Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Venus Ziemia Mars

jak bardzo brak pracy mezczyzny moze wplywac na jego libido?

Polecane posty

na poczatku bylo cudownie, seks kilka razy w tygodniu, czesto rano przed praca, w ciagu dnia pikantne smsy. Zaszlam w ciaze, bylismy przeszczesliwi. Wkrotce jednak ja poronilam ciaze, bylismy bardzo zasmuceni, do tego ja mialam zakaz wspolzycia przez miesiac - musialam dojsc do siebie. Miesiac po poronieniu on stracil prace. Ja akurat juz moglam wspolzyc, wiec jeszcze to robilismy przez ok. miesiac. On myslal ze szybko znajdzie nowa prace, ale niestety nie udaje sie to. W tej chwili moj mezczyzna 5-ty miesiac nie ma pracy, od 4 miesiecy jest tak, ze kochamy sie raz na 3-4 tygodnie :( rozmawialismy o tym: "bedzie praca, bedzie sex" wg niego. Ale ja martwie sie i zastanawiam czy rzeczywiscie brak pracy moze u faceta tak bardzo wplynac na libido? On mowi, ze strasznie mu brak pracy siedzi na psychice... Czy moze ktos mial podobne doswiadczenia i mnie uspokoi, ze jak sie znajdzie praca, to wszystko wroci do normalnosci?

Gość najmadrzejszy na swiecie
nie wroci do normalnosci, bo powodem na pewno nie jest praca tylko jakies dupczonko na boku;)

wzielam pomaranczowego za kobiete, bo tylko kobiety potrafia byc tak beznadziejnie zazdrosne i podejrzliwe, zeby wymyslic cos takiego jak "dupczonko na boku". Mialam kilku facetow i zaden mnie zdradzal lub przynajmniej ja nie mialam nigdy takich podejrzen, powodow by podejrzewac.

ale jak duzy wplyw? az taki? Zeby z supersamca zrobic niemal aseksualnego? On mowi, ze ma depresje juz, wyslal 50 cv, byl na kilku rozmowach, przechodzil next etapy i dalej nic.

ciezko mi powiedziec, bo ja imalem sie w zyciu roznych prac, nawet podczas dziennych studiow. Jezeli mowimy o mezczyznie po studiach, czyli 24-27, niemajacym pracy, to problemy z potencja moga sie pojawiac.

nie, mowimy o wieku 33, po mega studiach i mega karierze ktora nagle legla gruzach. Z takiego wysokiego konia upadek. Ja wlasnie tego nie rozumiem, bo jak sie zblizam, tule, dotykam, to jest...ciezko mi o tym pisac...pelna erekcja, czyli chyba wystepuje podniecenie? O co chodzi? Jak to jest u mezczyzn? Spotkalam sie kiedys z tym, ze jak mezczyznie za bardzo zalezy (w glowie) to ma czasami problem z utrzymaniem wzwodu, jak ma "za duzo w glowie", ale z takim czyms sie jeszcze nie spotkalam. W sumie to moj pierwszy bezrobotny mezczyzna, ale chce byc jyz tylko z nim, jest wspanialy.

"zastanawiam czy rzeczywiscie brak pracy moze u faceta tak bardzo wplynac na libido?" Nie ma takiej możliwości. Przykro mi, ale twój facet kłamie.

HMS petard - czyli jak to tlumaczyc? Co moze byc powodem? 1. Romans (chyba tylko wirtualny wchodzi w gre lub ew spotkania w realu w godzinach gleboko nocnych, kiedy ja twardo spie w lozku i nie slysze ze on moglby wyjsc z domu) - troche to jednak absurdalne, jakos tego nie widze. 2. Lek przed wspolzyciem bo moze sie ono skonczyc ciaza, a ciaza w obecnej sytuacji, kiedy tylko ja pracuje, to nieciekawie... 3. Ukryty homosexualizm - gdzies o tym czytalam i to straszne :( tez jednak raczej nie wchodzi w gre, brak podejrzanego zachowania, wygladu itd 4. za niski poziom testosteronu - dlaczego? Przez brak pracy? 5. Nieakceptowanie wlasnego ciala - ostatnio przytyl i wazy ponad 100 kg, nie lubi swojego wygladu teraz, ale mowi ze nie ma motywacji aby cos zmienic. Tzn od 2 tygodni juz tak nie mowi i cwiczy, biega, cos wnim peklo kiedy znajomy wytknal mu ze ma za duzy brzuch.

nie no, masakra. ide spac, mam dosc przegladania internetu w poszukiwaniu podobnych do mojego przypadkow. chcialabym o tym juz nie myslec.

o, dzieki! Tego nie wzielam pod uwage, ze problem tkwi we mnie. Jestem moze zbyt namietna i seksowna, kiedy pieszcze go oralnie a on jeczy i odplywa...

Gość klikaklkia
50 cv na 5 mies to nie jest duzo wychodzi 10 cv na mies/ 2-3na tydz albo facet szuka w wezszej dziedzinie/ swojej specjalizacji albo za malo sie stara

HMS pisalam tam wyzej, ze rozmawialismy kilka razy na ten temat i przytoczylam co on powiedzial. Generalny sens "bedzie praca, bedzie wszystko". W rozmowie wyznalismy ze sex jest dla kazdego z nas na tyle istotny, ze btlibysmy w stanie zakonczyc zwiazek z powodu sexu. Ja tak powiedzialam, on tak powiedzial. Ja jestem niecierpliwa, mam spory temperament, poza tym gdy kocham, chce byc blisko takze fizycznie, jestem przeciez kobieta.

Gość klikaklkia
petard, nie pieprz oczywiscie, ze brak pracy moze spowodowac spadek poczucia wlasnej wartosci + stres = spadek libido jezeli dodatkow ma zaczatki depresji to juz w ogole nic dziwnego W depresji czesto spada libido

Gość to zapewne 1,2,3
wszystkie te powody na raz

najmadrzejszy na swiecie - ja tez tak uwazalam! Ale przeczytalam juz wiele roznych artykulow pt "dlaczego on unika sexu" i nie znalazlam tam niczego o wplywie braku pracy na te sfere. Znalazlam zas tysiac innych rzeczy, o ktorych wlasnie wyzej napisalam: ze ma inna, ze homo, ze ja nudna, brzydka, ze on chory, ze brzydki .... i zaczelam sie wkrecac i sie tak wkrecam od kilku tygodni. Brakowalo mi takiej wypowiedzi jak Twoja i dziekuje Ci za nia.