Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zazenowanyzyciem

jestem brzydki i nie mam dziewczyny, prawdziwych kolegow

Polecane posty

Gość zazenowanyzyciem

i wogole jakos nie moge zaakceptowac swojego wyglądu. wielki nos, brwi male. masakra jakas. najchetniej urodzilbym sie jeszcze raz ale z innym wygladem

Gość dusza jest najwazniejsza
cialo nigdy nie jest wazniejsze od duszy

Gość zazenowanyzyciem
nigdy sie nie pogodze ze swoim wygladem bo nie moge wyjsc na ulice bo taki jestem brzydki!!!!!!!!!!!!! zadna laska mnie nie chce przez moj wyglad, kazdy wrogo nastawiony jest, tak sie zyc nie da. rozumiem ze zycie jest niesprawiedliwe ale w moim przypadku jest szczegolnie nie sprawiedliwe tak ze nie mam szans na normalne zycie. normalny chlopak zawsze ma swoje kolezanki ktore chetnie z nim sie spotkają i niektore na niego lecą, i bez problemu moze ktorąś wyrwac. a ja sie pierdolic musze, 150000 sposobow jak zdobyc dziewczyne a i tak zadna na mnie nie leci

biedny, a jestes prawiczkiem? skad jestes?

ile masz lat? skad jestes? powiedz

Gość zazenowanyzyciem
mam 21 lat i jestem z olsztyna, nie jestem pravik, wiem o kogo chodzi

Gość vhv
nie sadze, zebys byl az tak brzydki!!! nie przesadzaj! z obserwacji widze, ze nawet niezbyt przystojny chlopak ma duze powodzenie, jesli jest zabawny i mily w stosunku do kobiet. jesli chcesz poprawic swoj wyglad, proponuje wybrac sie na zakupy i kupic sobie jakies fajne ubrania i buty, to powinno poprawic ci nastroj i podniesc samoocene.

Gość zazenowanyzyciem
ubrania mam fajne. nigdy dziewczyny nie mialem i nie bede mial. kolezanki nazywaja mnie obrzydliwcem nawet jak ladnie sie ubiore. to nic nie daje. twarz jest najwazniejsza

Gość wr4etfer
a co masz takiego z twarza? masz jakis defekt? blizny?

Gość gość
Zaręczam że gorzej mieć zjeabana psychikę niż wygląd. Mam 27 lat i w moim wieku większosć tzw. przystojniaków juast już dawno pozajmowana. Nie mam w kwestii aparycji zbytniej konkurencji. Jak widzęz jakimi brzydalami laski to żałuję że ja tak nie umiem jak ci brzydale, że nie zadaje sie do związku.