Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wiecznie glodna

Mój problem - UWIELBIAM JEŚĆ

Polecane posty

Gość Wiecznie glodna

Hej, zastanawia mnie czy naprawdę są osoby, które lubią dietetyczne jedzenie, ja już nie mogę patrzec na te wszystkei zielska, lighty, chude jogurty :( Uwielbiam słodycze, zwłaszcza czekoladę, lody mogłabym jesc w ilościach hurtowych, kocham kotlety, hamburgery, do tego najchętniej tłusty sos oczywiście sie ograniczam, ale to ograniczanie to mój prawdziwy koszmar, bez przerwy marzę o słodyczach i tłuszczach Czy są tu podobne osoby ? Jak sobie z tym radzicie ? A może są tu osoby, które naprawdę lubią tę zieleninę ? To w ogóle mozliwe ?

Gość mroweeczkaa 28
ja tez uwielbiam jesc.

Gość gdxhfvg
Tak są ja np uwielbiam surówke z kapusty pekinskiej i proszku zielonego , do tego sol , pieprz i odrobina oleju .Mogłabym to jeść 3 razy dziennie .

Gość Wiecznie glodna
gdxhfvg - ja lubię zjeść coś zielonego, ale sęk w tym, ze ciężko mi się tym żywic w sposób wyłączny, dla utrzymania figury

Gość gdxhfvg
Ja nie myślę o figurze tylko to zwyczajnie uwielbiam.Kocham zielenice.Nie zjem żadnego posiłku jak nie ma do niego surówki .

No to jest nas dwie, chociaz ja od 2 tyg nie jem slodyczy i nie jem kolacji. Schudlam2,5 kg przez te 2 tygodnie i tylko dlatego nie rzucilam sie jeszcze na czekolade, ktora lezy w domu...

Gość Wiecznie glodna
ja tez blyskawicznie chudne jak tylko odstawię syfiaste zarcie, problem w tym, że az mi się zyc nie chce kiedy muszę rezygnowac ze smakolyków

Gość 54456577689
ja uwielbiam pizze :( chipsy tez...

Gość Wiecznie glodna
argh, pizze kocham, zwłaszcza taką ostrą z chili, pepperoni i tabasco :( chipsy mogę jeść tonami, popijając coca colą płakać mi się chce, oczywiscie obecnie jestem na diecie i śnię o jakimś pięknym żarciu może to jest jakiś psychologiczny problem ? czy to normalne ? ludzie jak u was jest ? przecież to chore, jak sobie z tym radzicie ?

Gość tez tak mam lubie slodycze
chipsy,fastfoody,pieczywko, no mase zarcia ktore jest uznawane za niezdrowe naszczescie wlasciwie to nie musze sie odchudzac ale chcialabym spasc troche z wagi 3kg

Gość bar(a)bara
ja mam odwrotnie uwiebiam zielenine, owoce, surowe warzywa problem w tym ze jestem za chuda i powinnam jesc bardziej kalorycznie

Gość tez tak mam lubie slodycze
masakra...ostatnio ograniczajac sie nic nie schudlam... po co sobie odmawiam:(

Gość gość
Ja na przyklad nie mam takiego problemu, ale mimo ze nie jem slodyczy i ciagle jestem na diatach wygladam jak w ciazy

Gość Kotka123456
Ja uwielbiam jeść tonami i uwielbiam swoje coraz większe sadełko ;)

Gość gość
zryj gruz, gruba locho

Gość gość
idz do psychologa i mu o tym powiedz

Gość gość czwartkowy
Przyznam szczerze, ze gdy dopiero zaczęłam zdrowo jadać, tez uwazalam ze zdrowe jedzenie jest niesmaczne i myślałam o tych słodyczach, hamburgerach, zastanawiałam się jak to możliwe ze wszystko to jest takie mdłe. Jednak trwałam w tej diecie i sporcie bo chciałam schudnąć kilka kg i stracić cellulit ( nie miałm nadwagi jednak moje ciało było troszkę niekształtne - boczki, wystajacy brzuch pod pępkiem i zbyt masywna górna część ud). ODrzuciłam słodycze i fast foody, tłuste sosy, napoje kolorowe i soki z kartonu, jogury owocowe i inne tego typu rzeczy na 2 miesiace. Na początku tęskniłam za tym, ale powoli powoli przestałam mieć smaka na niezdrowe rzeczy, oczywiscie schudłam, zmniejszył mi sie cellulit. Po tych dwóch miesiacach postanowiłam zjesc sobie hamburgera, w polowie mialam juz odruch wymiotny i dwa dni bolal mni brzuch, podobnie jest po slodyczach, smażonych kotletach itd itp, boli mnie brzuch mam wzdecia - moj organizm sam sie broni przed tymi rzeczami a na sma mysl o slodyczach i wlasnie wyzej wspomnianych neizdrowych rzeczach w gardle staje mi gul - mimo ze kiedys chętnie i często jadałam takie wlasnie bomby kaloryczne. Pozdrawiam :)