Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o ja pierdziele

ta dziewczyna, ktora miala wizje ze w weekend majawy beda wypadki lotnicze

Polecane posty

hmmm,ja jestem skłonna za poświęcenie mi więcej uwagi zapłacić,tak jak wróżce....odezwij się kea100@gazeta.pl.

Gość wjiohfioweioh
kurwa jak można mieć wizje do teraźniejszości tępa idiotko? :O

nie zartuje,mowie powaznie mam 26 lat i nigdy z nikim nie bylam :) wiec chyba logiczne ze ciekawi mnie czy wogole kiedykolwiek jest szansa ze z kims bede czy juz zawsze bede sama?

Gość ostatni moheranin
jeżeli ktoś odwołuje się do senników, wróżb, horoskopów, widm czy wahadełek, nie działa z natchnienia Bożego. Co więcej, postępuje wbrew Bogu i otwiera drzwi swej psychiki, serca i duszy demonowi. Szatan może wyleczyć twoje ciało, przepowiedzieć ci pewne wydarzenia z przyszłości (por. Mt 24,24), ale on zawsze upomni się o swoje. szatan jest bytem inteligentnym, nawet bardzo inteligentnym, i obdarzonym władzą (która rzecz jasna na tle Bożej potęgi i miłości jest nieskończenie mała). Jednak dwóch rzeczy szatan wiedzieć nie może: nie zna naszych myśli i nie zna przyszłości. W tym miejscu mógłby ktoś zapytać: skoro zły duch nie zna przyszłości, to dlaczego trafnie przepowiada? Otóż przyszłości w sensie absolutnym szatan nie zna, ale będąc bytem bardzo inteligentnym, dla którego czas i przestrzeń (czasoprzestrzeń) nie jest takim ograniczeniem, jak dla nas ludzi, bytów cielesno-duchowych, może z dużą dozą prawdopodobieństwa wnioskować o przyszłych wydarzeniach. Czynić to może tym dokładniej i trafniej, gdyż obserwuje człowieka, jego słowa, zachowanie, relacje międzyludzkie itd. Podobnie, choć w mniejszej skali, człowiek, wykorzystując wiedzę z dziedziny socjologii, psychologii i polityki, może przewidywać zachowanie się całych społeczeństw, wyniki wyborów czy rozwój gospodarki. Ciekawym testem powyższej zasady byłoby zadanie postawione wróżkom i jasnowidzom przewidzenia pewnych zdarzeń, których nie dałyby się przewidzieć za pomocą żadnej wiedzy, teorii czy wnioskowania. I tu z pomocą przychodzą nam gry losowe, które odwołują się do przypadkowości i prawdopodobieństwa. Jeżeli jasnowidz czy wróżbita umiałby przewidzieć numery totolotka z prawdopodobieństwem 100% (np. na 10 losowań zawsze umiałby odgadnąć tzw. szóstkę w Dużym Lotku) wówczas można by uznać, iż ma sposoby na poznanie przyszłości. Tymczasem nie zdarzył się jeszcze nikt, kto by tego dokonał Przykład zdawałoby się banalny, ale dający do myślenia.

pochrzanilam ---estra1@gazeta.pl,jezeli będziesz miala wolną chwilę i będziesz mogła odezwij się,moze jakoś inaczej ci się odwsdzięczę.:)

Gość ajkju
Jak sie nie pytałem jak się pytałem:P Pytałem o yuany i euro min. Po zcym, po czym...? po IP po MACu...po ryju w monitorze bo mam kamerkę w lapku, po podsłuchu w telefonie zainstalowanym mi przez instytucje pożytku publicznego...

mam przeczucie-miałam wizje - co racja to racja z tymi demonami :) jesli chodzi o ta ciemna twarz to jak juz mowilam wczesniej, moja matka ma meza araba ( swoja droga to pewnie sie z nia ozenil dla papierow,nie przepadam za nim :P ...ale jak ona glupia i naiwna to sie nie wtracam)

dziękuję,bardzo dziękuję-będę czekala,wszystko opiszę na priv-pozdrawiam i wszystkiego naj:)

Gość yukkita
pracować mi się nie chce a powinnam zrobić parę rzeczy. powiedz czy mam się spiąć czy mogę jeszcze pare dni poleniuchować? amoże pracę zmienić?

Gość a czy o mnie cos powiesz?
moglabys napisac maila? taka_jedna1@tlen.pl

Ja pierdziele,wrozko ty mnie stawiasz w niezbyt dobrej sytuacji. Dalej nic nie wspominasz czy spotkam milosc zycia :o Czyli ze jej nigdy nie bedzie? :(

Gość ajkju
A jak oglądasz filmy to nie masz wizji jak się skończą?

Gość a czy o mnie cos powiesz?
w takim razie czekam na mail:)

Gość ajkju
A powiesz jaki bo właśnie mam problem z wyborem czegoś ciekawego...

Gość 3434234234234
a widzisz cos o mnie?

A moze ja nie spotkam swojej milosci bo umre przedwczesnie i nie chcesz mi o tym powiedziec????? Wrozko mow prawde :o

Gość ajkju
No to wizjonerko dołączasz tym samym do szerokiego grona osób, które także miały i mają złe przeczucia co do mojej osoby...zresztą po tym co napisałem raczej ciężko spodziewać się, że będziesz miała dobre przeczucia akurat... Co do filmu grozy to sam fakt, że jest stary już mnie przeraża...:classic_cool: Masz może skypa spadkobierczynio nostradamusa?