Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak sie spytam was z

Czy do Was Goście też wpadają przed południem??

Polecane posty

Nie wiem czy to dlatego ze mieszkam w domu, ale goście wpraszaja nam się zawsze przed południem. Nie dosc ze musze robić dla nich obiad to jeszcze siedzieć tyle godzin do wieczora i nie ukrywam ze jest to strasznie męczące. Wolałabym odwiedziny np o godz 16-17, posiedziec 3 , 4 godziny i do wiedzenia

Gość ewfwefwefg
Nigdy, wiedzą czym to grozi 🖐️

Gość ojojku
ja ma troche podbny problem - u mnie w rodzinie przyjeło sie wpadac na kawke poobiednia. Obiad to juz od świeta sie u kogos je. A rodzina mojego partnera tez sie odwiedza do południa i siedza potem godzinami... albo co gorsze my musimy siedziec u nich... jak chce po 3 godzianc do domu to sie dowiaduje ze odciągam go od rodziny.. dla mnei to masakra jakas. Mieszkamy w blokach i my i oni.

Ja zawsze jadę w gości po obiedzie i po godzinie 16 a ci mi zawsze pukają do drzwi o 12 w południe:-( juz mam tego dosyć, bo ilez można gadać i ilez można ze sobą przebywac

w ogóle goście do mnie nie "wpadają", tylko się umawiamy na spotkania w ostateczności dzwoniąprzed samym przyjściem ale nie sa to godziny poranne

ojejku no dokładnie to jest jakas masakra. Przecież o wiele przyjemniej by było posidzieć sobie przy kawce i ciastku przez 3-4 godzinki a nie 7 bitych godzin:-( Zawsze mam zrypany wtedy cały dzień. Odrazu mowie ze nigdy ich nie zapraszam a sami zawiadamiają ze wpadną do mnie:-)

ewa ja nie mowie o godzinach porannych a o godzinie 12 w południe. Przyjezdzają i zachaczają o obiad a potem siedzą jeszcze do godziny 19 kiedy ja mam ochotę pobyć sobie juz sama po 4 godzinach

Gość ja tyz sobie skubnę
wspolczuje

Gość miokio
piszesz o weekendach czy wszyscy nie pracujecie??

Gość Nic strasznego
Tak nauczyłam wszystkich że nikt nie dzwoni przed 10 bo śpię nie ma rannych kawek i wpadania bez zapowiedzi jedynym gościem który w każdej chwili może do mnie wejść jest mój starszy tata.

Gość tak się spytam was że
tak mówię o weekendach, ale co to ma do rzeczy? taka postac rzeczy nie odpowiada mi wcale ani w weeknd ani w dzien powszedni

Gość andzela tabasko
wspolczuje! ja bym drzwi nie otworzyla;) a to bliska rodzina/znajomi? ciagle ci sami czy sie zmieniaja;)