Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fac3t

(Do facetów) Co wolelibyście usłyszeć od dziewczyny, która was odrzuca?

Polecane posty

Na chuj mi oferta przyjaźni? Wielokrotnie to przerabiałem w swoim życiu - nie warto się babrać w takie rzeczy. mam być tzw. emochjonalnym tamponem? Dziękuję , ale nie. Chyba każdy facet by wybrał opierdol niż ofertę przyjaźni.

Gość Mordorr - była Philo Zofia
chcesz wolności zwiad? ona jest dostepna nazywa się wybaczenie ale ty wybaczać nie potrafisz :O i nie chcesz :O, :O, :O te kwitnące magnolie nie są dla ciebie, prawda? dla ciebie jest krew wrogów po łokcie i na czole ale jesli sądzisz, że da ci to ulgę - jestes w błędzie ty groby wykopałeś juz dwa jeden jest twój niestety

Gość z tym wybaczeniem to nie do ko
ńca tak. czasem ktoś nam tak dosra, że trzeba się zemścić, wyrównać rachunki. nie zawsze los to za nas zrobi, czasem trzeba zakasać rękawy i zrobić swoje. a potem, po wyrównaniu rachunków i prośbie o wybaczenie ze strony przeciwnika, można wybaczenie rozważyć.

i tak, zemsta daje ulgę. daje wolność. można spokojnie zamknąć tamten etap i iść dalej.

Mordorr - była Philo Zofia-Jak facet by cię zgwałcił to wybaczyła byś mu u nie złożyła na niego skargi na policję? Ludzie którzy dają sobą pomiatać, są nieszcześliwi i nikt ich nie szanuje. Po za tym ja jestem facet, więc walka to moja natura, a ty jesteś kobietą, więc masz być wrażliwa i mieć sumienie, bo to w sumie normalne u kobiety. Ale jestem ciekaw czy też byś taka wrażliwa i być przebaczyła facetowi gwałt na tobie.

więc masz być wrażliwa i mieć sumienie, bo to w sumie normalne u kobiety. Ale jestem ciekaw czy też byś taka wrażliwa i być przebaczyła facetowi gwałt na tobie. ja nic nie MAM zwiad to mój wybór czy zachowam się zgodnie z sumieniem czy nie a co do gwałtu - kobieta cie zgwałciła? bo mam wrażenie, że mówiliśmy o zemście na kobiecie?

nie odwracaj kota ogonem mordorr. ja mówię o zemście na facecie, który dotychczas bezkarnie niszczył kobiety. jedna skończyła u psychiatry. a on zadowolony, niewinny. takich ludzi trzeba niszczyć ich własną bronią. i zero litości. "ogień zwalczaj ogniem"

ja nie wiem o czym mówisz, bo nie jestem wrózką ale opowiem ci historyjkę ...jest z zycia wzięta był sobie pan który jako hobby podawał kobiety. bzykał wszystko co weszło pod rękę, zwykle na dwa fronty i wiesz kiedy go los usadził? jak trafiła przysłowiowa kosa na kamień, a on się zakochał. ten rodzaj wyrównywania rachunków najlepiej załatwiają kobiety - niczego ci nie ujmujac oczywiście. tak po prostu jest na czym polega jego niszczenie kobiet? na czym polega twoja tu twoja rola?

jego niszczenie kobiet polega na wikłaniu ich w haremowe zależności, manipulacji emocjami, psychiką, wykorzystywaniu, także finansowym. moja rola polegała na przemieleniu go na wiór, emocjonalny i finansowy. udało się. tak, mi też zaszedł za skórę i postanowiłam wymierzyć sprawiedliwość.

a jesteś szczęsliwy skoro ci się udało?

a ty jesteś kobietą czy mężczyzną? bo raz piszesz tak a raz tak...

kobietą. nigdzie nie pisałam jako mężczyzna. jestem szczęśliwa i spokojna.

Zemsta nie poprawia samopoczucia tylko nakręca spiralę, bo potem ofiara zemsty również chce się mścić. Przebaczenie poprawia samopoczucie, bo jest się wtedy wolnym od nienawiści. A wracając do pytania, to wolałbym usłyszeć prawdę.

Gość A nie lepiej powiedziec.,
"Nic z tego nie bedzie, bo nie pasujemy do siebie i nic do Ciebie nie czuję. To definitywny koniec naszej znajomości." bez obrażania ale i bez mówienia o przyjaźni i dawania nadzieii. No nie lepiej ?