Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość f;fjdkslfjdskfdsfdsfs

Podoba Wam się Miranda Kerr?

Polecane posty

Gość f;fjdkslfjdskfdsfdsfs

http://www.google.pl/search?hl=pl&q=miranda+kerr&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.,cf.osb&biw=1280&bih=912&um=1&ie=UTF-8&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=d3CfT6KqB8Lg4QTNueWvAw

Gość jher
nie specjalnie

Gość Randa May
Miranda jest niesamowitą kobietą. 1. Jest nautralna ( żadnych tipsów, solarki, perhydrolu na głowie i implantów ) 2. Uroku dodają jej drobne niedoskonałości ( piegi, garbaty nos ) 3. Jest zadbana 4. Obok modelingu także uczyła się, więc nie jest pustą lalą 5. Uwielbia gotować, sprzątać i zajmować się domem, ogrodem a mogłaby mieć do tego ludzi 6. Jest ambitna i ciągle sięga po nowe wyzwania 7. Pracodawcy chwalą ją ja dyscyplinę 8. Jej piersi po karmieniu wróciły na swoje miejsce więc runał mit o operacji 9. Jej rodzina jest taka normalna, zżyta z sobą aż miło na nich popatrzeć 10. Blog Mirandy jest interesujący, zawsze można na nim znaleźć informacje na czasie 11. Dołeczki - tutaj rozpisywać się nie trzeba 12. Mimo fury pieniędzy jej stroje sa klasyczne, ma niesamowity gust 13. Nigdy nie była wiązana ze skandalami np. brak majtek, narkotyki czy bójka 14. Owszem czasem towarzyszy jej asystentka czy niania jeśli pracuje ale w tej chwili na pierwszym miejscu stawia synka i odrzuca wiele projektów 15. Ma piękną skórę, zgrabne nogi i gęste włosy 16. Dzięki urodzie " baby doll " zachowa młodość na dłużej 17. Porusza się z gracją, potrafi zjednać sobie sympatię ludzi, mężczyźni pożerają ją wzrokiema kobiety zazdroszczą sukcesu i urody ( oraz męża ) :) 18. Szkoda, że polskie media promują ją wyłącznie jako partnerkę Orlando Blooma ( karierę rozwinęła jeszcze przed ich związkiem ) albo jako słodziutką i głupiutką modelkę VS która całe dnie spędza na leżaczku i wypinaniu się 19. Udziela się charytatywnie i organizuje fajne projekty ( np. lekcja jogi z Mirandą ) 20. Swój wygląd zawdzięcza ciężkiej pracy podczas gdy wiele celebrytek mówi,że je co chce, nie ćwiczy itp. Akurat ;) Może kiedyś przyjedzie do Polski skoro mają zamiar otworzyć butik VS w Warszawie ?

tak, ale bardziej podoba mi się moje odbicie w lustrze :classic_cool: :)

tak, ale bardziej podoba mi się moje odbicie w lustrze :classic_cool: :)

Gość el chulo.
Ciało tak,twarz nie.Twarz ma jakby za bardzo rozciągniętą na boki

Gość mkoioy
Randa May -> zgadza sie wszystko, ona jest zajebista :D

Gość Danka-88
ideał

Gość Co z tego że
podoba sie, ma fajne duze cycki

Gość FiołkowaBaba
Jestem kobietą i uważam, że Miranda jest bardzo ładna i wygląda na sympatyczną dziewczynę :) Jeśli chodzi o modelki to nie podoba mi się Adriana Lima, jej wyraz twarzy, te miny... ale figurę ma niezłą.