Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przesadzam czy nie?

Facet nie zna się na motoryzacji, nie umie wybrać samochodu.

Polecane posty

Gość ssssssssssssssssssa
dobra wiedzialem ze padnie taka odpowiedz heh dlatego napisalem ze jestem facetem, owszem nie umiem tego robic w moim audi :p jak mam problem to zawsze jakis wafel wymieni mi moje kola :D a laski same brna

Gość ssssssssssssssssssa
nieudacznik to cie robil - stac mnie, co sie bede brudzil, co ja jakis robol? od tej roboty sa inni :)

Gość a ja jestem facetem
nie mam prawka, nawet nie wiem jak sie biegi zmienia i mam w dupie opinie kobiet. nie chce miec auta

Gość ssssssssssssssssssa
heh to kiepsko ;p

Gość a ja jestem facetem
ale mam duzo tatuazy i niezle miesnie i tez laski rucham jakie chce

Gość ssssssssssssssssssa
i to sie liczy :)

Gość ssssssssssssssssssa
ja wyrywam laski na moje audi :p kabrio :D no miesniami tez nie powstydze ;]

Też się nie bardzo na tym znam... a ostatnio uczę na siłę, by mieć jakieś podstawy. W dzisiejszym świecie bez samochodu ani rusz, na moje nieszczęście niestety. Ja z mojej wioski dojeżdżam autobusem do miasta, z moich obserwacji wynika, że liczba facetów w moim wieku (24) jeżdzących komunikacją jest naprawdę niewielka. Dzisiaj każdy ma samochód, nie ważne jaki, ale ma.

Gość ssssssssssssssssssa
daruj sobie, jakbym mial gownem jezdzic to juz wole komunikacja miejska :)

Gość ssssssssssssssssssa
no chyba ze kupujesz cos porzadnego

Ja też wolę, ale mam wrażenie, że jestem po prostu dziwny. Chodzę na taki kurs do jednej ze szkół i tam facet wykładający o silnikach nie raz powtarzał, że dzisiejszych czasach "trudno sobie wyobrazić mężczyznę bez samochodu, który nie interesuję się motoryzacją". Ja własnie taki jestem.

Gość ssssssssssssssssssa
lol nieche spierdala, zarabia na frajerach ja po zakonczeniu kursu wyjebal bym pedalowi, jak mozna w ten sposob zrzynac kase z frajerow :D ? zdaj prawko i kup jakas porzadna furke - wyjedz chocby za granice w 1 miesiac masz 10 000 posziedzisz ponad pol roku i masz dobra uzywke, wtedy podjedz do tamtego zjebka i spal mu laka przed nosem :)

Gość ssssssssssssssssssa
kup uzywke audi ttki za 60k + jzu kupisz, laski same sie pchaja drzwiami i oknami :] ja swoja rozjebalem, ale tamtą kupil mi stary wiec zalu nie bylo, na ten sam musialem zapierdalac ;p

Gość przesadzam czy nie?
sssssssssssssssssssssssssss idz juz dziecko z forum, lec lekcje odrabiac. Taki sobie gosciu, no wlasnie chcac nie chcac wypada cos tam umiec. Dla mnie tez motoryzacja to nie przyjemnoa, ale podstawy trzeba znac.

Gość ssssssssssssssssssa
heh nie jezdze jakims starym oplem by mi opony mialy odleciec :D

Gość przesadzam czy nie?
Taki sobie gosciu, przy cenach utrzymania samohodu lepiej go nie miec jak miec , ale nie ma mozliwosci czesto ruszyc sie bez auta. Ja tez mieszkam na wsi. Ciezko z dojazdem w strone powrotna, bez auta nie pracowalabym bo nie mialabym czym wrocic.

Gość przesadzam czy nie?
* samochodu c mi nie zawsze wskakuje na klawiaturze

Autorko, a co powiesz o facecie, który się tym nie interesuję i tylko ma samochód, tylko dlatego, że jest potrzebny w codziennym życiu? Jeśli chodzi o mnie, to ja mam prawko, ale nie ciągnie mnie jakoś do kupna samochodu, choć mógłbym to zrobić. On po prostu nie jest mi niezbędny, nie mam nikogo na utrzymaniu, nie muszę nigdzie jeździć, dlatego na razie muszę się bez niego obejść. Co do przypadku który opisałaś - moim zdaniem nie jest wstydem nie umieć czegoś, wstydem jest nie chcieć się tego nauczyć. Ja osobiście źle bym się czuł, gdyby moja kobieta chciała, żebym coś zrobił w domu (naprawił coś, albo wymienił), a ja nie umiałbym tego zrobić. Też niewiele umiem, ale chcę się nauczyć, chyba taka jest różnica pomiędzy mną a tym gościem.

Gość przesadzam czy nie?
Ja nie oczekuje od mojego partnera(niedlugo bylego) samochodu, nie. Mam swoj. Poprostu dziwi mnie, ze dorosly facet czeka na pozwolenie rodzicow w sprawie kupna. Odpowiadajac na Twoje pytanie - nie kazdy musie sie tym interesowac, absolutnie nie ma takiego przymusu. Fajnie tylko jakbysmy znali jakies podstawy potrzebne w codziennym zyciu. Nie wymagam niewiadomo czego, tylko zmiany kola w samochodzie jak sie zlapie gume, czy przyklejenie jednej plytki w lazience gdy odpadnie. To, ze chcesz sie nauczyc jest wielkim plusem. Nikt od razu nie umie, ja takze wiele rzeczy nie potrafie, ale staram sie czegos nauczyc :)

Gość gość
ie ma co panikować, a wszystkiego można się nauczyć. Jak umie jeździć, to i obsługiwać samochód też się nauczy. Niech poczyta fajne artykuły, http://kolekcjoner.auto.pl/ poszuka porad, czy for tematycznych. Daj mu trochę czasu lub po prostu pomóż.

Gość nieznamsienaautach
ja się nie znam na autach, ale przynajmniej się doszkalam ostatnio. na necie jest wszystko. zrobiłem nawet bloga o poszerzaniu swojej wiedzy http://nieznamsienaautach.blox.pl/html

Gość gość
Facet który nie zna się choć trochę na samochodach jest tak samo kiepski jak kobieta która nie umie gotować a takich jest teraz coraz więcej. Co do faceta nie mówię że musi do razu naprawić wszystko ale dolać podstawowe płyny, wymienić filtry czy rozpoznać jaka kontrolka się zapaliła i dlaczego to powienien wiedzieć albo przynajmniej umieć znaleźć informacje w internecie. A co wybrania samochodu to może o tym porozmawiać z rodzicami ale decyzje ostateczną podejmuje sam bo w końcu to on będzie tym samochodem jeździł a nie rodzice

Gość nieznamsienaautach
o widzisz, kontrolki dobra rzecz na temat. część nawet znam. wiem np która jest od świec żarowych :) co do dziewczyn, które nie umieją gotować - ma to swoje plusy, bo taka dziewczyna zapewne jest ładna albo ma bogatych rodziców. :D

Gość gość
samochód wybiera się taki, który się podoba.