Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mikimikimikiiiii

kto korzysta z solarium?

Polecane posty

Gość Mikimikimikiiiii

chciałabym iść i opalić się bo jestem blada jak trup, wyglądam aż niezdrowo ale panicznie boję się czerniaka itd... może jest tu jakaś kobietka, która chodzi na solarium i wie jak dbac o skórę opalaną na solarium co zrobić by być ładnie opalonym? nie na pomarańcz? by nie wysuszyć skóry i nie dostać raka? co zrobić by uniknąć przebarwień? lepsze stojące solarium? czy leżące? dzięki za rady pozdrawiam

Gość odradzam, mam koleżanke
32 lata a zmarszki... nie pytaj, a wszystko przez solarium. chociaz nie powiem, ona chodziła często, sporadycznie moża, wszystko dla ludzi. tylko nie rozumiem po co teraz chodzi na solarium skoro jest sloneczko. no chyyba, ze naprawde nie masz gdzie sie opalac

chodzić*

Gość Mikimikimikiiiii
no nie chce chodzić non stop tylko tak z dwa, trzy razy iść aby móc nosić bluzki na ramiączkach i spódnice bo narazie wstydze się, jestem blada jak trup :/ a opalać się nie mam zbyt gdzie, bo cały tydzień w pracy przed komputerem jak kończe to już nie ma słońca

rozumiem. no więc jak pójdziesz 3 razy to nic Ci się nie stanie. nawet myśle, że nie ma potrzeby kupować specjalnego mleczka do opalania w solarium. zadbaj o dobre nawilżenie skóry i nic Ci sie nie stanie. stojące jest lepsze bo opalisz każdą część ciała, na leżącym nie opalisz miejsca koło pach