Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tabula rasa123

starające się 19 latki o dzidziusia

Polecane posty

no to gratulacje! :) też bym chciała już się postarac, ale chłopak uważa, że to jeszcze za wcześnie :(

Gość matrynos...
ALE PATOLOGIA JA PIERDOLE

Gość kickaaaa
to chyba prowo czy co? 19-latki chcą być mamai ?świadomie?no nie wierzę! patologia nic więcej

Gość buhahhahahahhaha
dzidziusia????

Gość lepiej wezcie sie za nauke
czy prace gówniary pieprzone

kogo to obchodzi kto w jakim wieku chce zosstać mamą? :) sorry.. to jakieś głupie przytyki osób, które jeszcze są niedojrzałe najwidoczniej. to, że w Waszym otoczeniu 19 latkowie nie planują ciąży to już inna sprawa. mam zamiar po matyurze rok przerwy, urodzić, wyprowadzić się z chłopakiem i dzieckiem, zacząć studia :) wolę żeby dziecko miało młodą matkę, a nie zgrzybiałą staruszkę, po prostu :)

Gość kickaaaa
tabula ty sie w głowkę stuknij żeby zakąłdac rodzine trzeba troche więcej niz obrośniętej c...pki!!!!! to nie zabawka takie dziecko ale komu ja to mówię

Gość buhahhahahahhaha
a mężusia już masz? który zrobi dzidziusia:)

a tak się składa, że mam :) i mam trochę więcej w głowie kickaaa niż ci się wydaje :) może Ty w moim wieku miałaś mniej, nie wiem...

Gość Francoise
upsss sama maiłąm 19 lat ale to była wpadka i uważam ze to nie jest absolutnie wiek na rodzenie dzieci,za wcześnie ,brak instynktu macierzyńskiego brak stabilizacji życiowej no bo co mozna mieć w tym wieku?no chyba,że rodzice ci wszystko dali poczekaj te kilka lat bo chyba działasz pod wpływem emocji

Gość kickaaa
a to juz jasne chcesz dzidziusia bo sie boisz,że cie facet rzuci he he he żałosne a ja myślę,że miałam o wiele więcej oleju w główce niż ty bo wolałam zainwestować w swoje wykształcenie żeby potem męzusia pana o kasę nie prosić żal mi cię istoto marna bo w g....no brniesz ale co tam rób i 3 tylko się tu potem nie żal,że masz rozstępy a mąz ma cie w d...pie;))))

Gość Francoise
oj strasznie..rodziłąm 13 godzin w upałe 35 stopni,tragedia i krzyczałam,że już nigdy więcej

jak się chce dziecka to się na rozstępy nie narzeka :) a poza tym o pieniądzę się martwić nie musze. chłopak mnie kocha i wiem, że mnie nie zostawi :)

Gość nie wiem czy to jakas moda
ale jestem ciekawa jaka masz prace autorko? jakie wyksztłacenie? czy zamierzasz siedziec uzalezniona od kazdej złotówki chłopaka bo nawet nie meza . a jak on cie kopnie w dupe i zostaniesz sama z dzieckiem to co - do rodziców prawda? wez sie ogranij dziewczyno bo chec rozmanzania jeszcze nie znaczy ze jestes gotowa. chłopak ma wiecej oleju w głowie niz ty.

Gość kickaaaa
baju baju będziem w raju słyszałam to milion razy?słuchaj starszych co to mają juz doświadczenie

jak już napisałam o pieniądze się nie muszę martwić. pochodze z dobrze usytuowanej rodziny :) na pewno nie będe od chłopaka zależeć. wykształcenie też jest ważne, ale rodzina również.

Gość boki
Tabula rasa 123 A jak ty to dziecko utrzymasz?

Gość Pamitajjjjjj
nie dziecko tylko dzidziusia:)

praca męża, rodzice :) po ciąży dziecko do żłobka i ja do pracy :) dobrze jak dziecko ma młodych rodziców i nie ma między nimi rożnicy pokoleń :)

Gość boki
Od chłopaka zależeć nie będziesz? Ale od mamusi i tatusia tak? Zależeć trzeba od siebie!!! Chcesz mieć dziecko to trzeba na nie zarobić, pasożycie.

tabula rasa123 nie odpisuj na te prowokacje.. krytykuja nas ze za wczesnie a same zaczynaja sie starac po 40 i dziwia sie ze nie moga miec dzieci... ;) jestesmy razem 2 lata , stac nas na dziecko i nikomu nic do tego :)

Gość Francoise
hah;) moja córka ma już 19 lat;) i ona nie myśli o tym by być mamą! cesarka?znieczulenie ?nie,nie chciałam szkodzić dziecku zaraz po urodzeniu a było to w nocy ,połozna odeszłą na chwile a ja wstałam sama z łózka i przeniosłam się na takie 2 ,które przywiozły dla mnie by na salę poporodową mnie odwieźc;) ale jak krzyczały na mnie jak to zobaczyły przespałam może 3 godzinki ,potem wstałam jakby nigdy nic ,wzięłąm prysznic i przy wizycie lekarskie siedziałąm po turecku karmiąc małą;) ale miał minę ordynator ,nie dowierzał,ze rodziam w nocy! dodam jeszcze,ze byłąm nacinana i miałam 3 szwy zewnetrzne noi 2 wewnetrzne ale nic mnie nie bolało i nie rozumiałam innych dziewczyn stękających i skrzywionych