Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość FreeXrider

Pytanie Do wszystkich Kobiet

Polecane posty

Gość FreeXrider

Witajcie :) TO moj pierwszy Post na tym forum. Mam do was pytanie. Problem polega na tym, że nie wiem co tak naprawdę robię źle.. mam 23 lata i od prawie 2 lat jestem sam... Powodzenie mam bardzo duże do tego stopnia, że na każdej imprezie podejdzie do mnie jakaś dziewczyna i zagada itp. Problem polega na tym, że nie mogę znaleźć odpowiedniej kobiety.. i już nie wiem czy sam źle szukam, czy mam zbyt wysokie wymagania, czy nie zwracam uwagi " takich" jak mnie interesuja. Cenie kobiety które sa inteligętne z pomysłem na siebie i życie i wiedzą czego chca. niestety wiele moich rówieśniczek żyje imprezami i niczym więcej... Sam tez często mam problem aby zagadac do kobiety na imprezie czy to gdzies na ulicy.. brak mi odwagi... Jak mam zagadać aby mnie nie olała? co mam zrobić?

Gość flądra słodkowodna
Ja też czasami robię błędy ortograficzne, ale słowo inteligentne pisane przez ę działa jak zaprzeczenie. To tak jakbyś napisał "besbuendnie pirzę po polzku"

Gość FreeXrider
Dzięki za uwagę jednak przecież to nie jest odpowiedź na temat :)

Gość drenażysta
Kobiece porady zaprowadzą Cię w jeszcze bardziej ślepy zaułek niż obecny. Zapamiętaj jedno. Jeśli widzisz kobietę, którą chcesz zagadnąć to nie zastanawiaj się czy to zrobić czy nie, czy się boisz czy nie. Im dłużej się zastanawiasz i zwlekasz tym bardziej robisz się nerwowy i spięty, i tym większe szanse, że kobieta zauważy, że się czaisz do niej. Kiedy w końcu zdecydujesz się do niej podejść będziesz rozstrojony obawami i cały Twój stan będzie promieniował od Ciebie, a jeszcze gorzej będzie jeśli ona przyuważyła Twoje zainteresowanie nią, ale też bojaźliwe niezdecydowanie. To w takiej sytuacji facet zostaje przeważnie olany - za swoją postawę, niepewność, niezdecydowanie, brak odwagi, a być może też dlatego, że ona mogła stwierdzić, że nie podoba Ci się tak bardzo skoro się wahałeś. Zauważając kobietę, do której chcesz podejść zrób to szybko i zdecydowanie w ciągu dwóch, trzech sekund - nie będziesz miał czasu na bzdurne obawy. To co do niej powiesz zabrzmi dużo lepiej niż najbardziej zmyślne zdanie układane w stanie strachu, niepewności i zastanawiania się jak ona na to zareaguje. Innymi słowy lepsze jest zdecydowane "Cześć, na jaki autobus czekasz?" niż dwuwersowy poemat wypowiedziany w stanie paraliżującego stresu.

Gość Samosia z Zaosia
Hmm, na pewno nie szukaj na siłę, bądź sobą, przestań się skupiać na tym, że jesteś sam. Z czasem się jakaś przypałęta :) Na razie skup się na nauce, karierze, w tym czasie i mniej wartościowe towarzystwo się wykruszy.

Gość drenażysta
I nie słuchaj ludzi, którzy Ci radzą "być sobą". To stara kobieca pułapka na odsiewanie ciot. Mężczyzna aby być atrakcyjny powinien się zmieniać w kierunku jaki uzna za stosowny i sensowny w jego życiu. Jeśli chcesz być atrakcyjniejszy dla kobiet MUSISZ zostawić obecnego siebie i dążyć w kierunku rozwoju cech, które są postrzegane przez kobiety jako atrakcyjne. Powinieneś też sam wyznaczać kierunek swojemu życiu.

Gość no więc..
nie szukaj po imprezach, szukaj w porzadnych miejscach, wydarzeniach, np spotkaniach młodych, zebraniach młodzieżówek partii, organizacjach publicznych, w teatrze... wtedy bedzie łatwiej, bo zaczniesz temat dla inteligentnych

Gość robisz taki bład ze
myslisz, ze taka wartościowa podejdzie do Ciebie. Nie podejdzie. To ty musisz się rozejrzeć i sam poderwać

Gość zapraszaj na kawę
ja np. nie mam nic przeciwko gdy facet podejdzie do mnie i zaprosi mnie na kawę. Kiedys miałam tez taką sytuacje ze podszedl do mnie na ulicy mezczyzna i zapytał czy mam chwilke czasu powiedzialam ze tak i zaprosil mnie na spacer było bardzo miło przez jakis czas pozniej sie spotykalismy. Jak dziewczyna przykladowo powie ci ze nie ma czasu to popros o nr telefonu aby spotkac sie w innym terminie. Jezeli odmowi nie przejmuj sie probuj dalej.

Gość na pewno nie sluchaj drenazys
ty, zmien towarzystwo na bardziej na poziomie i probuj:)

Gość FreeXrider
Dziękuję za odpowiedzi ! niektóre naprawdę bardzo trafne i dające do myślenia !