Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marta.

niewygodny stanik

Polecane posty

Gość marta.

Czesc dziewczyny a więc mam problem ze stanikami mam dobrze dobrany i wszystko jest ok ale przeszkadzaja mi fiszbany wkurza mnie to że je czuje i mnie uciskaja i nie wiem czy dobrze robię ale zawsze je wyciagam wczoraj kupiłam 2 nowe i też wyciagłam ktos też tak robi? dodam że stanik nie traci kształtu a ja zyskuje wygode kto te druty wymyslił? !

Gość marta.
*fiszbiny

Gość junn
jakie masz wymiary i jaki rozmiar stanika kupiłaś?

Gość marta.
napisałam że mam dobrze dobrany więc nie będę się rozwijać wkurza mnie to uczucie druta na ciele i tyle

Gość junn
dobra nie to nie. Chodź sobie bez fiszbin. człowiek chce doradzić ale skoro jesteś mądrzejsza to po co w ogóle piszesz. chcesz potaknięcia że fiszbiny są be? masz rację kupuj sobie takie bez i rozsmaruj sobie biust. :O

Gość marta.
no bo jak pisze że mam dobrze dobrany to znaczy że tak jest nie rozumiesz tego? i nic nie rozsmarowuje po wyciągnięciu nadal dobrze trzyma biust

Gość junn
rany, chciałam ci pomóc kobieto. pytałam o powyższe gdyż chciałam mieć obraz sytuacji. Czasem problem stanowi np. zbyt zaniżony obwód albo zbyt wąskie fiszbiny. Na problematyczne fiszbiny są sposoby. Ale skoro ty nie masz ochoty współpracować to szkoda mojego czasu. twój stanik teraz jest ok ale z czasem się zdefasonuje. No ale wybacz że ośmieliłam się poddać w wątpliwość jakość dopasowania stanika.

Gość marta.
dopasowuje mi braffiterka w sklepie wiec powinno byc ok to nie o to chodzi że podchodzą do góry albo się wrzynaja ja chce się czuć wygodnie nie chce czuć że mam te druty

Gość junn
powiem tak -ja noszę dopasowane staniki z fiszbinami i nie czuję fiszbin wcale. Jak widzisz można. ok, uznajmy więc że masz dobrze dobrany stanik. powiedz mi tylko jakiej firmy masz stanik ewentualnie też w jakim sklepie ci dopasowali. nie myśl że się czepiam ale często sklepy nie potrafiące dobierać staników zarabiają na pseudo doborze staników a potem są takie problemy jak u ciebie.

Gość marta.
w różnych sklepach kupuje teraz kupiłam w Szachownicy pewnie nie znasz

Gość junn
nie bardzo -google mi jakiś dyskont odzieżowy wyrzuciło. a jakie miasto? a jakich firm staniki kupiłaś ostatnio?