Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zaniepokojona Kamilka

Dziwna sprawa z seksem

Polecane posty

Mam chłopaka jesteśmy razem 3 lata i uprawiamy sex. Jest fajnie tyle, że jak już mój facet dochodzi to spuszcza się i klaszcze. O co chodzi??? to jest tak kochamy się i wszystko jest super do momentu kiedy kończy np. to wtedy w pozycji siedzącej nad mną (wczoraj np) klaskał i się cieszył. Czy to waszym zdaniem jest normalne ?? do zaakceptowania ???ja mam25 a on 28 lat

Gość jestem simsem
płaczę ze śmiechu :D

Gość kasia1892
ale temat zyje tyle lat ale pierwsze słysze

Ludzie umiecie czytać, po stosunku kiedy się spuszcza klaszcze w ręce tak jak by oglądał mecz i nasi wygrali i zaczyna klaskać

Gość ojojku
fajne ;D.. ja bym sie cieszyła jak bym miała goscia z takim odpałem:) spoko.. krew mu odpływa z mózgu to sie nie kontroluje i reaguje jak ucieszone dziecko. A jak ci to jednak przeszkadza to np. opracuj swój okrzyk bojowy kiedy dochodzisz.. jakis mega głupi... moze zrozumie delikatną sugestie :)

Dla mnie to nie jest normalne. Wcześniej udawałam, że tego nie widzę. Jednak zaczyna to mnie denerwować. Nie wsadza mi rąk w intymne miejsca. Nie do przesady. Ale wczoraj np ja leże po stosunku a on patrzy się i klaszcze

Gość kowalmilosz121991
Mam nadzieję, że to wałek bo jak nie to współczuje :P Witam, oto nowy serwis dzięki któremu nie płacąc żadnych pieniędzy można zdobywać cenne nagrody. Jest to serwis bukmacherski, w którym rejestracja jest darmowa, i na starcie otrzymujemy 25 000 punktów, które możemy postawić na przeróżne wydarzenia sportowe. Jednak na tej stronie nie musimy obawiać się,że coś przegramy ponieważ jeśli nasza ilość punktów spadnie poniżej startowego poziomu, dostaniemy z powrotem 25 000 punktów! Osoby chętnie proszę o rejestrację z mojego reflinka. Pozdrawiam :) http://url.get3.eu/151

Gość Dżennifer
klaszcze podczas spuszczanie sie czu po...???? mimo wszystko on jest jakis nienormalny,

To nie żadne kłamstwo dla mnie to odchylenie

Gość dusza jest najwazniejsza
krzycz-gol gol gol!!!!!!!!!!!:Dpiekny strzal prosze panstwa!!!!!!!

Klaszcze po stosunku kiedy już się spuści. Wychodzi ze mnie ja jeszcze nie obrócę się a on nad mną w pozycji siedzącej z wyprostowanymi plecami klaszcze.

Gość Dżennifer
zawsze tak bylo przez te trzy lata czy ostatnio cos mu na dekiel bije??....a moze taka dobra bylas,zrob mu awantura ze zachowuje sie jak debil na meczu i cie to wk*rw *ia....

Gość rozkurwiam nosem kosmos
Pewnie jest Simsem, Simsy też tak klaszczą przy sukcesach 🖐️

Nie to jest od 4 miesięcy. Na początku myślałam, że dobrze mu było ale teraz to już przesada

Gość Dżennifer
dziwne....a moze on cos cpa po katach??? serio,tez by mnie to wk*ur*wialo ,,,,,,,,cholera nie wiadomo co tu radzic,

Raczej nic nie bierze. Jednak denerwuje mnie to

Gość dzesia
dobre prowo, dobre :D masz talent :D

Chyba się dziś za dużo tej wariatki fiel naczytałaś i Ci rypło na dekiel:-D jak ona to nazwała? Pozycja na foke?:-D