Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

dlaczego piękne kobeity usychają w sAMOTNOŚCI?

Polecane posty

Gość Samotnik3546677777
Ja jako nieatrakcyjny facet, inaczej mówiąc brzydki usycham z samotności. Ale żeby piękna kobieta usychała w samotności w to jakoś nie wierzę.

Gość marcinek444
Pitolisz. A co do brzydali to oni powinni usychać z samotności.

Gość fikuMikuKochamCie
kocham cie skrycie od jakiegos czasu daj mi chodz jedna sznase nie pozwol mi usychac

Gość DlaczegoMuszęMieć Pod Górę?
No właśnie, Fiku.. :)

Gość DlaczegoMuszęMieć Pod Górę?
Samotnik - jakoś uwierz :P

Bo normalni faceci nie sa na tyle odwazni by podejsc i zagadac. Natomiast wszelkiej masci idioci juz tak.

Widzę fiku ze nieźle cie trafia szlak z zazdrości. Inne kobiety teraz w ustronnych miejscach, na kocyku dają tyłka swoim facetom, a ty siedzisz w domu.

Gość rudenkaa23
A po co ma zagadywac normalny nieśmiały facet, skoro wie, że nie ma szans. A taki przystojniacha idiota zagada i kobieta już oczarowana........

To dziwne, usiłuję dojść do żródła twoich problemów z facetami. Skoro masz normalnego ojca, to nie powinnaś sie bać mężczyzn. A jednak twój strach cie paraliżuje, wyżywasz się tutaj na nas, zarzucasz cały czas te same bzdury i jednocześnie nie robisz sama nic. Twoja samotność cie rozwala psychicznie, ale nie masz odwagi by z niej wyjść. Skoro oczekujesz śmiałości od mężczyzn to sama też taka bądź. Nikt cie nie podrywa to sama zacznij, inaczej skończysz tutaj jako 40 latka zakładająca znowu temat jaka to płeć męska jest dupowata.

Gość WysokaSzpila
tez sie nad tym zastanawiam :classic_cool:

Gość MatiNet
goshialinka Bo normalni faceci nie sa na tyle odwazni by podejsc i zagadac. Natomiast wszelkiej masci idioci juz tak. Dlatego dziś kobieta powinna sama wyjść i wyszukać porządnego mężczyznę a nie czekać jak księżniczka. Bo w większości podchodzą właśnie idioci itp.

Gość WysokaSzpila
Matinet sugerujesz 'łowienie' faceta w tłumie na ulicy :) ??

Gość MatiNet
chodzi mi konkretnie o nie czekanie bo dziś jak ktoś wyżej pisał normalni faceci nie mają takiej "odwagi" by zagadywać a jakieś dranie, ruchacze czy coś innego zagaduje bez obaw. Jak kobieta stoi i czeka aż ktoś podejdzie to może całe życie narzekać na facetów szczególnie dzisiaj. W dodatku gdy facet szuka i kobieta też to szanse znalezienia odpowiedniej osoby się podwajają.

Gość WysokaSzpila
MatiNet a co jesli kobieta tez nie ma odwagi :P - i tu jest problem...

Gość WysokaSzpila
po prostu latwo powiedziec ale wychodzi na to ze kobiety tez czasem sa niesmiale i tez nie podejda do faceta - wiec oboje sobie beda tak czekac - na CUD...

Gość hthhfghf
jestes ladna bo ty tak uwazasz. pewnie ci ktorych uwazasz za "fajnych" nawet na ciebie nie spojrza:D

Gość Panienka Róża
Brzydka nie jestem, a usycham z samotności, bo nie wiem co zrobić- czy go (to prawdziwa osoba) szukać i błagać o przebaczenie, czy o nim zapomnieć i szukać i innego... Ale ja nie zapomnę, mam wielką nadzieję, że on też nie...