Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurzona ziuta

Kłamczuch

Polecane posty

Gość wkurzona ziuta

Zaczęłam się spotykać z pewnym facetem po rozwodzie. Cały czas próbuje mnie przekonać , że on jest bardzo porządny . Nigdy ponoć na boki nie skakał, itd. Powiedział mi nawet ,że od czasu rozwodu w zeszłym roku miał 3 partnerki seksualne. I ostatnio przez przypadek wygadał się ,że spał z jakąś lalą na wakacjach w RPA i to nie byla jedna z tych 3 wymienionych. Spytałam dlaczego mnie okłamał wcześniej , a on mi na to " A może Ty się źle zapytałać " . Powiedziałam,że nie chodzi mi o to z iloma spał ,ale o to ,że kłamał. Co byście drogie panie zrobiły w takiej sytuacji? Czy powinnam kontynuować czy olać dziada?

Gość u kman
najpierw jedz do rpa laska jak nie jestes pewna swoich uczuc to go olej i nie oczekuj ze ktos ci tu odpowie. jak ja bym kogos kochal to by mi nie przeszkadzalo nawet to z zautobusem arabow puscila sie ......

Gość wkurzona ziuta
Ja go niedawno poznałam, więc o miłości nie ma mowy. Chodzi o to czy warto się angażować jeśli gościu ściemnia już na samym początku?

Gość fhfgg
Wiesz co? Odpuś go sobie. Ja też jestem z takim jednym co nieźle kręci. Na poczatku było że rozstali się z jego byłą bo pracował na nocki a ta go przez to zostawiła....potem okazało się że zostawiła go bo ją zdradzał. Oczywiście potem próbował mi wmówić że mi się zdawalo. Potem kłamał o swoich byłych. O ich liczbie, narodowości. Raz mowil tak, raz inaczej...potem śmiał się ze coś mi się zdawało. I tak jest z każdym faktem nie tylko z byłymi.

Gość wkurzona ziuta
Też mi się wydaje, że nie ma sobie co głowy zawracać. Na dodatek on z tą panna cały czas jest w kontakcie. Widziałam jej zdjęcia na FB i prawdę mówiąc wygląda jak tania pani do towarzystwa. Przykro mi się zrobiło bo ja byłam z nim szczera i wszystko mu powiedziałam , tak jak było.

Gość olać patawiana
Daruj sobie, dziwczyno.

Gość zastanawiajaca sie ciagle
Co jest nie tak z tymi chlopami. Czy juz nie ma normalnych facetow?