Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawi mnie to

Kogo z kafe widzieliście na żywo lub na zdjęciu? Jak wrażenia?

Polecane posty

alayka Pawlo...jak przyjdę nago będzie ok...hahaha Nagą to ja tylko partnerkę przyjmuje :P

mistrza :D:D:D:D:D:D:D hahahahhaa Pavlo1985, przed momentem pisałeś, że mam zbyt wybujałą wyobraźnię, ale chyba jednak nie.... bo guru jako mistrz jest chyba poza zasięgiem mojej wyobraźni:D mimo, że mam kosmiczną:D

nie już trudno jakoś zniosę twoje towarzystwo:P

Nadzieja8 mistrza hahahahhaa Pavlo1985, przed momentem pisałeś, że mam zbyt wybujałą wyobraźnię, ale chyba jednak nie.... bo guru jako mistrz jest chyba poza zasięgiem mojej wyobraźni mimo, że mam kosmiczną Tu nie chodzi o Twój brak wyobraźni tylko o to że pewne rzeczy są jednak niemożliwe :D

hmm ... a dlaczego wybujałą..... hmm... lubię zostawiać kropeczki, żeby właśnie ten ktoś z drugiej strony mógł sobie wyrabiać wyobraźnię :) W realności nie ma zbyt wiele miejsca na wyobraźnię, wyścig szczurów to prosty zabieg i jasno określone cele -gdzie na wyobraźnię już czasami brak miejsca i czasu.

Gość jnbg
Szczery jest kolo 30-stki, po liretkach sadzac

Gość jnbg
Literkach

No proszę, faktycznie masz w stopce o nagości... a ja ze stopki Pavlo wyczytałam tylko o nadziei:) Czyli, że sprawdza się powiedzenie,że ludzie widzą to, co chcą zobaczyć :)

Alayka nie możesz tak o sobie pisać bo normalnie aż mnie wewnętrznie zabolało musisz pisać o sobie pozytywnie bo w takiej jak w.w. ocenie to zawsze znajdzie się ktoś, kto cię wyręczy ...... i jak to mówią - zrobi to lepiej niż ty sama więc nie ma sensu na siebie aż tak wrzucać:D

" hmm ... a dlaczego wybujałą..... hmm... lubię zostawiać kropeczki, żeby właśnie ten ktoś z drugiej strony mógł sobie wyrabiać wyobraźnię" Ja bym to raczej nazwał dawaniem nadziei użytkownikom forum że to co chcą żebyś napisała jest ukryte pod tymi ........... :D

Nadzieja nie dziw się stopka jest na bierząco dopisywana :) Tego z nagością mogło jeszcze nie być jak czytałaś :D

refforma_... A ty z ike jakieś zatargi masz że chcesz się wylogowywać jak ona jest ??

Nadzieja toż to strach pomyśleć co będzie jak połączą siły w jednym temacie :D

Ja bym to raczej nazwał dawaniem nadziei użytkownikom forum że to co chcą żebyś napisała jest ukryte pod tymi ..........." Pavlo, hmm, sądzę,że Ci co tu bywają, to raczej ludzie z poczuciem humoru, ale jednak realiści, więc zazwyczaj zamiast rozbujać im tę nadzieję i wyobraźnię ...denerwuję ich chyba, czyli wkurzają się tymi kropeczkami /a szczególnie guru zs ma bzika, kiedyś non stop mi zwracał uwagę na to że nadużywam ......;)/

Mam nadzieję8, że klawiatura sucha? juz nie :O :P

Nadzieja8 Ja bym to raczej nazwał dawaniem nadziei użytkownikom forum że to co chcą żebyś napisała jest ukryte pod tymi ..........." Pavlo, hmm, sądzę,że Ci co tu bywają, to raczej ludzie z poczuciem humoru, ale jednak realiści, więc zazwyczaj zamiast rozbujać im tę nadzieję i wyobraźnię ...denerwuję ich chyba, czyli wkurzają się tymi kropeczkami /a szczególnie guru zs ma bzika, kiedyś non stop mi zwracał uwagę na to że nadużywam ...... / On chyba dlatego tak reagował bo wiedział że nie może się niczego czepić skoro ..... zostawiasz na końcu zdania bo bał się że jak się przyczepi to Ty jemu odpowiesz że jeszcze zdania nie skończyłaś co zaakcentowałaś .... :D Chyba o to tu chodzi :D

czytając nadzię i jej dawanie nadziei ...(:O) trudno się powstrzymać :P ale szkoda mi na nią czasu chce chłopiec wierzyć w jej banialuki jego prawo

Gość Nadzia chętnie by się
nadziała, gdyby młodemu pała stała :classic_cool:

Chyba o to tu chodzi No bardzo możliwe Pavlo1985 cale szczęście, że można sobie coś niedopowiedzieć, dopomyśleć itd. tym bardziej, że wypadałoby sobie na bieżąco przemyśliwać, wg zasady: "uważaj, bo każde słowo może się okazać twoim ostatnim" - kiedyś sądziłam,że prawo do tego zdania mają tylko katolicy, ale potem się okazało,że i buddyści i ............. .:)

Ike przedawkowała dobre towarzystwo i ją mdli.:P Pavlo1985, to może być prawda, ale nie musi:P

"Nadzia chętnie by" Duszek, nie bądź zazdrosny Pavlo to tylko kolega :)

Gość Nadzia chętnie by się
Nie jestem duszkiem, wiec sie tak nie podniecaj kretynko 🖐️ Idz ssac pale zs-owi

Ike przedawkowała dobre towarzystwo piszesz o topiku prawików?:P