Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o ja pierdziele

ta dziewczyna, ktora miala wizje ze w weekend majawy beda wypadki lotnicze

Polecane posty

Gość baba jagagagagaaaaaaaaaaaaa
a dla mnie masz cos ciekawego?na poprawe humoru;)

ja siedzę w domu,więc mam nadzieję,ze nic mi nie będzie,czekam na maila- estra1@gazeta.pl może chociaż Twoja wizja pomoże mi w podjęciu decyzji i w tym ,żebym wreszcie stanęl;a na nogi- odpoczywajcie dobrze!:))

Gość ajkju
A co sie może wyydarzyć? Najwyzej dojdzie do wymiany energii potencjalnej na kinetyczną i odwrotnie pomiedzy dwoma manifestacjami, demonstracjami... O zapewnienie widowni mocnych wrażeń i niezapomnianych chwil w areszcie zadbają policjanci w cywilu dolewający oliwy do ognia w chwilach co wiekszego marazmu:classic_cool:

aJKJU ale jest szansa dla ciebie tylko musisz odseparowac sie od czefos co ma na ciebie wplyw . nie mowie o osobie ale bardziej jakies uzaleznienie ..... moga to byc zwiazane z komouterem uzaleznienia nie wiem jak to napisac jest cos co toba kieruje i wlada twoja swiadomoscia

Gość baba jagagagagaaaaaaaaaaaaa
a ja a jajjjaaaaa???

Ciekawe, nawet bardzo ciekawe. mam przeczucie-miałam wizje W sierpniu wychodzę za mąż. Czy w swoich wizjach masz dla mnie jakąś radę na przyszłość? To dla mnie bardzo ważne, proszę!

Gość ajkju
...skąd wiesz? Może jestem kibolem tylko jeszcze nie wiem o tym?:P To w końcu masz tego skypa czy przez magiczną kule można się z Tobą tylko skontaktować?:D

Gość MAMUKA
Mam nadzieje ze ten samochód nie bedzie mi potrzebny do ucieczki przed tym co ma się zdarzyc w weekend majowy :o A propos wizjonerstwa- pamietam kiedys jak bylam dziewczynka to mialam sen w którym widzialam smierc paralotniarza, który spadł na ziemię.Ten sen był tak przejmujący, że obudziłam sie cala we lzach. Po dwoch dniach w tv mowili ze jakis znany paralotniarz sie zabil. To byl jeden jedyny raz kiedy cos 'przewidzialam' . Acha i naleze chyba do tzw 'mistrzowskich liczb' z tego co pamietam

Gość ajkju
"jest coś co tobą kieruje i włada twoją świadomością"........ wow..to co w takim razie powiedzieć o Tobie:P Telepatetycznie nie umiem...

Gość 3434234234234
ale co w końcu ma sie stac? Ma spasc duzy samolot, powódz od trzesienia ziemi albo burzy, i Warszawa i Wocław maja legnac w gruzach???

ja nie wiem nie znam sie na tym ale wydaje mi sie ze kazdy czasem cos jest w stanie przewidziec znam osobe z bardzo bliskiego mi otoczenia ktora ostrzega we snie babcia i mowi jej co sie stanie mnie nic nie dziwi i wszystko jest mozliwe

Gość 3434234234234
czyli wrocław w gruzach? :p A tez w weekend majowy?

Gość ajkju
Jak "wszystko jest mozliwe" skoro przyszłość przewidujesz? Jeżeli okaże sie że potoczy sie zgodnie z Twoimi wizjami tzn że akurat jest tylko jedna opcja rozwoju wydarzeń:P tym samym oznacza to determinizm wszechświata bo niby jak inaczej mogłabyś znać przyszłość?

Gość pomysł na życie
no to w jakim rejonie Polski to "coś" się wydarzy? piszesz, że mamy być ostrożni, a nie wiadomo kto ma być ostrożny

Gość anonimowychlopak
mam przeczucie -mialam wizje. Napisz mi prosze czy ja zabije czlowieka ? To b.wazne dla mnie.

Gość 3434234234234
faktem jest, ze burze sloneczne moga wywłaz zarówno anomalie pogodowe, jak i zakłócic sprawnosc działania urzadzeń w samolocie

Gość 3434234234234
to ma byc jutro???

Gość MALA SMOCZYCA
Mam wizje - bardzo prosze o pomoc = rozumiem ze dzis juz nie odpowiadasz, ale gdybys zaczela prosze cie bardzo, czy moglabys mi powiedziec cos o przyszlym stanie mojej sytuacji zawodowej? Czy uda mi sie w koncu kiedys robic to co chce? I nie umierac z glodu prawie jak to ma teraz miejsce

Gość ajkiu
jestem z miasta na literę P