Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 villemo elistrand

TUNELE W USZACH +NA CO KOMU TO OHYDZTWO?

Polecane posty

Go艣膰 villemo elistrand

nie rozumiem tego zjawiska, a coraz czesciej widze na ulicy, w autobusie mlodych ludzi z dziwnymi wielkimi rozpychaczami w uszach.Po co to komu?czy to przejaw jakiejs ideologii czy ozdoba?ma ktos z was cos podobnego?po co to sie robi>?przeciez to obrzydliwe:/

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 54456577689
masz na mysli sluchawki???

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 villemo elistrand
nie, takie kolczyki ktore rozpychaja malzowine uszna do ogromnych rozmiarow.cos chyba inspirowane afrykanskimi plemiennymi / rytualnymi okaleczeniami, nie mam pojecia

Udost臋pnij ten post

nie wiem.. zalezy jakie i na kim. bylam dzisiaj na urodzinowym prezencie w studiu piercingu i mialam okazje pogadac z dwoma takowymi posiadaczami... przy okazji sobie poogladac... za jednego bym nie dala grosza a drugi wygladal calkiem calkiem... generalnie mi sie podoba.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 villemo elistrand
no i na to wychodzi -rzecz gustu.jak dla mnie to makabryczne.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rabbit junk
Ja mam tunele w uszach i jestem jedn膮 z niewielu os贸b w mojej okolicy, kt贸ra posiada takow膮 ozdob臋. Zrobi艂am je sobie, bo uwa偶am, 偶e to o wiele ciekawsze, ni偶 zwyk艂e kolczyki. Moim zdaniem innych nie powinno obchodzi膰 to co kto nosi w uszach. To indywidualna sprawa jak kto wygl膮da. Mi mo偶e si臋 nie podoba膰, 偶e kto艣 nosi 偶贸艂te ubrania, ale tego nie rozg艂aszam na prawo i lewo. Nie rozumiem tej nagonki na ludzi z tunelami, to po prostu cz臋艣膰 wygl膮du zewn臋trznego. W innych krajach jest wi臋ksza tolerancja i nikogo to nie dziwi, 偶e kto艣 ma taki gust a nie inny i nosi tunel. Btw. nie mam wielkich talerzy w uszach, tylko 10mm tunele. Troch臋 mniejszy od tego: http://s.bravo.pl/download/multimedia/pictures/1005/306082052316012092221826.jpg Troch臋 tolerancji by nie zaszkodzi艂o. :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 villemo elistrand
ja jestem po prostu zdziwiona, nie robie nagonki, masz racje nic mi do tego.ale zwyczajnie ciarki mnie przechodza bo mam wrazenie, ze Was to boli....to tak upiornie jak dla mnie wyglada, jak okaleczenie:/

Udost臋pnij ten post

M贸j brat ma. na pocz膮tku jak to widzialam gdy rozpyca艂 by艂o mi niedobrze. tera ma go ju偶 ok 3 miesi膮ce i si臋 przyzwyczailam, nie zwracam na to uwagi. osobi艣cie wola艂abym kolczyk w j臋zyku ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 facet z krakowa
fakt obrzydliwe,kojarzy sie z koczownikami z Afryki :o co za paradoks czarny chce sie za wszelkja cene wybielic a buialy dorownac do czarnucha:D a racxzej biala dziwka bo facet by sobie w uszach czegos takiego nie zamontowal :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Izabelaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
fakt kazdy wyglada jak chce ale jak widze kogos z takim czym艣 w uchu to napawa mnie taka osoba obrzydzeniem, to jest wyj膮tkowo paskudne

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rabbit junk
W艂a艣nie, wszyscy po kolei my艣l膮, 偶e to jest bolesne i si臋 krzywi膮 (zupe艂nie niepotrzebnie). Mnie przy rozpychaniu ucho nie zabola艂o ani troch臋. Tunele rozpycha si臋 powolutku, wi臋c nie ma mowy o 偶adnym b贸lu, wi臋c zapewniam, 偶e nie ma co si臋 krzywi膰. :)

Udost臋pnij ten post

@ autorka, uwierz, z wielu ludzi odczuwa obrzydzenie widz膮c Twoje buty, ch艂opaka, rodzin臋 oraz plany 偶yciowe. przejmuj sie lub nie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ma艂e tunele w uszach
tak ok. 10-12 mm u m臋偶czyzn s膮 bardzo seksowne, je偶eli komu艣 pasuj膮;D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wikary 123
Jak nie ma si臋 czym wyr贸偶ni膰 to najlepiej si臋 oszpeci膰 , to na pewno zadzia艂a

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
wikary - w tej chwili tyle os贸b to nosi, 偶e to nie jest 偶adne wyr贸偶nianie si臋

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
mo偶e nienajlepsze miejsce 偶eby si臋 zapyta膰, ale wyskoczy艂 ten link w wyszukiwarce - jak to jest, 偶e z jednym uchem zawsze jest wi臋kszy problem?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
fakt obrzydliwe,kojarzy sie z koczownikami z Afryki co za paradoks czarny chce sie za wszelkja cene wybielic a buialy dorownac do czarnucha a racxzej biala dzi**a bo facet by sobie w uszach czegos takiego nie zamontowal

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
to akurat jest popularniejsze w艣r贸d facet贸w, zw艂aszcza te wi臋ksze :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Fakt, obrzydliwe to jest, oble艣ne. Zdecydowanie jedna z najbardziej krety艅skich mod.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
to jak z tym uchem, mia艂 kto艣 taki problem?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
jeden zaklada a drugi probuje sie przez nie przecisnac :P stopka: plemnik to tylko plemnik

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a mnie korci 偶eby bardziej rozci膮gn膮膰. Mam w tej chwili 4mm i z jednej strony chcia艂abym wi臋ksze, z drugiej mam ju偶 sporo bi偶uterii do nich i 艂atwo mo偶na "udawa膰", 偶e to zwyk艂e kolczyki.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
odpowie kto艣?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Trzeba by膰 totalnym idiot膮, 偶eby si臋 okalecza膰 i oszpeca膰 na w艂asne 偶yczenie. Mo偶e jeszcze kr臋gi na szyj臋 i wypychacze do warg.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Co tu odpowiada膰. Z jednej strony mo偶na zgasi膰 ka偶d膮 rozmow臋, powszechnie nierozumianym powiedzeniem, 偶e o gustach si臋 nie rozmawia i jeszcze doda膰 co艣 o tolerancji i po k艂opocie. Z drugiej, jest psychologia i liczne prace i obserwacje, dowodz膮ce, 偶e osoby, kt贸re si臋 okaleczaj膮, je艣li robi膮 to poza istotnym sensem kulturowym, robi膮 to na bazie w艂asnych zaburze艅. I tutaj trzeba by indywidualnie si臋 zorientowa膰, kto i jak jest zaburzony. Wed艂ug mnie to jest wyj膮tkowo OHYDNE.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Hejter w tunelach
Kurwa ma膰, ja kurwa pierdol臋, jak ci si臋 nie podoba, to sobie nie r贸b. Chuj ci臋 obchodzi, co kto ma w uszach, chuj ci臋 to powinno interesowa膰, wie艣niaku. Swoim osranym dupskiem si臋 lepiej zajmij i pilnuj swoich spraw, wie艣niaku.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ej tolerancyjni ? A mo偶e kogo艣 to obrzydza ? Troch臋 tolerancji dla ludzi kt贸rym to si臋 nie podoba

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Po co to robi膮? 呕eby zrobi膰 wra偶enie na innych. Z tym, 偶e nie ka偶demu wszysyko musi sie podoba膰. Ciekawe co z takimi ma艂偶owinami za 20-50 lat i kiedy komu艣 si臋 "odwidzi" po kilku latach w贸wczas b臋d膮 zbiera膰 na operacje plastyczne ? Brrr.. Oble艣ne

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
To s膮 satanistyczne ozdoby, upodabniaj膮 si臋 do swojego pana!

Udost臋pnij ten post