Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TakaInnaOdInnych

hejka!^,^ Popisze ktoś?;D

Polecane posty

no właśnie silvergold ! teraz się to bardziej nagłaśnia bo to się dobrze sprzedaje , a przedtem to było tabu ! ale było!

Inna na początek powiedz ile masz lat to ci powiem jak wrzucać fotki na kafeterie

Comodor masz rację . Sprawą Madzi żyła cała Polska i jeszcze nie milkną echa tej ponurej farsy.

Dzięki, lubię takie historie. Dawniej pasjonowało mnie UFO ale po wypadku nabrałam dystansu do tego typu spraw.Dawniej bezkrytycznie wierzyłam we wszystko co napisali:)

Gość TakaInnaOdInnych
Comodor a od ilu lat można?;D

Gość facetjakichwielu
wypadku ? ; do wszystkiego trzeba mieć odpowiedni dystans , łatwiej wtedy uniknąć rozczarowania ....

facetjakichwielu Teraz mam:) Dawniej łykałam takie sensacje jak indor. Po wypadku gdy wieźli mnie sanitariusze na wózku włączyła mi się schiza że mnie UFO porwało. Migające światła, metaliczne głosy tych ludzi, byłam autentycznie przerażona! Nie zachowywałam się wówczas normalnie tak spanikowałam. A ci sanitariusze to mieli dopiero ubaw, do dziś pewnie wspominają:):)

Hello ! :) wpadłam .. tak szukam jakieś ludzkiego tematu . Coś cienkawo, mam ochote na jakies coś , nie wiem co :) achh... kobiety

facetjakichwielu Dzięki serdeczne😍 Dopiero dzisiaj zauważyłam że jestem na erotycznym, ale ze mnie GAPA:):):) Chciałam tylko z kimś pogadać, ot tak sobie o wszystkim i o niczym. Nie wyszło:(

Gość facetjakichwielu
a gdybyś celowo tu pisała to co ? topik jak inne , trzeba tylko trafić na odpowiednie osoby , pozdrawiam cieplutko .....

facetjakichwielu Dzięki , tylko nie załapałam wczoraj i się zastanawiałam czego gościu ode mnie chce? Dlaczego mówi o erotycznym ? I dziś wreszcie do mnie dotarł ten fakt że miałeś rację pisząc: -w takim razie moze powinnaś przejść na inne strony a nie na erotycznym siedzieć Miłego wieczoru🌻