Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prom promporpmporpmrj

kto płynął promem i był na dancingu? mam pytanie, czy mozna tam zalozyc....

Polecane posty

buty na obcasie? mamy firmowa impreze integracyjna, jednym z punktow programu bedzie dancing na promie :P sądze iż to chyba taka bardziej elegancka dyskoteka? nie mam pojjęcia jak się ubrać. Mój styl jest raczej elegancki, niemal nigdy nie mam płaskich butów, stad też wiekszosc ubran jest zbyt elegancka na baleriny itp. Ale czy tam nie będzie trzęslo na tym dancingu? Nie połamie sobie nóg? Oczywiście mysle o niewielkim obcasie, takim do 8-9cm. Chyba ze na takich dancingach nikt sie elegancko nie ubiera? Nie mam pojęcia jak ma to wyglądac

Gość ubiera się tak samo
jak na inna imprezę, bal czy cokolwiek

Gość ja byłam na promie
spokojnie mozesz ubrac obcasy. buja tylko jak prom odbija od przystani , potem nic nie czujesz.

to super. Kiedyś, jako dziecko płynełam i pamiętam, że bujalo strasznie, ale byl sztorm, więc nie biorę tej imprezy jako miarodajną. Dzieki że mnie uspokoiłyście :-)

balam sie troche, że tam kazdy wyjdzie w stroju turystycznym: szorty, baseballowka, tanisowki a ja - mala czarna i szpilki i bedzie glupio. coz, wezme po prostu więcej zestawów, żeby jakos pasowac do reszty. Bedzie tam tylko nasza firma, jakies 80 osob; pracuje od niedawna i zalezy mi na dobrym wrazeniu 8-)