Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o ja pierdziele

ta dziewczyna, ktora miala wizje ze w weekend majawy beda wypadki lotnicze

Polecane posty

Gość Pyzzza
Potrzebuję pracy! :(

Gość ja jestem z zzzzz
dzieki za odpowiedzi:) zobaczymy czy cos wyjdzie:)

Gość Pyzzza
No ok, ok

Gość dobro dziej ka
powiem wam,ze przeszly mnie ciarki. nie wiem czy to zart czy prawda... staram sie nie wierzyc w takie rzcezy. raz bylam u wrozki i nic sie nie sparwdzilo-kompletnie:) ale te przepowiednie odnosnie swiata...

Gość mamaadopcyjna
I masz ci ,mi nic nie powiedziała:(

Gość dobro dziej ka
mam przeczucie-mialam wizje, jak wrocisz napisz co widzisz u mnie;)

Gość niee wieeem
Współczuje Ci.. to nic przyjemnego wiedziec różne dziwne rzeczy o innych. Zawsze jak jade autobusem i mysle sobie ze tylko ja jestem swiadoma swoich mysli.. A tu takie cos :) zaskoczona jestem ale wierze ze ludzie posiadaja takie umiejetnosci.

No dobra, to ja poproszę o informację, czy w najbliższym czasie zdarzy się coś istotnego w moim życiu zawodowym?

Gość KASIENKA p)p)
WROZKO CZY ZNAJDE PRACE I CZY POPRAWI SIE MOJA SYTUACJA FINANSOWA I CO W SPRAWIE MILOSCI:) BEDE WDZIECZNA ZA ODP:))

Gość niee wieeem
Skoro wypowiedziałam sie wczesniej to tez poprosze chociaż boje sie odpowiedzi :) Czy bede ze swoim obecnym partnerem do końca (wiesz co mam na mysli :)-az boje sie używac tych słów w Twojej obecnosci :P) Czy cos nam stanie na przeszkodzie? Dzięki :)

mam przeczucie-miałam wizje możesz mi powiedzieć czy będę szczęśliwa z obecnym partnerem i czy to będzie już coś poważnego? :) Z góry dziękuję

Ty to o mnie pisalas ze widzisz blondynke z dluzszymi wlosami? ;o no w sumie racja... i to ze lubie gotowac to tez racja :D Skoro powiadasz ze jest dla mnie nadzieja i schudne to moze sie za siebie zabiore po raz kolejny :P Dzieki za nadzieje dobra wrozko :D

Gość to ja byłam podszywem
to o samolotach ja napisałam, a nie ona! ona pisała o kataklizmach i destabilizacji! dzisiaj był drugi wypadek awionetki, znowu zginęły 2 osoby, ale to będzie coś większego, coś że zginie tyle osób co w kabackim

Gość ajkju
Lepiej nie chudnij. Jakbyś spytała o przyszłość zycia na planecie ziemia to dowiedziałabyś sie że juz niedługo nastapi kolejne zlodowacenie...a w takim przypadku zapasy sadła Ci się przydadzą:P

po pierwsze - nie jestem wrózka raczej wizjonerka po drugie mam nadal przeczucie o wiekszym wypadku lotniczym teraz c o do pytan mother monster tak schudniesz bardziej w psychice kezy twoje niezadowolenie z ciała ale schudnisz nie duze zmiany ci pomogą w tym celu malinka nie to jescze nie ten mloda jestes i jeszcze trafisz cos mi sie widzi ze chyba na studiach albo student to bedzie nie wieeeeem -bedziecie razem i tylko dzieki milosci ktora on ci pokaze przejdzieci wiele przeciwnosci - chyba jakis problem mieszkaniowy kasienka prace znajdziesz ale dopiero druga praca z rzedu da ci satysfakcje finansowa w jednej popracujesz krotko bo bedzie to oszustwo.milosc znajdziesz ale nie teraz la.firynda- faktycznie widze straszna monotonnosc w twoim zyciu i chyba tak na razie pozostanie , jestes sama? mama adopcyjna- naprawde nic nie widze. przykro mi

Gość dobro dziej ka
a ja? jak potoczy sie moje zycie? czy bede pracowac? czy bede z moim mezem? czy bede miala jeszcze jedno dziecko?

Gość niee wieeem
W okazywaniu milosci jest bezkonkurencyjny, kazdy znajomy to mówi. A o mieszkanie na tym etapie związku sie kłócimy także wierze Ci niezmiernie :) Dziękuje bardzo i zycze jak najmniej fatalnych dla ludzkosci wizji :)

Gość MAMUKA
Widzisz coś na mój temat?

Gość niee wieeem
Ej moge wiedziec jak Ty to robisz? Bardzo mnie to ciekawi na jakiej zasadzie sie to odbywa :)

Powiedz mi kochana wrozko jeszcze czy uda mi sie przemycic mojego kota do polski i nikt mnie nie zlapie na granicy? :D I czy zostane stara panna? A jak nie zostane to czy bedzie to czarnoskory mezczyzna? I gdzie go poznam? :)

Gość ajkju
..ale nie z mężem...

Gość dobro dziej ka
a moj maz, czy to ten jeden jedyny? co z praca? znajde cos? jak ogolnie widzisz moje zycie?

Gość paulina jakas
A moglabys mi powiedzieć czy znajdę pracę tego lata? Aha i czy mój obecny partner jest wg mnie fair. Chodzi mi o zdradę i kłamstwa w różnych sprawach PROSZĘ!