Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anatonównkaaa

Dzisiejsza noc to był koszmar.Dalej siedzę i jestem zdruzgotana

Polecane posty

Gość anatonównkaaa

Muszę się komuś wygadać bo czuje że to wszystko mnie zabija i męczy i już nie mogę sobie poradzić :( Dzisiejszej nocy mój chłopak urządził mi piekło w domu. Obecnie jestem w 7 miesiącu ciąży . Na pozór u nas wszystko jest ok ludzie myślą że taka świetna para itp a za zamkniętymi drzwiami rozgrywa się i nas dramat. Wczoraj mój X poszedł z kolegami na piwo , ja zostałam w domu , upał , ciężko mi itp. Wrócił dopiero o 1 w nocy i przerobił tą noc w piekło. Najpierw było dobrze, prosiłam żeby położył się spać ale on nie , ja mu na to że idę spać ,a on jak będzie chciał to niech się kładzie i już awantura gotowa :( Gadał jakieś głupoty do 3 w nocy a po 3 poszedł się kąpać ;/;/ Dałam sobie spokój i położyłam się w drugim pokoju , nagle słyszę jakieś stękanie w łazience ;/ Wchodzę , a on sobie ponacinał żyły . 3 cięcia ;/;/;/ Ja panika , nie wiem co mam robić, a on pijany siedzi i się patrzy , dałam mu na to ręcznik po poszłam po bandaż , chciałam dzwonić po karetkę ale w sumie cięcia były nie aż tak duże a po prostu było mi za niego wstyd ;/;/;/ Nagle oprzytomniał i do mnie żebym coś zrobiła :(:( Płakałam , biegałam , jakoś zatamowałam to wszystko , zdezynfekowałam itp. A on nagle mi oznajmia że wychodzi ;/;/ Opadłam z sił i powiedziałam że zadzwonię po policję bo tak dalej nie będzie . Martwiłam się o dziecko w brzuchu bo było bardzo niespokojne ;/ Kopało bardzo mocno i raz tak bardzo że aż usiadłam i nie mogłam się ruszyć. Chyba też czuło ten stres ;/;/ I mówie do niego że mała żle to znosi i ja muszę się położyć tylko że bolą żebra i trudno mi wstać z podłogi. Jakoś mi pomógł i mówię do niego chcesz to idź bo to przez ciebie i że mam go dosyć i że musi się leczyć, a on nagle jakby nigdy nic się położył i spi. Ja dalej chodzę poddenerwowana , staram się uspokoić itp Nie widzę już sensu żeby po czymś takim być razem , a on mi jeszcze przed chwilą podpity jeszcze budzi się i mówi że ma ochotę na piwo na kaca. No normalnie jakiś szok :(:(

Gość fgdfghhgj
jakis debil, po co przed nim rozkladalas nogi?

wspolczuje a wczeniej nic niepokojacego w jego zachowaniu nie zauwazylas?

Gość dupadupaaa
To pierwszy taki numer w jego wykonaniu? Bo jesli nie, to nie wiem czemu ciągle z nim jesteś...masakra...

Gość normalnie0999
to ty kobieto pożegnaj się z nim teraz,raczej dobry mąż i tatuś to z niego nie będzie

Gość anatonównkaaa
Nigdy w życiu mi takiego czegoś nie zrobił :(:( Wiadomo są jakieś sprzeczki itp ale zaraz się zawsze jakoś dogadywaliśmy , a w tym momencie to ja nawet na niego patrzeć nie mogę :(

Gość Anglistka34**
Chcesz,zeby dziecko wychowywalo sie z takim swirem? Boze... Uciekaj od niego. Poradzisz sobie...musisz. Nie skazuj siebie i dziecka na zycie z psycholem!!!! Oprzytomnij kobieto!!!!

Uciekaj od niego teraz bo skonczysz jako zona alkoholika... Bedzie pił, a i może bił... dziewczyno, pakuj się i w nogi

Gość anatonównkaaa
A co do jego zachowania to trudno powiedzieć, czasem jak się napił to nie wiedział kiedy już koniec i to mnie irytowało strasznie ale zawsze jakoś się kładł i było normalnie i wiadomo raz na jakiś czas

Gość anatonównkaaa
Nie mieści mi się w głowie , ze naraził mnie na taki wielki stres w ciąży . Nie myślał wcale o dziecku ;/ Egoista :(

Gość ignorantkaaaa
Dlaczego Wy zawsze uwazacie ze odejscie jest najlepszym rozwiazaniem?Wg mnie to jest ucieczka od problemu a nie rozwiazanie jego. Ja uwazam autorko ze powinnac powaznie porozmawiac z chłopakiem,powiedziec mu co czułaś,ze to co zrobil bylo strasznie głupie i nieodpowiedzialne.A gdybys tak zaczela rodzic?Nie wiem czy wiesz ale pod wpływem stresu moze zacząc sie akcja porodowa a 7 miesiacu płuca dziecka nie sa jeszcze na tyle rozwiniete aby porod w tym czasie byl biezpieczny. Mam znajomą,ktora non stop kłócila sie ze swoim mezem o pierdoły.Kłócili sie takze o swoich rodzicow-ze moja mamusia jest lepsza a nie,bo moja wiecej pomaga itd itd...Poradzilam jej zeby powaznie z mezem porozmawiala,bez krzyku,bez kłótni i poskutkowalo.Dzis sa fajnym małżeństwem,ktory kazdy problem rozwiazuje rozmowa. Tak wiec pamietajcie,zanim weźmiecie nogi za pas-rozmawiajcie!Tylko szczera rozmowa rozwiaze kazdy problem.NA odejscie zawsze bedzie czas ale czy nie lepiej najpierw sobie wszystko wytłumaczyc???

Gość anatonównkaaa
ignorantkaaaa- tak czytam i może masz rację. Chciałabym wiedzieć co go zmusiło do zrobienia tego:( dlaczego , wiem że to raczej było tylko żeby nastraszyć ale jednak jakiś powód musi być :(

Gość ignorantkaaaa
Wiesz,czlowiek jak sobie wypije to różne głupie pomysły przychodza do głowy.Zobacz ile okrucienstwa jest na świecie i wiekszosc dzieje sie pod wplywem alkoholu... Napewno kochasz swojego chlopaka i on Ciebie.Pogadaj z nim ale kiedy bedzie trzeżwy.Daj mu do poczytania artykul o stresie w ciazy,moze jak przeczyta nie bedzie juz wiecej robił Tobie takich akcji.

Gość gfdfggfghgfhgfhgfh
tez tak mialam a teraz mamy coreczke i jest dobrze tez mi gadal kilka razy ze sie zabije i ze chce podciac sobie zyly PATLOGIA JAK sie zboku patrzy. Ale wiedz ze to nie jedyna akcja w koncu jak sie dziecko urodzi bedzie jeszcze gorzej a pozniej juz tylko lepiej tak jak u mnie. Teraz jestesmy przykladnym malzenstwem

Gość ignorantkaaaa
No i jeszcze powiedz mu zeby sie tak nie upijał bo w razie czego kto Cie zawiezie do szpitala?Mój mąż przez ostatnie 3 miesiace mojej ciazy nie pił bo mial powiedziane ze musi byc zawsze w gotowosci bojowej-sprawny i trzeżwy ;)