Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monia3d

zdrada

Polecane posty

Gość monia3d

chce zdradzić faceta.. ta chęć jest tak silna że już planuje tylko jak i kiedy.. ale czuje że go kocham..dlaczego tak jest??

Gość szczery do bólu kości
fizjologia, czyli taka juz jest twoja kur...ska natura nie ma co się przed nią bronić

Gość freak of nature
To tylko poczucie winy, a nie miłość, raczej coś co można nazwać obawą przed utratą zaangażowanego faceta w wyniku bzyknięcia się z bardziej atrakcyjnym facetem.

Gość monia3d
problem w tym ze ten drugi nie jest atrakcyjny...

Gość Warszawiak__
Czego oczy nie widzą tego sercu nie żal. Jak się chłopak nie dowie, to się nie dowie i problemu nie będzie. A co zjesz, wypijesz, wytańszczysz i co spróbujesz, to twoje. Życie jest tylko jedno, i w dodatku połowa to starość, więc na co czekasz?

Gość A bzyknij sie
z tamtym. Tylko sie, kurva, nie waz zadnych dowodów po sobie zostawiac. Zadych Sms-ów, maili, zdjec. Jak sie umawiacie to w cztery oczy lub telefonicznie. Nigdy nie mozna ufac komus do konca. Rób tak, zebys w razie czego wszystkiego sie mogla wyprzec.

Gość goździkowa ci doradzi
najważniejsze - gumka - nie złap aby czegoś co potem będziesz rozpowszechniać kiepski byłby to prezent dla chłopaka

Gość monia3d
boje sie ze tym go strace..

Gość Uroczy Roman
Taka już Twoja natura. Dla innych kobiet jest to naturalne, że nie zdradzają ale Ty do tej grupy nie należysz.

Gość jnba
"A bzyknij sie z tamtym. Tylko sie, kurva, nie waz zadnych dowodów po sobie zostawiac. Zadych Sms-ów, maili, zdjec. Jak sie umawiacie to w cztery oczy lub telefonicznie. Nigdy nie mozna ufac komus do konca. Rób tak, zebys w razie czego wszystkiego sie mogla wyprzec." Popieram w 100%

Gość monia3d
łatwo powiedzieć bzyknij się ale co dalej ?? booje sie tego ze za mocno go zranie ale chce to zrobić bo moj partner byl moim pierwszym chce sprawdzic jak to jest z innym czy to tak samo.. ciagnie mnie do tego zeby to sprawdzic ale nie chce zranic partnera.. sama tez nie chcialabym byc zdradzona..

Gość jnbj
Jak sir nie dowie to nie zranisz

Gość honey2012
Jeśli kochasz swojego faceta to go nie zdradzaj. Zjedzą cię wyrzuty sumienia

Gość monia3d
najbardziej sie tez boje ze jesli zrobie to raz bede chciala drugi i trzeci i tak dalej..

Gość honey2012
tak najprawdopodobniej będzie, bo jeśli raz się czegoś sprobuje to chce sie znowu

Gość soft&creamm
oj skad ja to znam. autorko jestesmy na tym samym etapie... moj tez jest moim pierwszym i jedynym. i tez mam ochote go zdradzic. kurcze jak Cie czytam to jakbym czytala o sobie

Gość chochochoł
do 3 razy sztuka

Gość huhiho
tez mam ochote spróbowac jak to jest z ikims innym a nie chce go krzywdzic kiedys wpadłam na głupi pomysł zeby sie z nim pokłocic i rozstac i wstedy zaszalec zeby nie miec wyrzutów sumienia ale nie dało rady wytrzymałam tak tydzien a pozniej i tak sie zeslzismy i tak nic nie sprobowałam...

Gość wiedząca>
kto nie spróbował ten nie wie tyle że można źle trafić, więc jedna próba to za mało by mieć uczciwe porównanie życie jest jedno i czego nie spróbujemy to nas ominie bezpowrotnie a jak nam się odwidzi na emeryturze, że jednak trzeba było to będzie już za późno

Gość monia3d
huhiho - identycznie myślałam :P juz mialam okazje go zdradzic ale przerwałam wszystko .. powiedziałam stop a teraz zaluje ze tego nie zrobilam.. mam taki dylemat chce ale jak juz moge to nogi za pas bo partnera mi szkoda.. ;/

Gość dorodna Jagna
jak to szkoda? przecież chyba boleć głowa go ot tego nie będzie szkoda to ci będzie kiedyś, gdy już nikt się za tobą nie obejrzy bo będziesz za stara

Gość monia3d
szkoda mi go bo wiem ze mnie kocha i wiem ze zaden inny mnie tak nie pokocha..

Gość monia3d
dziwko to mow do swojej matki nie do mnie !

Gość dorodna Jagna
ty się dominik1000 nie wtrącaj i nie wartościuj sam pewnie być chętnie na nią poleciał gdyby ci chciała dać a tu wielkiego oburzonego strugasz

Gość soft&creamm
a musisz mu mowic?

Gość maksymalnie pragmatycznie
najgorsza głupota to powiedzieć mu o skoku w bok mniejsza głupota to nie spróbować

Każda kobieta się kurwi i wszytkie potrafią to jakoś ukryć żeby się nie wydało.

Gość monia3d
ja nie zamierzam mu nic mówić tylko on umnie mnie rozgryźć kiedy klamie kiedy nie ...a rozmowe o zdradzie mam przynajmniej raz na tydzien i jego farmazony ktore mi niby maja przypominac ze dla niego zdrada to najgorsze swisntwo i gdybym go zdradzila a dowiedzialby sie od kogos innego to by mnie zajebał i zebym mu lepiej sama powiedziala...