Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość patrycjaa19

Mlodsza siostra mi bardzo dokucza ,w tej chwili rowniez: Macie rade?

Polecane posty

Gość patrycjaa19

Mam 19 lat i zostalam od godz 14 sama w domu z 10 letnią siotrą przybraną. bo rodzice wracają po 21 z dzialki. Mloda dzisiaj ma fatalny humor,od rana na kazdym sie wyzywa,dy rodzice wyszli dali nam obowiązki,nie chciala w ogole brac sie za sprzatanie , ja swoje wykonalam, ona miala poodkurzac salon i pomyc kilka laterzy z obiadu, ale zaczela sie buntowac i powiedziala,ze tego nie zrobi, (choc wiedziala ze teraz to jej kolej,bo mamy kolejki) noi zaczelo sie wyzwiska, przezywiska do mnie.Ja nie reagowalam kompletnie nic, to ona widząc brak mojej reakcji zaczela we mnie rzucac poduszkami, kapciami , az wreszcie rzucial we mnie talerzem , lecz nie trafil mnie tylko rąbnąl o drzwi i sie potlukł.Zadzwonilam do matki , matka wziela mloda na rozmowe przez tel, kazala jej posprzatac i zachowywac sie grzecznie.Minelo zaledwie 5 min od rozmowy i mloda z racji swojego okropnego humoru nie wykonala swoich obowiązkow, nie posprzatala tego burdelu co narobila ani zaleglych obowiązkow, poszla do siebie do pokoiku i wlasnie wlączyla na calą pare jakąs denną okropna muzyke co mnie do szlau doprowadza.Jak ją utemperowac sklutecznie ? darcie mordy tylko jeszcze bardziej pogorszy.Dodam ze przed chwilą wysalalm mamie sms co robi a matka mi odpisala ze jak przyjdzie wieczorem do domu to ma byc czysto i posprzatane i nie obchodzi ją to ,ktora to zrobi, ma byc czysto i tyle , a jak nie bedzie to kazda z nas otrzyma kare.To jest niesprawidliwe mnoim zdaniem.Ja swoje obowiązku wykonalam i za smarkule mam byc karana? nonsens.Jka gówniare zmusic do wykonania swoich obowiązkow? ja za nią nie mam zamiaru tego robić

Gość patrycjaa19
:o

Gość Mamamamamama Alaa
Ty masz 19 lat czy 9 ? Masz 19 lat i mamusia daje Ci kary ? :O Może pora odciać pępowinkę ?

Gość patrycjaa19
ojj to nie są dzieciece kary typu szlaban na tv czy rower tylko np zakaz pojechania tam gdzie planowalam,lub powrot do domu nie o 1-2 w nocy ale wczesniej mam byc itd

Gość Mamamamamama Alaa
No,ale chyba od roku jestes pełnoletnia nie ? Do 40 będzie Cię mama ustawiać ? :O

Gość patrycjaa19
Mamamamamama Alaa chyba zyjesz w swoim wyimaginowanym swiecie. Jak osoba 19 letnia w tych czasach ma zarobic na utrzymanie domu i wyzywienie sie? dorosli mają z tym problem a co dopiero mowiąc osoba w ostatniej klasie maturalnej

Gość dusza jest najwazniejsza
uderz ja. tak by nie bylo sladu. jak sie poskarzy to powiesz ze klamie i caly dzien robi na zlosc wymysla i w ogole bij ja poki nie posprzata

Gość dusza jest najwazniejsza
halo?

Gość znęty jak zwykle
Metoda mojej 13 letniej córki,aby unieszkodliwić 8 letnią siostrę-wylała na jej prześcieradło wodę,zrobiła zdjęcie i zagroziła,że pokaże to jej koleżankom i powie im,że mała zmoczyła łóżko przez sen. Poskutkowało ;) nie ważne czy dziewczyna ma 19 czy 15 lat-mieszka z rodzicami i jest na ich utrzymaniu więc ma stosować się do zasad,to nie pępowina,a odpowiedzialne i dorosłe zachowanie z jej strony.

nie chce jej bic bo sie poskarzy i bedzie jeszcze gorzej a to taki histeryk z niej ze az szkoda słow.Chyba ją za fraki zaciągne i skonczy sie proszenie. "Znety" dobry pomysl hehe :)