Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mam 26 lat

czy pierwszy raz...

Polecane posty

jest trudniejszy w wieku 27-28 lat, niż w wieku 17-18 lat? Pytam bo sam kończę w maju 27 lat i mam jeszcze ten pierwszy raz przed sobą.

Gość Buha ha ha!
a jesteś on czy ona?

Gość Jakubowiak
teraz stoisz przed pytaniem byc szczerym, czy zostac w najlepszm wypadku w duchu, wysmianym przez kobiete

nie ma problemu, mogę się przyznać przyszłej partnerce, jeżeli to coś ułatwi...

Gość Buha ha ha!
Ja znałem faceta, który został rozdziewiczony w wieku 30 lat. Co najciekawsze to jego dziewczyna była z tego dumna. Nawet chwaliła się swoim koleżankom. To czy pierwszy raz przeżyjesz w wieku 15 czy 30 lat zależy od ciebie. A z kim to zrobisz to już inna bajka. Jak chcesz mieć to za sobą, to idź do agencji. Laska zrobi ci wszytko co zechcesz i jeszcze się czegos nauczysz. Przede wszystkim jak czuje się facet, gdy jest w rodku kobiety. Bezcenne.

ja się tym nie chwalę, przeciwnie: nie mówię o tym. Nie jestem typem, który chodzi do agencji, więc to odpada.

Gość a dlaczego masz ten
pierwszy raz przed soba? Nigdy nie miales dziewczyny, jestes niesmialy, czekasz na ta jedyna, tak ci sie ulozylo zycie, czy jeszcze cos innego?

Gość Buha ha ha!
dobre pytanie. Co robiłeś do tej pory? Zastanów się. Korzystasz z internetu więc nie masz problemu, żeby kogoś poznać. Wejdź na sympatia.pl i sam zobaczysz. wystarczy trochę odwagi. Chłopie w twoim wieku to już czas się odezwać do jakiejś kobiety.