Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koszyczek7

porady potrzebuje

Polecane posty

Gość koszyczek7

siedze 7lat za granica, pracuje ciezko na fabryce w zlych warunkach, ciezko tutaj znalesc normalna prace, nie szaleje z pieniedzmi, ale mi ich nie brakuje. lepiej tak zyc i bardzo cieko pracowac czy wrocic do polski kupic mieszkanie i isc na studia,zeby nie byc cale zycie robolem! znalesc prace.tylko wiadomo ze bedzie na pewno gorzej z kasa. mam 27 lat. licze sie tez z tym ze jak kiedys wroce do pl to tez bede musiala zapieprzac bo juz bede za stara na jakas normalna prace.

Gość chce uciez z polski
nie załatwiłabyś mi jakiejś pracy w fabryce? :classic_cool:

Gość koszyczek7
mam duzy dylemat bo jak sobie pomysle ze cale zycie bede po 12h zapieprzac to masakra, duzo osob mi mowi zeby uciekac do polski i inwestowac w nauke zeby kiedys miec lzej, oprocz tego ze mam zrabana prace i rodzina daleko to mi niczego nie brakuje. boje sie tego ze kiedys wroce do polski, a na pewno wroce to bede zalowac. a z drugiej strony tu mam szanse na odlozenie pieniedzy a w pl na pewno bym nie miala, jak bym poszla na studia. mowia ze jak przed 30stka sie nie znajdzie normalnej pracy w pl to pozniej powiedza ze jestes za stara. nigdy nie pracowalam w polsce. siedze tutaj z mezem i chcemy sie starac o dzidzie. mam nadzieje ze mnie rozumiecie.

Gość koszyczek7
ja napisalam ze nie szastam pieniedzmi ale mi ich NIE brakuje. a jezeli chodzi o prace to nie ma szans nic zalatwic bo jest bardzo ciezko. przykro mi.

Gość koszyczek7
polskich uczelni tutaj nie ma, a na inne nie stac mnie. sa Bardzo drogie chyba 20 razy wiecej niz w polsce. tak wiec nie ma szans.

Gość koszyczek7
macie jakies porady?