Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zazenowanyzyciem

moje motto zyciowe

Polecane posty

Gość zazenowanyzyciem

miec wyjebane na boga jak on ma na mnie

Gość rewfgewgw
Bóg ma wyjebane na wszystkich od czasów Adama i Ewy. :classic_cool:

Gość łydka
fajnie ze jesteś bardzo wierzący:D

Gość dezodorant7
szatan pewnie cię molestuje

Gość Rasta w pociągu
On nie ma na ciebie wyjebane... On cię kocha najbardziej na swiecie

Gość zazenowanyzyciem
tak jestem przykladnym katolikiem hahhhahahaha

Gość zazenowanyzyciem
nikt mnie tak nie oszukal w zyciu jak ten pajac. cale dziecinstwo do kosciola chodzilem a teraz przegrywam zycie i siedze na kafe

Gość Rasta w pociągu
lashkar-e-taiba. pierwsi będą ostatnimi... czy jakos tak to szło? :D

Gość dezodorant7
ja w cale do kościoła nie łażę i jest ok boziuchna nie ma nic wspólnego z jakąkolwiek religią religia to wymysł człowieka

Gość asdasdasdasdasdasd
@zazenowanyzyciem Bóg kocha każdego z Nas, bez wyjątku, ponieważ jesteśmy Jego dziećmi. Imię każdego z Nas wpisane jest głęboko w Jego sercu. Bóg stworzył Nas na swój obraz i podobieństwo z Miłości, abyśmy mogli stać się uczestnikami Jego Wiecznego Szczęścia w Niebie. Każdy z Nas jest powołany do świętości i Bóg każdemu daje szansę, potrzebną ilość łask do tego, by zostać Świętym jeszcze za życia. Każdy jest powołany do grania odpowiedniego tonu w Bożej Symfonii, która stanowi Wieczny Kościół Triumfujący.

Gość zazenowanyzyciem
gdyby mnie kochal to by mi nie stworzyl takiego psiego zycia. pierdole nie wierze w zadnego pajaca. jestem dumny ze swojego motta

Gość asdasdasdasdasdasd
@zazenowanyzyciem Nie staraj się być mądrzejszy od Boga, bo sam nigdzie nie zajdziesz! Bóg wie najlepiej co jest dla Ciebie najlepsze, którą ścieżką Cię poprowadzić byś osiągnął wieczną Nagrodę. Ale dopóki nie wyciągniesz do Niego ręki, on nie będzie Cię na siłę prowadził.

Gość dezodorant7
zazenowanyzyciem---> czemu kurwa obwiniasz bozie za swoje błędy i za to że jesteś cwelem?

Gość zazenowanyzyciem
kiedys do niego wyciągalem reke caly czas. kurwa co tydzien do kosciola z całą rodziną, potem tylko z ojcem, a teraz jak skaczylem?? ze mam zjebane zycie, a ci co mieli wyjebane na boga, mają dalej i sie bawią, cieszą zyciem, znajomosci, dziewczyny , seks... a ja to dno.

Gość zazenowanyzyciem
a dlaczego mam nie obwiniac? od tego są zeby wierzących chronic chociaz troche, i napewno nie dopuscic do katastrofy zyciowej ze smierc jest bliska. kurwa tak jak w moim przypadku

Gość dezodorant7
nie wiesz co to wiara

Gość asdasdasdasdasdasd
Zdaj się całkowicie na wolę Boga, oddaj się Mu cały, a Bóg poprowadzi Cię tak, że po poczekalni jaką jest ziemskie życie, zaspokoisz WSZYSTKIE, bez wyjątku PRAGNIENIA. I będziesz Mu dziękował i chwalił Go przez całą wieczność za Jego nieskończoną Miłość i Dobroć, którą Cię obdarzył. Wszystko stanie się jasne po śmierci. Jednak na ziemi nasze umysły nie są wstanie pojąć nieskończonej miłości i perspektywy wiecznego szczęścia, stąd warto używać rozumu póki jesteśmy na ziemi, bo po śmierci będzie już za późno, na zaskarbienie sobie zasług w Niebie.

Gość regrewgrwfgrw
zazenowanyzyciem gdyby mnie kochal to by mi nie stworzyl takiego psiego zycia. pie**ole nie wierze w zadnego pajaca. jestem dumny ze swojego motta Bóg dał nam wolną wole i po tym co odpierdolił Adam z Ewą postanowił się nie mieszać. :D Za swoje życie odpowiedzialny jesteś tylko i wyłącznie ty sam.

Gość zazenowanyzyciem
i tu wychodzi na jaw wasza glupota odnosnie boga bo nie bylo zadnego adama i ewy!!!!!! rasa ludzka poczeła sie od małp i tą wersje zatwierdzil rowniez watykan!!!!!!! kurwa adam i ewa to tylko taka oprawka, zeby ladnie wyglądało w bibli ale tak nie bylo wiec nie pierdolcie wiecej.

Gość dezodorant7
pierdol się Adam i Ewa naprawdę żyli chociaż to małpy były ale żyli kurwa

Gość zazenowanyzyciem
dezodorant to ty sie pierdol pacanie, gowno wiesz o zyciu, nikogo nie interesują twoje wymyslone teorie, bo wiesz tyle ile ci wleci jednym uchem i drugim wyleeci

Gość asdasdasdasdasdasd
Teoria ewolucji to jedno z największych kłamstw XX wieku. Na jaw wyszło już wiele przekrętów i nie do załatania luk, które świadczą dodatkowo o jednym wielkim oszustwie. Kościół stał się po części ofiarą teorii ewolucji na wskutek potężnej lewicowej propagandy. Na tej płaszczyźnie, dyskusje wymagałyby szerokim kompetencji naukowych z zakresu biologii w tym genetyki ze strony Kościoła. A jak wiadomo Kościół się takim dziedzinami nie zajmuje. Stąd ewolucjoniści-ateiści mieli niejako ułatwione zadanie. Sławny paleontolog - Colin Patterson, po 20 latach pracy badawczej nad teorią ewolucji zdał sobie sprawę, że tak naprawdę nie ma ani jednej rzeczy, która bez wątpienia byłaby prawdą. Po rozmowach z wieloma naukowcami z różnych dziedzin jeszcze bardziej utwierdził się w przekonaniu, ze teoria ewolucji to jedynie domniemanie. Udało się zaobserwować działanie ewolucji, ale jedynie w zakresie mikro, czyli w obrębie jednego gatunku. Wewnątrzgatunkowe zmienności adaptacyjne są udokumentowane i łatwo je zaobserwować zarówno w warunkach selekcji naturalnej jak i hodowlanych Nigdy jednak nie udało się zaobserwować przez człowieka ewolucji w zakresie ponadgatunkowej zmienności, a więc wyewoluowania nowych jakościowo organów anatomicznych, świadczących o możliwości samoistnego wyewoluowania nowych gatunków. Nie ma więc jakiegokolwiek dowodu na istnienie ewolucji ponadgatunkowej. Sam Darwin ojciec teorii ewolucji napisał „Dlaczego więc każda formacja geologiczna, każda warstwa nie są przepełnione takimi ogniwami pośrednimi.? Geologia nie odsłania nam, bynajmniej takiego nieprzerwanego szeregu organizmów, i to jest najsilniejszy i najpoważniejszy zarzut, jaki można postawić mojej teorii. No właśnie, w ziemi powinniśmy odnajdywać biliony skamieniałości form przejściowych między wszystkimi gatunkami zwierząt i rośli, a tymczasem wykopaliśmy już miliardy skamielin i żadna z nich nie posiada ani jednej cechy formy przejściowej. Ktoś zapyta dlaczego teoria ewolucji jest tak mocno broniona i utrzymywana pomimo braku dowodów przez naukowców na całym świecie, przez media typu Nation Geogrphic itd? Otóż po ogłoszeniu dzieła Dariwina teoria uzyskała pełną aprobatę ze strony wpływowych kręgów zwolenników naturalizmu, oraz rozwijających się w tym czasie, różnych ruchów lewicowych, ponieważ umożliwiła domniemane naukowe wyjaśnienie pochodzenia wszystkich form życia na ziemi z pominięciem roli stwórczej Boga. Dzięki wpływowemu wsparciu, przez sprawujące rządy, świeckie ugrupowania liberalne, socjalistyczne lub komunistyczne, darwinowska teoria w ciągu minionych 150 lat została rozpowszechniona na całym świecie, w tym w Polsce w latach 50. za czasów komunistycznych i do dziś jest propagowana. Mało tego, wszelkie przejawy krytyki wobec teorii ewolucji są dzisiaj tłumione lub wyśmiewane za pomocą środków masowego przekazu kierowanych przez ewolucjonistów.

Gość dezodorant7
bo teoria ewolucji to tylko teoria

Gość asdasdasdasdasdasd
A i chciałbym jeszcze pozdrawiam wszystkich, którzy dali się nabrać na teorię ewolucji :-) :-) :-)

Gość asdasdasdasdasdasd
A i chciałbym jeszcze pozdrowić wszystkich, którzy dali się nabrać na teorię ewolucji :-) :-) :-)

Gość zazenowanyzyciem
adadadada troche za duzo piszesz i nie chce mi sie tego czytac ale szacunek za to ze probojesz mi to wytlumaczyc, chociaz ja wiem ze nie bylo zadnego adama i ewy. byla malpa i tak zaczelo sie rozwiac az do czlowieka

Gość dezodorant7
zazenowanyzyciem debil z ciebie do kwadratu jak nawet ludzie są do małp to musieli zaistnieć jacyś pierwsi a pierwszą parą byli adam i ewcia

Gość asdasdasdasdasdasd
@ dezodorant7 Powiedzmy, że był wielki bum, powstały galaktyki, planety w tym ziemia oddalona od słońca w najdogodniejszy sposób. Oczywiście wszytko działo się przypadkowo, czyli bez projektu, bez inteligencji itd :-) Na zimi było błoto, i z tego błota, z tej zupy, powstało życie. Czyli powstała pierwsza komórka, później druga, później trzecia .... i pierwszy organizm - mikroorganizm, później (oczywiście przypadkowo) powstała ryba z wszystkimi przypadkowo powstałymi funkcjonalnymi organami anatomicznymi. Ryba postanowiła wyjść na ląd, i co się stało? AAAA, powstały nogi :-) :-) :-) oczywiście bez projektu - zupełnie przypadkowo. Później powstały jakieś płazy, gady na drodze niezliczonych form przejściowych (musiało ich być pewnie z bilion do potęgi bilion, tylko szkoda, że nawet jednej nie znaleźliśmy takiej formy przejściowej :-) :-) :-) ) No cóż lecimy dalej, powstała małpa z tej małpy kolejna małpa i tak po ziemi chodziło powiedzmy miliony małp. I teraz najlepsze: kiedy nastąpił moment przejścia z małpy do człowieka?

Gość dezodorant7
w tedy kiedy Lucyfek przebrał się za węża i dał Ewce jabłuszko