ci rzeczywistosc i zwykle przyziemne sprawy. blachostki... wiekszosc takich facetow to racjonalisci twardo stapajacy po ziemi... wybryki i szalenstwa nie sa ich mocna strona... mowie ze swojego punktu widzenia.. jakies tam odniesienie jest ale lekarstwa ci nie sprzedam :)

Gość no wlasnie musisz jej czasem
zajebac w ryja zgwalcic albo przeczolgac za klaki po podlodze przyjsc najebany do chaty i zrobic awanture albo wcale nie przyjsc zeby byly jakies emocje wtedy bedzie cie kochala :classic_cool:

no właśnie... - ciekawy pomysł :) Coralick, rozumiem... Fach raczej nie przysłania mi rzeczywistości, aczkolwiek- jak każdy- mam pewne "zboczenie zawodowe" ;) Hmmm... czy jestem nudny? Musze popytać :P