Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fankafana

web gg - brak starej wersji

Polecane posty

Gość Monia-Liza
też chciałabym to wiedzieć !!!!

Gość o livia
ja też bardzo chciałabym starą wersję :( na ta nową nie wejdę w pracy bo mam jakąś przedpotopową przeglądarkę, nie pójdzie na tym :( może jednak ktos podpowie gdzie tego szukac????

Gość nikt nie pomoże?
;( buu no to załamka

Gość ... j ...
a o jaka wersje chodzi ? ja ta najnowsza tez musialam odinstalowac bo mi sie komp wieszal i czesto program sie zacinal ;/

Gość wybierz pseudonim dla siebie
pisać do adminów GG bo usunęli całkiem starą starając się zmusić ludzi do tej nowej, niekompatybilnej na której jest dużo śmieci i dodatków uszczęśliwiając na siłę.... niestety, stare webgadu było za dobre bo można było po prostu rozmawiać, a w nowym wmuszają społecznościowe papki... pozostaje próbować mieć jakiś komunikator alternatywny typu Kadu czy inny zgodny z GG i to w wersji portable - odpalany z pendrive'a; nie będzie wtedy reklam i innych śmieci a producent GG sam sobie zaszkodzi usuwając to co było dobre i wciskając takie g.... powinni pozostawić ludziom wybór...

Gość Monia-Liza
no tu nas udupili :-( ja sie nie znam na innych ... typu kadu itp.

No do tyłka jest ta wersja mi się eminotki nie wyświetlają :(

Gość Monia-Liza
😭

Gość asfsfafasdfas
Kadu to jest pisane pod linuxa, są porty, ale mogą sprawiać problemy. Polecam WTW zamiast oryginalnego klienta, a jeśli chodzi o webgg to normalnie działa i nie wiem o co wam chodzi :classic_cool:

Gość dsgfdsggds
*kadu jest, po spożyciu pisze szybciej niż myślę :classic_cool:

Gość Monia-Liza
stare webgg nie wymagało podawania nr tel. lub e-maila niby jako zabezpieczenie przed zapomnieniem hasła. tylko, że ja nie potrzebuję zwrotnych informacji gdy z kompa korzysta wiele osob. a na tel. będą mi wysyłać bzdurne reklamy. niby zapewniaja, ze to nie nastaqpi ale ja nikomu nie wierzę. od ok. m-ca ukazuje się nowa ramka z nowym gg. pod napisami byla możliwość kliknięcia zeby kontynuować stare gg. teraz juz tego nie ma. i o to chodzi.

Gość aj tam aj tam nie gadajcie
ja mam stare gg na lapku w domu, wersja 7 chyba, nie narzekam, a nowe wersje doprowadzaly mnie do szalu i wywalilam moze mi sie uda wyslac instalke mailem, moge sprobowac jakos, ale musicie mi maile podac albo napisac na chocozorzechami@gmail.com bede w domu za kilka godzin

Gość Monia-Liza
ja piszę o web gadu-gadu a nie o innych wersjqach gg. tez mam nową wersję i nie mogę kontaqktowac się z kimś kto ma starą :-(, ale powtarzam - chodzi o webgg

Gość Monia-Liza
samo gg jest zainstalowane na moim kompie i wszyscy domownicy maja do niego dostęp. a mnie chodzi o web ktore nie jest nigdzie dostępne dla obcych i mogę w niego wejść z każdego innego kompa.