Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szarf eses

Czy ja muszę zmniejszyć wymagania żeby z kimś być?

Polecane posty

Gość szarf eses

Chciałem podbić do ładnej i odniosłem porażkę. Laski niezupełnie w moim typie nie motywują mnie by się o nie starać, chociaż niewątpliwie były by jakimś lekarstwem na nudę.

Gość ile masz lat i jakie wymagania
czy dajesz w zamian tyle samo?

Zeby miec atrakcyjna kobiete, to przede wszystkim musisz miec atrakcyjne zarobki:)

Gość szarf eses
Co do wyglądu. Co to znaczy czy daje tyle samo?

Gość assa sinnnaaaa
no i dobrze ci tak :P pewnie dla tej ladnej jestes niezupelnie w jej typie i ona nie chciala ciebie jako lekarstwa na nude :P:D ty pewnie jestes z tych co lata za nieosiagalnymi modelkami i innymi gwiazdkami a olewa i odrzuca te fajne i normalne kobiety:O juz zawsze bedziesz nieszczesliwy ale taka twoja uroda i przeznaczenie :P

Gość szarf eses
No ale ja studiuje.

Gość to przez ten upał
a może panna kogoćma, kocha, bierzcie dzieci pod uwage te niedzisiejsze ideały. Miłosc istnieje

Jak studiujesz, to zajmij sie nauka. Pozniej zarabianiem kasy, a jak bedzie kasa, to i kobieta sie na pewno znajdzie:)

Gość szarf eses
Posługujesz się stereotypami 'assa sinnaa'. Po pierwsze nikogo nie odrzucam bo to ja sam bym sie musiał zacząć starac. Ta która mi się podoba to normalna dziewczyna, nie jakaś wariatka.

Gość szarf eses
No ale niektórzy teraz już mają swoje sympatie, nawet jezeli sie ucza. Też bym tak chciał.

Gość assa sinnnaaaa
no ale to ze ty studiujesz chooj ja obchodzi :P no i o niczym nie swiadczy ,chyba ze o tym,ze skoro o tym piszesz,jestes zarozumialym bufonem o wielkim mniemaniu o sobie :D a tego akurat ladne i do tego moze jeszce madre kobiety -nie lubia :D:P

Gość szarf eses
ona tez sie uczy, jedziemy na tym samym wozku, oboje jestesmy na utrzymaniu rodzicow dlatego zastanawiam sie co tu zarobki wnoszą w tej sytuacji? up:żadne sie o mnie nie staraja.

Gość widocznie jej nie spasowales
zdarza sie, w tym ambaras caly aby dwoje chicialo na raz...

Gość RaZR
Nie obniżaj standardów! Z kobietami to jest gra liczb. Musisz po prostu czytać oznaki zainteresowania kobiety. Jeśli nauczysz się to robić to obniżysz szanse odrzucenia do minimum. Jeśli podbijasz do wszystkich "jak leci" to nie dziw się że dostajesz kosza. Wiem to na swoim przykładzie. Niektóre dziewczyny mniej atrakcyjne nie są mną zainteresowane a inne dużo dużo lepsze mają mokro gdy mnie widzą. Nie ma reguły.

Gość assa sinnnaaaa
goska287 no ale on jest typowym egoistycznym samcem-on zlewa te,ktore jego chca ,a chce ta,ktora traktuje go tak jak on te,ktore chcs jego :D tak najczesciej bywa ,no i dobrze wam tak samcy :D kiedys obudzicie sie z reka w nocniku sami jak palec Bozy czego wam serdecznie zycze:D:D

Ty jestes przystojny, dobre studia?

Gość szarf eses
i ty tez bedziesz sama, kobiet jest jednak wiecej niz mezczyzn. możesz wyjaśnic dlaczego mam brac to co sie nawinie? bo nic za tym nie przemawia chociaz pozornie brzmi szlachetnie.

Gość assa sinnnaaaa
to jest chyba sposob na faceta OLEWAC GO POPROSTU ! im bardziej go olewasz tym bardziej mu zalezy,a wez no daj mu sie zdobyc to juz sie konczy jego adoracja :O huje z was i skurwysyny do kwadratu i nic wiecej :O

bzdura, jest wiecej mezczyzn niz kobiet

co jej oferujesz, ze zabierasz sie za najladniejsze? jestes przystojny, inteligentny, dobre studia, super charakter?

Gość szarf eses
Wyjaśnie to reszcie. Nie mam za wielu okazji by spotykac dziewczyny, nie ma czegos takiego ze zakotwiczam sie w jakims towarzystwie i instynktownie znajduje kogos interesujacego. Wszystko dzieje sie przypadkowo, podoba mi sie ktos to inicjuje rozmowe a jak juz pisalem brzydkie mnie nie motywuja zeby do nich podbijac.

Gość szarf eses
przystojny i inteligentny - duzo osob tak mowi. Studia nie za dobre. A charakter to sam nie wiem. chyba mam troche zwichrowany z tytulu ze jeszcze nie bylem w zwiazku z nikim.